Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
małazłośnica wrote:Hej, ja dowiedziałam się z opóźnieniem, że wątek został przeniesiony właśnie tutaj, ale było tak ciężko nadrobić i wbić się w rozmowy, że jak mam czas podczytuję
Termin zmienił się na 16 kwietnia a płeć mam nadzieję, że już poznam na połówkowym 1 grudnia -
dichlieb wrote:Ja mam spinającą macicę. Częste spinanie może doprowadzić do porodu. Masakrycznie boję się tego. Dzisiaj boli mnie brzuch. Na dole jest jak skała. Leżę, wzięłam leki rozkurczowe, cieple okłady i popijamy rumianek. Powoli przechodzi. Na szczęście dzidziuś się rusza.
-
Ale jaja, pisałyście ostatnio o pierogach ruskich, że robicie a mi tak ślinka ciekła jak to czytałam bo to moje ulubione ale ja zrobić nie umiem :(I wiecie co własnie poszła sobie moja babcia
, która chyba czyta w moich myślach bo przyniosła mi właśnie RUSKIE aaaaaaaaaaaaaaaaaa zaraz będę pałaszować
Wiolcia w takim razie kciukam aby córeńka została córeńkąjamniczakuchnia, Wiolcia1405, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDlaczego wszystko stara się pokrzyżować moje plany?! ;(
Chyba mam coś z pęcherzem ;/ do toalety chodzę jeszcze częściej i sikam dwoma-trzma kropelkami ;/ na dodatek jak czuje parcie na pęcherz to mnie piecze.
Brzuch mnie pobolewa - ale to mam nadzieje, że z podniecenianormalnie na ten koncert cieszę się jak małe dziecko na prezenty choinkowe
Nie dam się! -
Grrrrrrrr moje dziecko urodzi się z nerwicą... corka znowu nie je obiadu... wróciła z wycieczki śniadania nie zjadła podałam ciepłą zupkę kalafiorowa gdzie kalafior rizgniotlam widelcem żeby nie widziała a ona pogrzebala w talerzu i powiedziała ze zje kolację bo nie jest głodna... Boże daj sił bo cierpliwość mnie opuściła
((
-
Anastazjaaa wrote:Ja kupiłam na allegro i jestem zadowolona, w opisie było leginsy jesień zima, ciepłe i mega wygodne
a takich mega grubych nie lubie, bo zawsze sa albo za małe albo cos w nich nie gra hahha -
Cześć Dziewczynki!
Ja dzisiaj naszykowałam obiadek, ziemniaczki, rybkę i surówkę z kapusty kiszonej z marchewką- na razie objadłam się tej surówki jak głupek.. czekam z obiadkiem na męża jak przyjdzie z pracy.
Mam nadzieję że mąż z teściem skończą malowanie do niedzieli w stołowym, wtedy zostałaby tylko kuchnia do pomalowanie i położenie nowej wykładziny w korytarzu.
Sama wymyśliłam ten remont a już mam go coraz bardziej dosyć no ale tak to wychodzi jak malują oboje po pracy.
Dziewczyny macie strony www jakiś fajnych producentów ubranek dziecięcych, pościeli do łóżeczek, łóżeczek??
Wczoraj znajoma poleciła mi dwóch sprzedawców na allegro
http://allegro.pl/my_page.php?uid=5927936
http://allegro.pl/my_page.php?uid=20864633
podobno dobre rzeczy, sama nie wiem jak to u nich z cenami jest.. muszę się sama rozpoznać w sklepach ile co kosztuje.
Będziecie zakupy wyprawkowe robić przez neta czy w sklepach stacjonarnych??
-
nick nieaktualny
-
fabdorota wrote:Yh, ja mam na stałe 3x1. Troszkę się boję, czy to dziecku nie zaszkodzi. Mam paranoje...
Na pewno nie zaszkodzi. Lekarze wiedzą co robić. Dwa tygodnie temu też bralam 3razy dziennie, ale stwierdzili że pora na odzwyczajanie. Też zmniejszyli dawki luteiny. Będzie dobrzefabdorota lubi tę wiadomość
-
ja wczoraj byłam na ugs tarczycy i sie troche wnerwiłam, bo ostatnim razem zaniosłam tej baby wszytskie moje wczesniejsze usg i biopsje, a ona tegio nigdzie nie zapisała, ani nic.....czegos tu nie rouzmiem ja tego nie wziełam bo uznałam , ze bezsensu to nosic i wyszło, ze w sumie to nie wiadomo czy sie powiekrzyło czy nie..na nast wizycie dopiero porowna...
i tsh skoczyło mi do 3 ;( ziwkrzyła dawke -
Olina wrote:cześć dziewusia, tez przede mna mały remont i strach sie bac hehee
ja raczej stacjonarnie kupuje , nie ma to jak wszystko sobie zmacaći zeby byl w koncu porzadek. Heh
Tak sobie myslalam z tymi zakupami, ze pojde poogladam, zobacze ale wczoraj gadalam ze znajoma i mówiła ze tak tanio i oplacalnie. Hmm sama nie wiem. -
wybaczam
Ja po ostatnim plamieniu i spinaniu brałam 3x1 nospy forte. Do tego 2x1 luteiny 100.
Jak brzuch odpuścił to zaczelam brać 3x1 zwykła a teraz biorę jak mnie spina.
Wszyscy lekarze u których byłam mówili ze mozna, ale jakos tak boje sie az tyle.
Luteinę biorę bo to progesteron.
8go grudnia mam wizytę u gin, zobaczymy co powie. -
Olina wrote:ja wczoraj byłam na ugs tarczycy i sie troche wnerwiłam, bo ostatnim razem zaniosłam tej baby wszytskie moje wczesniejsze usg i biopsje, a ona tegio nigdzie nie zapisała, ani nic.....czegos tu nie rouzmiem ja tego nie wziełam bo uznałam , ze bezsensu to nosic i wyszło, ze w sumie to nie wiadomo czy sie powiekrzyło czy nie..na nast wizycie dopiero porowna...
i tsh skoczyło mi do 3 ;( ziwkrzyła dawke
To i tak nieźle. Ja po miesiącu euthyroxu 50 mam 3,9 z 4.2mam nadzieję że to nie zagraża dziecku już tak bardzo skoro już po I trym.. Przed ciaza miałam ok