Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny piszecie o swoich ramach,że są takie kochane,pierożki Wam robią itp..to macie super.Moja mamą mieszka ponad 1 km stąd i kolejny raz mnie o nerwicę żołądka doprowadza.Ona zamiast nam pomóc to robi wszystko żeby naszą rodzinę skłócić,rozdzielić.Dla niej liczy się tylko najstarszy mój syn i tyle,buntuje go totalnie.Przyszły wyniki badań prenatalnych i wszystko oki.Zbliża się Mikołaj i trzeba pomyśleć o prezentach dla dzieci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 18:06
agulas lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Uff ale jestem szczęśliwa
Udało mi się umówić na wizytę na 2.12, bez USG, bo w przychodni nie ma sprzętu, będę miała pewnie połówkowe 4.12
Przez tą głupią przeprowadzkę myślałam że mnie zapiszą na styczeń/ luty, ale miałam takie szczęście że w rejestracji był gin, który prowadził moje 2 poprzednie ciąże i kazał mnie zapisać jak najszybciej "bo to nie jest 6 tydzień, żebym mogła poczekać". Ale mi się miło zrobiło
W ogóle te dziewczyny, które pisały o mleczku w tubce powinny po tyłku dostać! Jadłam je raz we wczesnym dzieciństwie i nigdy mnie nie korciło, a dziś byłam w sklepie i zjadłam już pół tubki
Miłego wieczoru!mania lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Straciatellaa wrote:http://static.pokazywarka.pl/i/6163314/719916/ciuszki.jpg
Niby niewiele, a jestem zadowolona
kupiłam paczkę 5szt body z długim rękawem (białe z małymi motywami) za 29 zł
paczka 2 szt body z krótkim, dwa pajace, dwie pary niedrapek, czapeczka i śliniak za... 18,60 zł promocja z 62 zł - moja dzisiejsza zdobycz
i paczka pajacyków 2 szt za 42 zł
Wszystko kupiłam w f&f
O mamo co za cudowności ! Piękne zdobycze i to w jakich cenach.
-
nick nieaktualny
-
Straciatella sliczna córunia i widze bedzie cała rożowa landrynka
sliczne ciuszki i w jakiej fajnej cenie, az jestem w szoku.
Oj ta glukoza tez mnie czeka strach sie bac, wczoraj byłam na pobraniu krwi i była dziewczyna z glukoza i pani pielęgniarka ''nie wymiotowała pani'' o bozee ;DD -
Straciatellaa wrote:http://static.pokazywarka.pl/i/6163314/719916/ciuszki.jpg
Niby niewiele, a jestem zadowolona
kupiłam paczkę 5szt body z długim rękawem (białe z małymi motywami) za 29 zł
paczka 2 szt body z krótkim, dwa pajace, dwie pary niedrapek, czapeczka i śliniak za... 18,60 zł promocja z 62 zł - moja dzisiejsza zdobycz
i paczka pajacyków 2 szt za 42 zł
Wszystko kupiłam w f&f
Śliczne rzeczy!W Tesco można czasem wyrwać coś fajnego na promocji
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Rotenkopf wrote:Lanusia, ktoś Ci teraz pomaga? Jak ogólnie się masz?
Straciatellaa, piękne ciuszkiteż może jutro gdzieś wyskoczę coś kupić
już jutro połówkowe!
Pomagają i dziadkowie i 'teściowie'Z czasem się wszystko ułoży, czuję to, ale póki co muszę sobie wszystko przemyśleć i poukładać. Nie chcę wszystkiego niszczyć, bo mamy dwójkę dzieci, ale to nie zawsze jest takie proste jak się innym wydaje.
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Straciatellaa wrote:
i najważniejsze - moja królewna
Serduszko, mózg, nerki, pęcherz, żołądek, rączki, oczka, nóżki, wszystko super
Dostałam skierowanie na badanie krwi, mocz + posiew- mówiła, że nie jest obowiązkowy posiew, ale często u kobiet w ciąży jest tak, że z ogólnego badania nic nie wychodzi a z posiewu tak i to jest przyczyną porodu przedwczesnego dlatego zaleca mi jednak zrobić, CRP, i obciążenie glukoza 75g- to muszę zrobić teraz w tym tygodniu.
Edit: a i gin powiedziała, że pępowiną nie jest obwiązana- nie miałam pojęcia że można takie coś zobaczyć przez usg. z córką nikt nigdy mi nie powiedział czy jest,czy nie.
Kochana istotka :*
Nie mogę się doczekać USG!
Widać czy dziecko nie jest okręcone, bo gin sprawdza przepływy i jakby była pępowina to tętniłaby w niej krew i po włączeniu sprawdzania tych przepływów pępowinowych widać byłoby te czerwone i niebieskie kolory na monitorze w okolicy szyiAniołek (*) 12.03.2013
-
Ktoś tu pisał o teście obciążenia glukozą... Ale to jest przecież robione w 24-28 tygodniu?? Dlaczego lekarz zleca wcześniej?
Edit: Straciatella, już ogarnęłam, że to Ty pisałaś, ale ja zakręcona jestem. Ta glukoza wcale nie taka zła, ja mogłam napić się trochę wody niegazowanej. Najważniejsze to wypić szybko i nie cackać się, nie myśleć o tymWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 18:50
Aniołek (*) 12.03.2013
-
wczoraj byłam w intermarche i tam tez sa względne ciuszki, nawet pajacyki mi sie podobały , bo były z takim kaftanikiem i kosztowaly 23 zł to ujdzie jeszcze , aa i jeszcze były body z takimi napisami ''od dziś będę grzeczny'' ''córunia tatunia'' i takie wiecie, mnie osobiscie sie to nie podoba, ale kazdy ma inny gust
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
cudne ubranka i jaka myszeczka ładna z widocznymi żeberkami hihi
Ja dziś byłam w smyku kupić ciuszki z konikami pony dla mojej chrześnicy na urodzinki(uwielbia koniki pony) :p i przy okazji kupiłam coś dla siebie :p a raczej dla Wiktorii hihi pierdołka ale cieszy :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 18:51
Lanusia93, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
Straciatellaa super ubranka !
Aleksandrakili lovi ma super smoczkisynkowi przed porodem tez kupiłam lovi.. no ale nie przypadł mu do gustu.. wszystkie próbowaliśmy a zassal dopiero nuk
Jej jutro mam tą rozmowę ze starym..jakoś się doczlapie tam.. tak nie lubię tego człowieka
no ale cóż. . Zobaczymy co mi powie
-
nick nieaktualnyWiolcia ja chrzesnicy kupilam te same smoczki jak sie urodzila i ma je do dzis
zadnych innych nie lubi a ma juz 1.5 roju wiec napisy sie juz zmyly hehe ale ja sie na smoczkach nie znam wiec tylko dlatego je kupilam hihi ;p
Powodzenia na jutrzejszej rozmowie ;p -
Będzie córeńka! ❤❤❤
Endzis, Larisa, jamniczakuchnia, fabdorota, Aleksandrakili, Olina, Wiolcia1405, Funky09, ilonia1984, Straciatellaa, agulas, Ameiva, Lanusia93, Rotenkopf, dziewussia, Babu, Dobson, Kawuszka, Wilka, wiecznie, Catelyn lubią tę wiadomość
-
Mania gratulacje córci:)
No i Straciatella sliczna niunia i super ciuszki. Jakoś tak mi sie wydaje ze dla dziewczynek są fajniejsze:P i te kolorki sliczne. A dls chlopaka te smutne beże i szarosci. Ale odchowamy Oliwierka i staramy sie o siostre;P moj to by chcial rok po roku dzieci ale ja nie dałabym rady tyle byc w ciazy lub karmiąca bez żadnej przerwy:P
A my dzis bylismy u rodzicow i podejrzalam jakie moja mama ciuszki kupila i mamy na lato pajacyki w choinki i balwanki ;P bo teraz w tesco kolekcja swiateczna i mama wziela a nie pomyslala ze mały sie na wiosne rodzi haha
Jeszcze cos nam sie auto psuje i kolejne wydatki sie szykuja a dopiero co sie wykaraskalismy z zakupow mieszkaniowych;(
Wiolcia powodzenia na rozmowie z szefem jutro!
Ja tez w wolnym czasie szydelkuje teraz robie dywanik a niedawno zrobiłam pufkę pod nogi z grubego sznurka ale strasznie mi sie spodobały te kolorowanki Rotenkopf i ide jutro ich szukac bo na takie wieczorki jak dzis idealne:)
mania lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStraciatella boskie ubranka i córcia
Olina ja jutro mam glukozę, gin chce wynik na połówkowe na poniedziałek
Siostra mi napisała że kupiła Michałowi 3 bluzy z motywem lisa na 80 cm, czyli będą na zimęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 19:57