Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
karola91 wrote:Ja smaruje olejem kokosowym na przemian z mleczkiem do ciała dla kobiet w ciąży z babydream, ma dobre opinie na srokao
.
-
mania wrote:Moja Zosia zostaje Zosią
mąż się zgodził na to imię jestem przeszczęśliwa bo zawsze chciałam mieć Zosieńkę
Ja mam mustele do smarowania.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i żeby wszystkie maluchy się ujawniły mamusiomu Nas jeśli dziewczynka to Zuzia
.
Jeśli miałabyś ochotę poczytać to tu :http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html jest opinia o tym mustele ;/ -
kamaaa wrote:Właśnie! na sroce czytałam o tym rossmanowskim babydream nawet porównywalnie tłusty do palmersa jest ale stosuję od dzisiaj więc zobacze jak na dłuższą metę będzie wyglądała skóra
.
Z tym że z tego babydream jest właśnie mleczko i olejek dla kobiet w ciąży. Mnie bardziej do gustu przypadło mleczko -
nick nieaktualnyPaprotka30, Fabdorota ja jutro też mam połówkowe, ale dopiero o 17.
Na brzuch i uda stosuję olejek z Rossmanna, a na resztę ciała balsam z Rossmanna dla mamWcześniej był olejek z Hipp - boski. Patrzę na składy, więc wybieram to co nie ma badziewi w sobie.
Też żywię się tym co słodkie, a na wadze plus 1 kg póki co. Buzia mi zeszczuplała (kości policzkowe bardziej widać i dziurk w brodzie jest), poza tym figura bez zmian - tylko brzuch odstaje.
-
Ja wcześniej używałam tego mleczka rossmannowskiego, ale mi nie podeszło... Fajnie nawilżało, ale zapach mi bardzo przeszkadzał na dłuższą metę. W sumie nie wiem czemu, bo podobny do hippa, ale chyba bardziej nachalny.
-
kamaaa wrote:Gratuluję wywalczenia pięknego imienia
u Nas jeśli dziewczynka to Zuzia
.
Jeśli miałabyś ochotę poczytać to tu :http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html jest opinia o tym mustele ;/
Wiesz opinie są różne zresztą jak o każdym produkcie ja lubię mustele już od dawna moja koleżanka używała i też chwali ale wiadomo, że każdy produkt na każdego zadziała inaczej. Jestem w ciąży i zdaję sobie sprawę z tego, że rozstępy mniejsze-większe pewnie i tak będą nie ma środka, który gwarantuje 100% pewność, że się ich uniknie -
Dziewczyny...ja startowalam w ciąży z nadwagą, mysle ze dlatego duzo nie tyje poki co bo po prostu mam swój zapas, tak sobie tłumaczę
A wstyd przyznać niczym sie nie smaruje, mam cos w szafce ale chyba przeterminowane, musze sprawdzić. Mam bardzo słomiany zapał do takich rzeczy, wszelkie balsamy lubie miec ale ze stosowaniem to kiepsko.
Dobranoc -
Ojej ile mam nadrabiania.
Lanusia zycze zdrowka i wspolczuje daj znac jak tam dalej. Mi na poczatku cos sie dzialo z pecherzem ale pomogl sok 100%zurawina i duzo pić.
Rotenkopf nie dziwie Ci się że się złościsz na męża. Teraz tym bardziej ich potrzebujemy. Też jestem zla jak moj sobie jedzie do rodzicow na noc:( i musze spać sama bo ma kawałek nie chce mu sie wracać po nocy a tak naprawde to z tatą i braćmi sobie poimprezują
Pisałyscie o kombinezonach ja kupiłam taki komplet z h&m na to mam grubszy kocyk i mysle ze powinno byc ok na poczatek kwietnia.
Ja przytyłam już 4,5 kg troche szybko ruszyło bo na początku chudłam ale widze ze Wy w wirkszosci na minusie i moja waga sporo ruszyła.
Co do rozstepow to niestety mi sie zrobiły na piersiach:( okropne są ale biust mi sporo podakoczyl i nir smarowalam sie regularnie to mam. Ja mam ten bio oil . Teraz uzywam 2xdziennie ale te z cyckow juz chyba nie znikną. Brzucha nie mam dużego wuec narazie ok tylko strasznie mi sie obwłosił.
Za to na głowie stracilam juz polowe wlosow. Jutro ide do fryzjera:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 23:30
Lanusia93, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
paprotka30 wrote:Dziewczyny...ja startowalam w ciąży z nadwagą, mysle ze dlatego duzo nie tyje poki co bo po prostu mam swój zapas, tak sobie tłumaczę
A wstyd przyznać niczym sie nie smaruje, mam cos w szafce ale chyba przeterminowane, musze sprawdzić. Mam bardzo słomiany zapał do takich rzeczy, wszelkie balsamy lubie miec ale ze stosowaniem to kiepsko.
Dobranoc
Ja mam 2 kg na plusie.
A ze smarowaniem mam to samo
Mam preparaty z Rossmanna, oliwki przeciw rozstępom w ciąży. W pierwszej ciąży smarowałam się raczej regularnie, nie mam ani jednego śladu po ciąży. A w tej ciąży miałam chyba tylko jeden taki tydzień kiedy wcierałam oliwkę w brzuch, więc mogę spokojnie przyznać, że niczego nie używam. I szczerze jakoś mi się nie chce, olewam temat rozstępów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 23:24
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
U mnie +1kg, troszkę widać na buzi, a tak to brzusio. Aż się trochę dziwię bo zawsze mi się wydawało, że mam skłonności do szybkiego tycia... ale nie narzekam, to raczej miłe zaskoczenie
Smaruję się oliwką Bambino i do tego przy każdym prysznicu szoruję brzuszek, boczki i uda taką bardzo szorstką gąbką. Na początku swędziała mnie po ty zabiegu skóra ale teraz widzę megaefekty, jest gładka, nie wrastają włoski po goleniu i jakby cellulit też zmalał. Nie wiem czy zadziała, w każdym razie moja mama tak robiła i po trójce dzieci ani jednego rozstępuPo cichu liczę też na geny...
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
fabdorota wrote:Srokao zburzyła mój świat! Ziajka dla dzieci jest kiepska... Rossmann wygrywa ranking w analizie produktów do kąpieli dla niemowląt.
fabdorota lubi tę wiadomość
-
Ja teraz mam -1kg, ale to przez to, że dużo schudłam w 1 trym.
Rozstępów nie mam. Kupiłam jakiś rossmanowski specyfik (Efektimę) i jest całkiem spoko, gdyby nie to, że zostawia warstwę okluzyjną, która przy okazji łapie włókna odzieżowe (efekt-wyglądam jak niedomyta) Ale przy okazji dobrze nawilaża moją bardzo suchą skórę, więc jestem z niej względnie zadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 08:39
-
Dzień dobry
Któraś z Was ostatnio pisała o tym że maluch zmienił aktywność i dlatego słabiej czuła ruchy w ciągu dnia- bo on szalał nocą. Więc problem i u mnie jest rozwiązany! Moje dziecko wcale nie jest leniweNie mogłam usnąć w szpitalu (a to poród się zaczął, a to biegałam do toalety co 20 minut) i od 22 do 1 kopał mnie jak szalony! Odpukiwałam mu, a on znowu kopał
Oby zmienił przyzwyczajenia do kwietnia, bo nie wyobrażam sobie od 23 do 1 (2? 3?) tłumaczyć łobuzowi, że w nocy się śpi
Córcia od urodzenia była śpiochem, nigdy jej się dzień z nocą nie pomylił
Ale nie dziwię się w ogóle, że Nikoś noc obrał sobie za porę do szaleństw. Ja przez cały dzień jestem tak zabiegana i siedzę max. 3 minuty w trakcie obiadu, więc kołyszę go swoimi ruchami i śpi. A padam codziennie ok. 23 i zasypiam od razu, więc zaczyna harcemania lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyAaaaaa dziewczyny mam dobre wieści z rana!
Mąż zmienia pracę, dostał się w końcu do LASÓW! Strasznie się cieszęPóki co co biura na zastępstwo, ale to nic, najważniejsze że się zaczepił i teraz już pójdzie z górki
Także baj baj zul i witaj PGL LP, dobra pensja, premie, mundurówki, trzynastki i wszystkie inne cuda
Wiolcia1405 wie o czym mówię
Lanusia93, Iwonkaaa, Rotenkopf, mania, fabdorota, Endzis, ewcia21k, Dobson, agulas, dziewussia, Babu, paprotka30 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jamniczakuchnia gratki dla męża! Super no teraz Wam na pewno się to wszystko przyda
Ja jutro dołączam do Lanusi...myślałam, że spotkamy się kiedyś w innych okolicznościach, kawka na miescie czy coś a tu okazuje się, że spotkamy się jutro w szpitalu
Lanusia szykuj ciasto i kawę na jutro na 9Lanusia93, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość