X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Dzień dobry

Jamniczakuchnia gratki dla męża! Super no teraz Wam na pewno się to wszystko przyda :)

Ja jutro dołączam do Lanusi...myślałam, że spotkamy się kiedyś w innych okolicznościach, kawka na miescie czy coś a tu okazuje się, że spotkamy się jutro w szpitalu :)
    Lanusia szykuj ciasto i kawę na jutro na 9 :D ;)

Kawa? Ciasto? Aż takich układów nie mam, ale grzecznie odkładam co lepsze smakołyki- w szafce upchnęłam dla Ciebie trochę pasztetu i mielonki na cięższe, szpitalne czasy :D

Ale plusem jest bufet, sama po obchodzie skoczę na kawkę :)

mania, dziewussia lubią tę wiadomość

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • mania Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia93 wrote:
    Kawa? Ciasto? Aż takich układów nie mam, ale grzecznie odkładam co lepsze smakołyki- w szafce upchnęłam dla Ciebie trochę pasztetu i mielonki na cięższe, szpitalne czasy :D

Ale plusem jest bufet, sama po obchodzie skoczę na kawkę :)
    Mmmmmm dobrze trafiłaś, że miałaś takie rarytasy :D to powiem mamusi żeby nic nie przynosiła :)

Lanusia93 lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Aaaaaa dziewczyny mam dobre wieści z rana!

Mąż zmienia pracę, dostał się w końcu do LASÓW! Strasznie się cieszę :D Póki co co biura na zastępstwo, ale to nic, najważniejsze że się zaczepił i teraz już pójdzie z górki <3 Także baj baj zul i witaj PGL LP, dobra pensja, premie, mundurówki, trzynastki i wszystkie inne cuda :) Wiolcia1405 wie o czym mówię :D

Super !! :-) gratulacje dla Was ! :* ja właśnie czekam bo idzie grudzień a z nim premia świąteczna, kwartalna, uznaniowa! :x :D u nas Wszystko x2.
    Powiem Ci ze dobrze ze ja w terenie bo mam kilometrowke 1200zl wiec to jest fajne do wypłaty , a jakie stanowisko ?

Straciatella ja mieszkam 40min bez korków od Gdańska :) wiec jakby co chętnie służę za przewodnika :D 3miasto znam jak własną kieszeń , słabiej Gdynię, ale w kwestii gda i Sopot się nie zgubie Hahaha ! :p

Ah i najważniejsze czekam na szanownego stazyste od 8:30 :) on jeszcze nie wie co znaczy wkurwiony leśnik, a co dopiero wkurwiony leśnik w ciąży :D hahahaha , nie no tak bez jaj to zaraz wyjdę z butów, zwłaszcza ze nie odbiera telefonu ;)

jamniczakuchnia lubi tę wiadomość

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Andrea20 Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny, u mnie dziś piękna słoneczna pogoda.
    No i o 16 mam wizytę także zobacze mojego szkraba :)

Haha mnie dziś o 4 obudziły szaleństwa małego w brzuchu. Normalnie się obudziłam a brzuch mi falował jak szalony przez dobre pół godziny no i zasnełam dopiero po 5.
    Mam nadzieję ze nie będzie mnie budził po urodzeniu o takich porach :D

Rotenkopf, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

dqpr3e5e7c3z43yz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :) ojj dużo do nadrobienia miałam :D ale się udało :P

U mnie znów będą nudne dni do południa w domu bo l4 leżące. Mój gin nie chce chodzącego wypisywać ale trudno a ja boje się kontroli :) bynajmniej mam sporo czasu na robótki w domu :P a dziś jak troszkę posprzątam to wezmę się za szafy z ciuszkami od mojej siostry i szwagierki :) muszę to wszystko poprzebierać co się nadaje a co nie :)

Laniusia trzymam mocno kciuki za ciebie :*
    Moja Wiktoria też szaleje w nocy. Wczoraj po urodzinowym weekendzie byłam tak padnięta ze o 18 zasnelam ale przebudzilam sie o 23 jak mąż szedl do pracy :) i ok 24 jak lezalam już spowrotem w łóżku to Wiktoria zaczęła takie tańce hihi cudne uczucie :)

Co do wagi to ja od początku schudłam 3 kg ale jakieś poltorej miesiaca temu juz waga do gory poszla i przytylam 2 kg czyli dalej 1 na minusie ale spokojnie mysle ze juz w najblizszym czasie to nadrobie bo apetyt bardzo dopisuje :)

Lanusia93 lubi tę wiadomość

• mania Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0b0b575cb3ef3efemed.jpg

Przyszła mi paka ze smyka dla mojej Królewny :) Już się nie mogę doczekać kiedy zacznę ją stroić :)

Dobson, Rotenkopf, wiecznie, Aleksandrakili, karola91, dziewussia, Endzis, ilonia1984, jamniczakuchnia, Andrea20, Lanusia93 lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry! :)
    Dziś kilka wizyt więc od razu po meldujcie jak tam dziewczyny! Fingers crossed i powodzenia :D

I miłego lodowatego poniedziałku :D

Rotenkopf, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia, co za gość! Najpierw dzwoni do Ciebie a potem Cie olewa, ale dałabym mu popalić! ;D

Trzymam kciuki za wizytujące! Ależ się dzisiaj posypie dobrych wieści ;)

Wczoraj myślałam, że wykorkuje. Skoro nic na tej nerce nie ma to czemu przepłakałam 2h i nawet nie przeszło po zastrzyku z no-spy i tabletce paracetamolu ? Rafał chciał mnie spakować do innego szpitala ale mu się nie dałam bo na rano dziś do pracy szedł.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    U mnie znów będą nudne dni do południa w domu bo l4 leżące. Mój gin nie chce chodzącego wypisywać ale trudno a ja boje się kontroli :) bynajmniej mam sporo czasu na robótki w domu :P a dziś jak troszkę posprzątam to wezmę się za szafy z ciuszkami od mojej siostry i szwagierki :) muszę to wszystko poprzebierać co się nadaje a co nie :)

Rany, jakie ja miałam plany jak zaczynałam l4 - że będę robić to, tamto, jeździć tu i tam! Hahaha, a na nic nie ma czasu, gdzie on spieprza? :D
    Dzisiaj na bank leże w łóżku, tylko do pieca będę chodzić bo każdy ruch to katastrofa ;/ Jak się nie poprawi to może rzeczywiście wieczorem skocze znowu na izbe. Ja tam się mogę z tym bólem męczyć ale martwi mnie czy Hania w jakiś sposób nie odczuwa tego bólu ;(

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    jamniczakuchnia wrote:
    Aaaaaa dziewczyny mam dobre wieści z rana!

Mąż zmienia pracę, dostał się w końcu do LASÓW! Strasznie się cieszę :D Póki co co biura na zastępstwo, ale to nic, najważniejsze że się zaczepił i teraz już pójdzie z górki <3 Także baj baj zul i witaj PGL LP, dobra pensja, premie, mundurówki, trzynastki i wszystkie inne cuda :) Wiolcia1405 wie o czym mówię :D
    Super, że mężowi się udało :). Gratuluję :)
    mania wrote:
    0b0b575cb3ef3efemed.jpg

Przyszła mi paka ze smyka dla mojej Królewny :) Już się nie mogę doczekać kiedy zacznę ją stroić :)
    Śliczne ubranka :). Będzie strojnisia :D. Ja w weekend też zrobiłam zakupy w internetowym Smyku, bo była promocja dla niemowlaków -40% i kupiłam 25 ubranek :D. Miałam czekać do mojej świątecznej premii z zakupami, ale żal było nie skorzystać, bo oszczędziłam prawie 200 zł :D

jamniczakuchnia, Lanusia93, mania lubią tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Rany, jakie ja miałam plany jak zaczynałam l4 - że będę robić to, tamto, jeździć tu i tam! Hahaha, a na nic nie ma czasu, gdzie on spieprza? :D
    Dzisiaj na bank leże w łóżku, tylko do pieca będę chodzić bo każdy ruch to katastrofa ;/ Jak się nie poprawi to może rzeczywiście wieczorem skocze znowu na izbe. Ja tam się mogę z tym bólem męczyć ale martwi mnie czy Hania w jakiś sposób nie odczuwa tego bólu ;(
    hahahah miałam takie same plany :P

Ten lekarz, który Cię badał to jakiś leń był. Cierpisz, a on nawet nie zrobił Tobie badań podstawowych i dalej ból doskwiera. Jak będzie tak dalej to idź na IP i nie daj się zbyć, bo ten ból czymś musi być spowodowany.

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    0b0b575cb3ef3efemed.jpg

co za pieknosci :))))))) ja po `17.12 bede robic zakupy bo wtedy ma połówkowe :)

mania lubi tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • dichlieb Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny siedzę w poczekalni u lekarza i patrzę przez okno a tam pada śnieg :) zima nadchodzi:)
    Mam wizytę ale bez usg. Odebrałam wyniki i okazało się że mam anemię... Muszę poprawić swoje odżywianie. Piękne ciuszki. Narazie nie kupuje bo nie wiem jakie cudo siedzi w brzuszku.

dqpr3e5eehj9ssyv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania przecudne ubranka :p ahhhh nie czekam do wieczora zabieram się zaraz za przeszukiwanie w moich hihi :p

Rotenkopf no czas spierdziela jak nie wiem ja jeszcze za prace mgr muszę się zabrać :( a tak mi się nie chcę :(
    a Ty z tymi bólami może zadzwoń do swojego gina co on na to?? :) bo wiesz jak to w szpitalach jest niby boją się o cieżarne a i tak g... z nimi robią ://

mania lubi tę wiadomość

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóż :) szanowny kolega się nie pojawił, dzwoniłam do nctwa i mówili że wziął delegacje rano i mial do mnie jechac,zastępcy się pytał jak trafić w wyznaczone przeze mnie miejsce... także teoretycznie powinien tu być :) odebrałam stosy i kłode zagrzalam się z zulami i wracam do domu. Zastanawia mnie co z tym fantem zrobić :) jestem wkurwiona na maxa .

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia1405 wrote:
    No cóż :) szanowny kolega się nie pojawił, dzwoniłam do nctwa i mówili że wziął delegacje rano i mial do mnie jechac,zastępcy się pytał jak trafić w wyznaczone przeze mnie miejsce... także teoretycznie powinien tu być :) odebrałam stosy i kłode zagrzalam się z zulami i wracam do domu. Zastanawia mnie co z tym fantem zrobić :) jestem wkurwiona na maxa .
    A dalej telefonu nie odbiera? Może się zgubił chłopina :P. Ale ja bym to chyba traktowała jako niestawienie się do pracy, bo tylko się pojawił i raptem ślad po nim zaginął. Ciekawe jakie będzie miał wyjaśnienie :P

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia1405 póki co jako referent :D Będzie się zajmował obrotem drewna, wiesz o co chodzi? Bo nie wiem jak to się nazywa :D Ale mega przezajebiście! Zaczyna albo już zaraz albo z początkiem grudnia :) I jeszcze trzynastka wpadnie z czasu stażu, więc super :)
    On by wolał w teren, ale i tak jest zadowolony, ważne że się szybko udało.

A ten Twój stażysta do likwidacji! Dupa a nie leśnik z niego będzie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 12:37

• dziewussia Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki!
    Byłam dzisiaj w laboratorium na krzywej cukrowej i niestety nie udało mi się zrobić, pobrali mi krew na czczo i jak wypiłam glukozę to wychlustało ze mnie wszystko. Takiego rzygania nie miałam jeszcze. masakra, dobrze że był ze mną mąż bo było mi słabo i miałam mroczki przed oczami, przyjechaliśmy do domu- wypiłam troszkę osłodzoną herbatę i położyłam się spać- wstałam z pół godziny temu.

Z dobrych wieści to czuje od wczoraj mojego okruszka- takie lekkie pukanie od środka- tylko zastanawiam się po wczoraj go czułam po lewej stronie a dzisiaj go czuje po prawej.. hmm możliwe żeby się przekręcił??

Mania piękne ciuszki- słodziutkie bardzo. Ja też rozglądam już się tylko muszę poczekać z zakupami na kasę z Zusu.

Rotenkopf bardzo współczuję bólu- jedź do lekarza, nie czekaj.
    Lanusia jak się czujesz dzisiaj??
    Mam dzisiaj wizytę u mojej endokrynolog na 19 w Łodzi,wcale mi się nie chce jechać- taka do d*** jestem. masakra

Lanusia93, mania lubią tę wiadomość

200710183334.png

201604027450.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewussia wrote:
    Z dobrych wieści to czuje od wczoraj mojego okruszka- takie lekkie pukanie od środka- tylko zastanawiam się po wczoraj go czułam po lewej stronie a dzisiaj go czuje po prawej.. hmm możliwe żeby się przekręcił??

Ja cały czas raz czuje na dole, raz wyżej, raz po lewej (najczęściej) a raz po prawej ;) Dzidzia ma jeszcze sporo miejsca ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj od ucznia dostałam oscypki, w ramach wdzięczności, że chłopina mógł się dogadać z Japończykiem, ale nie o tym chciałam. Uwielbiam oscypki i ten jeszcze tak paaaaachnie (albo to mój super czuły węch mnie tak nakręca) i mam ochotę go zjeść, ale chyba nie wolno? Prawda? Ktoś coś słyszał?

‹‹ 408 409 410 411 412 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ