Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mania wrote:Dzień dobry
Jamniczakuchnia gratki dla męża! Super no teraz Wam na pewno się to wszystko przyda
Ja jutro dołączam do Lanusi...myślałam, że spotkamy się kiedyś w innych okolicznościach, kawka na miescie czy coś a tu okazuje się, że spotkamy się jutro w szpitalu
Lanusia szykuj ciasto i kawę na jutro na 9
Kawa? Ciasto? Aż takich układów nie mam, ale grzecznie odkładam co lepsze smakołyki- w szafce upchnęłam dla Ciebie trochę pasztetu i mielonki na cięższe, szpitalne czasy
Ale plusem jest bufet, sama po obchodzie skoczę na kawkęmania, dziewussia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Lanusia93 wrote:Kawa? Ciasto? Aż takich układów nie mam, ale grzecznie odkładam co lepsze smakołyki- w szafce upchnęłam dla Ciebie trochę pasztetu i mielonki na cięższe, szpitalne czasy
Ale plusem jest bufet, sama po obchodzie skoczę na kawkęto powiem mamusi żeby nic nie przynosiła
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
jamniczakuchnia wrote:Aaaaaa dziewczyny mam dobre wieści z rana!
Mąż zmienia pracę, dostał się w końcu do LASÓW! Strasznie się cieszęPóki co co biura na zastępstwo, ale to nic, najważniejsze że się zaczepił i teraz już pójdzie z górki
Także baj baj zul i witaj PGL LP, dobra pensja, premie, mundurówki, trzynastki i wszystkie inne cuda
Wiolcia1405 wie o czym mówię
Super !!gratulacje dla Was ! :* ja właśnie czekam bo idzie grudzień a z nim premia świąteczna, kwartalna, uznaniowa! :x
u nas Wszystko x2.
Powiem Ci ze dobrze ze ja w terenie bo mam kilometrowke 1200zl wiec to jest fajne do wypłaty , a jakie stanowisko ?
Straciatella ja mieszkam 40min bez korków od Gdańskawiec jakby co chętnie służę za przewodnika
3miasto znam jak własną kieszeń , słabiej Gdynię, ale w kwestii gda i Sopot się nie zgubie Hahaha ! :p
Ah i najważniejsze czekam na szanownego stazyste od 8:30on jeszcze nie wie co znaczy wkurwiony leśnik, a co dopiero wkurwiony leśnik w ciąży
hahahaha , nie no tak bez jaj to zaraz wyjdę z butów, zwłaszcza ze nie odbiera telefonu
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny, u mnie dziś piękna słoneczna pogoda.
No i o 16 mam wizytę także zobacze mojego szkraba
Haha mnie dziś o 4 obudziły szaleństwa małego w brzuchu. Normalnie się obudziłam a brzuch mi falował jak szalony przez dobre pół godziny no i zasnełam dopiero po 5.
Mam nadzieję ze nie będzie mnie budził po urodzeniu o takich porachRotenkopf, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny
ojj dużo do nadrobienia miałam
ale się udało
U mnie znów będą nudne dni do południa w domu bo l4 leżące. Mój gin nie chce chodzącego wypisywać ale trudno a ja boje się kontrolibynajmniej mam sporo czasu na robótki w domu
a dziś jak troszkę posprzątam to wezmę się za szafy z ciuszkami od mojej siostry i szwagierki
muszę to wszystko poprzebierać co się nadaje a co nie
Laniusia trzymam mocno kciuki za ciebie :*
Moja Wiktoria też szaleje w nocy. Wczoraj po urodzinowym weekendzie byłam tak padnięta ze o 18 zasnelam ale przebudzilam sie o 23 jak mąż szedl do pracyi ok 24 jak lezalam już spowrotem w łóżku to Wiktoria zaczęła takie tańce hihi cudne uczucie
Co do wagi to ja od początku schudłam 3 kg ale jakieś poltorej miesiaca temu juz waga do gory poszla i przytylam 2 kg czyli dalej 1 na minusie ale spokojnie mysle ze juz w najblizszym czasie to nadrobie bo apetyt bardzo dopisujeLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Przyszła mi paka ze smyka dla mojej KrólewnyJuż się nie mogę doczekać kiedy zacznę ją stroić
Dobson, Rotenkopf, wiecznie, Aleksandrakili, karola91, dziewussia, Endzis, ilonia1984, jamniczakuchnia, Andrea20, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiolcia, co za gość! Najpierw dzwoni do Ciebie a potem Cie olewa, ale dałabym mu popalić!
Trzymam kciuki za wizytujące! Ależ się dzisiaj posypie dobrych wieści
Wczoraj myślałam, że wykorkuje. Skoro nic na tej nerce nie ma to czemu przepłakałam 2h i nawet nie przeszło po zastrzyku z no-spy i tabletce paracetamolu ? Rafał chciał mnie spakować do innego szpitala ale mu się nie dałam bo na rano dziś do pracy szedł. -
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:U mnie znów będą nudne dni do południa w domu bo l4 leżące. Mój gin nie chce chodzącego wypisywać ale trudno a ja boje się kontroli
bynajmniej mam sporo czasu na robótki w domu
a dziś jak troszkę posprzątam to wezmę się za szafy z ciuszkami od mojej siostry i szwagierki
muszę to wszystko poprzebierać co się nadaje a co nie
Rany, jakie ja miałam plany jak zaczynałam l4 - że będę robić to, tamto, jeździć tu i tam! Hahaha, a na nic nie ma czasu, gdzie on spieprza?
Dzisiaj na bank leże w łóżku, tylko do pieca będę chodzić bo każdy ruch to katastrofa ;/ Jak się nie poprawi to może rzeczywiście wieczorem skocze znowu na izbe. Ja tam się mogę z tym bólem męczyć ale martwi mnie czy Hania w jakiś sposób nie odczuwa tego bólu ;(
-
Dzień dobry
jamniczakuchnia wrote:Aaaaaa dziewczyny mam dobre wieści z rana!
Mąż zmienia pracę, dostał się w końcu do LASÓW! Strasznie się cieszęPóki co co biura na zastępstwo, ale to nic, najważniejsze że się zaczepił i teraz już pójdzie z górki
Także baj baj zul i witaj PGL LP, dobra pensja, premie, mundurówki, trzynastki i wszystkie inne cuda
Wiolcia1405 wie o czym mówię
. Gratuluję
mania wrote:
Przyszła mi paka ze smyka dla mojej KrólewnyJuż się nie mogę doczekać kiedy zacznę ją stroić
. Będzie strojnisia
. Ja w weekend też zrobiłam zakupy w internetowym Smyku, bo była promocja dla niemowlaków -40% i kupiłam 25 ubranek
. Miałam czekać do mojej świątecznej premii z zakupami, ale żal było nie skorzystać, bo oszczędziłam prawie 200 zł
jamniczakuchnia, Lanusia93, mania lubią tę wiadomość
-
Rotenkopf wrote:Rany, jakie ja miałam plany jak zaczynałam l4 - że będę robić to, tamto, jeździć tu i tam! Hahaha, a na nic nie ma czasu, gdzie on spieprza?
Dzisiaj na bank leże w łóżku, tylko do pieca będę chodzić bo każdy ruch to katastrofa ;/ Jak się nie poprawi to może rzeczywiście wieczorem skocze znowu na izbe. Ja tam się mogę z tym bólem męczyć ale martwi mnie czy Hania w jakiś sposób nie odczuwa tego bólu ;(
Ten lekarz, który Cię badał to jakiś leń był. Cierpisz, a on nawet nie zrobił Tobie badań podstawowych i dalej ból doskwiera. Jak będzie tak dalej to idź na IP i nie daj się zbyć, bo ten ból czymś musi być spowodowany. -
Dziewczyny siedzę w poczekalni u lekarza i patrzę przez okno a tam pada śnieg
zima nadchodzi:)
Mam wizytę ale bez usg. Odebrałam wyniki i okazało się że mam anemię... Muszę poprawić swoje odżywianie. Piękne ciuszki. Narazie nie kupuje bo nie wiem jakie cudo siedzi w brzuszku. -
nick nieaktualnyMania przecudne ubranka :p ahhhh nie czekam do wieczora zabieram się zaraz za przeszukiwanie w moich hihi :p
Rotenkopf no czas spierdziela jak nie wiem ja jeszcze za prace mgr muszę się zabraća tak mi się nie chcę
a Ty z tymi bólami może zadzwoń do swojego gina co on na to??bo wiesz jak to w szpitalach jest niby boją się o cieżarne a i tak g... z nimi robią
/
mania lubi tę wiadomość
-
No cóż
szanowny kolega się nie pojawił, dzwoniłam do nctwa i mówili że wziął delegacje rano i mial do mnie jechac,zastępcy się pytał jak trafić w wyznaczone przeze mnie miejsce... także teoretycznie powinien tu być
odebrałam stosy i kłode zagrzalam się z zulami i wracam do domu. Zastanawia mnie co z tym fantem zrobić
jestem wkurwiona na maxa .
-
Wiolcia1405 wrote:No cóż
szanowny kolega się nie pojawił, dzwoniłam do nctwa i mówili że wziął delegacje rano i mial do mnie jechac,zastępcy się pytał jak trafić w wyznaczone przeze mnie miejsce... także teoretycznie powinien tu być
odebrałam stosy i kłode zagrzalam się z zulami i wracam do domu. Zastanawia mnie co z tym fantem zrobić
jestem wkurwiona na maxa .
. Ale ja bym to chyba traktowała jako niestawienie się do pracy, bo tylko się pojawił i raptem ślad po nim zaginął. Ciekawe jakie będzie miał wyjaśnienie
-
nick nieaktualnyWiolcia1405 póki co jako referent
Będzie się zajmował obrotem drewna, wiesz o co chodzi? Bo nie wiem jak to się nazywa
Ale mega przezajebiście! Zaczyna albo już zaraz albo z początkiem grudnia
I jeszcze trzynastka wpadnie z czasu stażu, więc super
On by wolał w teren, ale i tak jest zadowolony, ważne że się szybko udało.
A ten Twój stażysta do likwidacji! Dupa a nie leśnik z niego będzie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 12:37
-
Cześć Dziewczynki!
Byłam dzisiaj w laboratorium na krzywej cukrowej i niestety nie udało mi się zrobić, pobrali mi krew na czczo i jak wypiłam glukozę to wychlustało ze mnie wszystko. Takiego rzygania nie miałam jeszcze. masakra, dobrze że był ze mną mąż bo było mi słabo i miałam mroczki przed oczami, przyjechaliśmy do domu- wypiłam troszkę osłodzoną herbatę i położyłam się spać- wstałam z pół godziny temu.
Z dobrych wieści to czuje od wczoraj mojego okruszka- takie lekkie pukanie od środka- tylko zastanawiam się po wczoraj go czułam po lewej stronie a dzisiaj go czuje po prawej.. hmm możliwe żeby się przekręcił??
Mania piękne ciuszki- słodziutkie bardzo. Ja też rozglądam już się tylko muszę poczekać z zakupami na kasę z Zusu.
Rotenkopf bardzo współczuję bólu- jedź do lekarza, nie czekaj.
Lanusia jak się czujesz dzisiaj??
Mam dzisiaj wizytę u mojej endokrynolog na 19 w Łodzi,wcale mi się nie chce jechać- taka do d*** jestem. masakraLanusia93, mania lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewussia wrote:Z dobrych wieści to czuje od wczoraj mojego okruszka- takie lekkie pukanie od środka- tylko zastanawiam się po wczoraj go czułam po lewej stronie a dzisiaj go czuje po prawej.. hmm możliwe żeby się przekręcił??
Ja cały czas raz czuje na dole, raz wyżej, raz po lewej (najczęściej) a raz po prawejDzidzia ma jeszcze sporo miejsca
-
nick nieaktualnyDzisiaj od ucznia dostałam oscypki, w ramach wdzięczności, że chłopina mógł się dogadać z Japończykiem, ale nie o tym chciałam. Uwielbiam oscypki i ten jeszcze tak paaaaachnie (albo to mój super czuły węch mnie tak nakręca) i mam ochotę go zjeść, ale chyba nie wolno? Prawda? Ktoś coś słyszał?