Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny, mialam wczoraj wizytę, ale tak jak czuł nic nie wiadomo odnośnie płci. Maluszek znowu jakby na pupie siedział
Za tydzień USG połówkowe dlatego lekarka nawet nie chciała się doszukiwać. Badała mi szyjkę itd.
Gratulacje Wam udanych wizytWiolcia będziesz miała córeczkę
I parkę dzięki temu
Miłego dnia dziewczyny! Ja się że starym nie odzywa od poniedziałku, zobaczymy ile wytrzyma tak jeszcze, ale tak mi znalazł za skórę że będzie błagał o wybaczenie. Bo mogłyby sobie dać na wstrzymanie. A wczoraj jak zrobił mi na złość i nie poszedł że mną do lekarza bo powiedział że nie ma atmosfery żeby mi towarzyszyć. Tak mnie zagotował, że głowa mała. Jakby to moją babcia powiedziała, mężczyźni to gady
Także taki gad!
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualnyAle miałam sen... Michał urodził się w 24 tc czyli dzisiaj, miał ponad 4kg i nie mieścił się w żadne ubranka 56 i 62 tylko w 68! I już siedział, nie mieścił się do gondoli! I był taki gruby strasznie... A ja się cieszyłam że urodził się 2 grudnia i że nie jest skorpionem, ja pierdziele co jest z moim mózgiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 09:19
-
Dzień dobry
Wiolcia gratuluję córeczki
Sunday śliczna sukienusia
Funky powiem Ci tak, jak ja pisałam magisterkę, to na początku chciała wziąć sobie ambitny temat, ale całe szczęście sobie odpuściłam. Ale miałam koleżankę która no chciała coś więcej od siebie dać ha,ha I promotor też miał wiecznie inną wizję, czepiał się jej,ze on to by zrobił inaczej i że myślał, że ona też tym tokiem myślenia pójdzie... No miała przechlapane Zdaję sobie sprawę, ze to frustrujące, bo to Twoja praca, wiadomo, ale czasem no cóż, postaw sobie na cel napisanie po prostu tej pracy i obronę, to najważniejsze.
-
jamniczakuchnia wrote:Ale miałam sen... Michał urodził się w 24 tc czyli dzisiaj, miał ponad 4kg i nie mieścił się w żadne ubranka 56 i 62 tylko w 68! I już siedział, nie mieścił się do gondoli! I był taki gruby strasznie... A ja się cieszyłam że urodził się 2 grudnia i IV że nie jest skorpionem, ja pierdziele co jest z moim mózgiem
To widzę że nie tylko ja rodziła przez sen, masakra jakaś
[/url]
-
Fabiola co za dziwny dentysta, chyba trochę przesadza. Chroni własny tyłek zdaje się. Leczyłaś zęby już u niego? Ja w tamtej ciąży leczyłam zęby, jeszcze miałam pogłębianie kanałów, nałaziłam się. Moja dentystka wiedziała, jakie może mi podać znieczulenie i nie robiła z tego jakiejś jazdy, tym bardziej że Cię boli...
-
Anastazjaaa wrote:Hej dziewczyny, jak ciężko wstać z łóżka gdy ns dworze tak zimno i ciemno...
Ale mam dobre wiesciwczoraj znalazlam super cenę lotu do polski na święta i nie będę musiała tluc się samochodem 9 godzin jeeeest, jestem przeszczesliwa
Podróż wyniesie mnie taniej niż autem a do tego połowę krócej i bardzoej komfortowo i bezstresowoFajnie że tak się udało, 9 godzin w aucie to hmmm brzmi jak horrror...
agulas, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Karatka81 wrote:Fabiola co za dziwny dentysta, chyba trochę przesadza. Chroni własny tyłek zdaje się. Leczyłaś zęby już u niego? Ja w tamtej ciąży leczyłam zęby, jeszcze miałam pogłębianie kanałów, nałaziłam się. Moja dentystka wiedziała, jakie może mi podać znieczulenie i nie robiła z tego jakiejś jazdy, tym bardziej że Cię boli...
Chodzę do niej od ok. 5 lat, jestem z niej bardzo zadowolona bo panicznie boję się bólu zęba i ona zawsze jest b. delikatna i ostrożna w każdym ruchu. Może miała jakiś przykry incydent i stąd to zabezpieczenie.
[/url]
-
Kawuszka, coś Ty temu chłopu zrobiła, że taki zawzięty? Daj mu w łeb, niech się ogarnie
Jak mój coś zaczyna fisiować to mu tak mówię, żeby się ogarnął i że nabór do opery mydlanej już skończony więc nie musi pokazywać swoich możliwości
pomruczy i odpuści, czasem mówię, że chce z nim rozmawiać a nie z krzykaczem Andrzejem-jego ojcem- działa
choć focha w takim stylu jak u Ciebie to sobie nie przypominam, mój by ze mną pojechał na 100%.
-
malala wrote:A ja mam z kolei pytanie czy zauwazylyscie wzrost obwodu bioder? Bo ja ubralam do spania moje stare szorty i się przerazilam bo opiete na pupie a nie były.. Tzn wiem, że te kg gdzieś muszą wchodzić ale liczyłam jednak ze to głównie pas i piersi:P
A pomidory już nie...
-
fabiola wrote:Chodzę do niej od ok. 5 lat, jestem z niej bardzo zadowolona bo panicznie boję się bólu zęba i ona zawsze jest b. delikatna i ostrożna w każdym ruchu. Może miała jakiś przykry incydent i stąd to zabezpieczenie.
-
Kawuszka wrote:Dzień dobry dziewczyny, mialam wczoraj wizytę, ale tak jak czuł nic nie wiadomo odnośnie płci. Maluszek znowu jakby na pupie siedział
Za tydzień USG połówkowe dlatego lekarka nawet nie chciała się doszukiwać. Badała mi szyjkę itd.
Gratulacje Wam udanych wizytWiolcia będziesz miała córeczkę
I parkę dzięki temu
Miłego dnia dziewczyny! Ja się że starym nie odzywa od poniedziałku, zobaczymy ile wytrzyma tak jeszcze, ale tak mi znalazł za skórę że będzie błagał o wybaczenie. Bo mogłyby sobie dać na wstrzymanie. A wczoraj jak zrobił mi na złość i nie poszedł że mną do lekarza bo powiedział że nie ma atmosfery żeby mi towarzyszyć. Tak mnie zagotował, że głowa mała. Jakby to moją babcia powiedziała, mężczyźni to gady
Także taki gad!
Nie przejmuj się, to jego strata (tobie łaski nie robi, że sobie małego nie obejrzy), a poza tym nie rozumiem dlaczego karze dziecko, za wasze spięcia...No, ale ja może dziwna jestem. Dobrze, że W. tak nie robi, bo chyba by go zabiła. Na szczęście nie powiela kalek wyniesionych z domu (a tam mieszanie dzieci w "fochy" rodziców i nastawianie przez jednego na drugiego było normom)
-
malala wrote:
A ja mam z kolei pytanie czy zauwazylyscie wzrost obwodu bioder? Bo ja ubralam do spania moje stare szorty i się przerazilam bo opiete na pupie a nie były.. Tzn wiem, że te kg gdzieś muszą wchodzić ale liczyłam jednak ze to głównie pas i piersi:PWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 09:47
Karatka81 lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane witam się w zimny grudniowy poranek
siedzę przy ognisku i grzeje się
Co do obwodu bioder to nie zauważyłam jeszcze, za to dupa zrobiła mi się jak u rasowej murzynkihahahaha , serio
Mam taki dobry humor ze zarazam nim wszystkichMąż też od ucha do ucha od rana , nawet śniadanie do pracy mi zrobił
zaraz zabieram się do roboty,stażysta do mnie ze chyba mam dobry dzień bo nie krzyczę na niego
ahahaha
Miłego poranka mamusie :*Kinga., Karatka81, Lanusia93, jamniczakuchnia, Babu lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. W sobotę bardzo pokłóciłam się z M. Jeszcze się dąsa ale już nie tak bardzo.. Po tej kłótni miałam okropny sen że zaczęłam krwawić. Koszmarnie się czułam, miałam później wyrzuty sumienia że nie opanowałam emocji i mogłam zaszkodzić tuptusiowi..
Mam do was pytanie.
1.Czy wasze sutki zmieniły kształt? Mój jeden jest duży i z dziwnymi wypustkami. Nie wiem czy to jest normalne. Nie wiem czy pytać o to lekarza.
2.Czy boli was brzuch po zjedzeniu? Co zjem to mam boleści. Nie wiem co z tym zrobić. Do którego lekarza iść? Ginekologa czy ogólnego? -
nick nieaktualny
-
Dichlieb sutki w ciąży zmieniają kształt, w sensie wielkość, obwódka może trochę ściemnieć. Wypustki też są normalne
Tylko jeden sutek u Ciebie się zmienił?
A brzuch mnie boli po jedzeniu, jak przesadzę z ilością ha,ha od jakiegoś czasu zmniejszyły się moje możliwości i ostatnio ponad godzinę nie mogłam ruszyć sie z narożnika, tak mnie wszystko bolało... No łakomstwo nie popłaca, choć jakoś dużo nie zjadłam. Ale nie mam pojęcia czy to o to samo chodzi co u Ciebie -
Karolina_Ina wrote:Nie wiem czy ja już wariuje i panikuje czy wszystko jest normalnie, ale ostatnio Babelek jakby mniej kopal. Czy macie tak czasem? To dopiero 21 tydz. Powinnam się martwić czy wyluzowac, bo to normalne?