Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiolcia1405 wrote:Hej ja po wizycie !! Jesteśmy mega szczesliwi! Będziemy mieli parke! TAK DZIEWCZYNKA !
305 g szczęścia
( synek dla porównania w tym tyg miał 457g )
wszystko okej, mega wierci pięta ! Hihi
idę się upić sokiem pomarańczowym!
Gratulacje!
Ja też tak porównuję wagę i wymiary Lili z określonego tygodnia z wymiarami NikosiaPóki co wydaje się lekko cięższy
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
To nasz mały silacz
Nie dał się podglądać i rączką się zasłaniał.
Zdjęcia takie sobie... nie idzie go ładnie uchwycić jak leży pupcią do góry.
Wszystkie parametry w normie i przypuszczalna waga to ok 366gmalala, Anastazjaaa, kamaaa, wiecznie, Endzis, Aleksandrakili, jamniczakuchnia, mania, fabdorota, Andrea20, Lanusia93, Olina, Sunday, Dobson, Funky09, agulas, Wiolcia1405, Babu, Catelyn, malika89 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
Tata poczuł pierwszy raz kopniaka Córci! ❤
Tak się rozhulała po Kinder bueno, że kopie jak szalona❤
fabdorota, Endzis, jamniczakuchnia, Lanusia93, Olina, Dobson, Aleksandrakili, agulas, Wiolcia1405, Babu lubią tę wiadomość
-
Aleksandra19 wrote:Dziewczyny mialyscie na usg okreslany stopien dojrzalosci lozyska? Mi powiedziala ginekolog w poniedzialek, ze mam II stopien i mowila ze wszystko super i w ogole a ja czytam w internecie, ze to nie dobrze i powinnien byc I stopien
Powinien chyba być. Ja aż się podniosłam i sprawdziłam na wypisie ze szpitala i mam dojrzałość 0 st.Nawet nie wiedziałam że tak może być, myślałam że 1.
Chociaż coś mi chyba gdzieś kiedyś mignęło, że 2 stopień to 2 i 3 trymestr. 3 stopień to po 36 tygodniu.
Mnie mały kopie po serniku
Dobranoc!Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Lanusia, Bulimulia spelnienia marzen Kochane! Oraz duuzo zdrowka! x
Gratulacje udanych wizyt Mamuski! Juz polowa za nami
Pochwale sie sukienusia i opaseczka
Lanusia93, Andrea20, Dobson, Anastazjaaa, Endzis, wiecznie, Wilka, Ameiva, Babu lubią tę wiadomość
-
Ja nie mialam okreslanego stopnia..pewnie jak pojde prywatnie to sie dowiem..
Kurcze macie tez takie ciezkie oddychanis? Mam wrazenie, ze nie mam wystarczajaco powietrza w plucach i musze brac takie mega glebokie wdechy.. Ok 3 tyg temu mialam kolatanie serca przez ok 10 min, az czulam bicie w szyji. Jakis koszmar! Wystraszylam sie, ze mi peknie i to w dodatku przed wyjsciem do pracy. Chyba umowie sie z tym do lekarza. Wczoraj na wizycie nic mi z tym nie doradzili, banda idiotow.
Dobrej nocki! -
Aleksandra19 wrote:Dziewczyny mialyscie na usg okreslany stopien dojrzalosci lozyska? Mi powiedziala ginekolog w poniedzialek, ze mam II stopien i mowila ze wszystko super i w ogole a ja czytam w internecie, ze to nie dobrze i powinnien byc I stopien
-
Aż sama z ciekawości zaraz sprawdze czy u mnie gdzieś było na temat łożyska. Hmmm
O mam:
Dojrzałość łożysk(a): 1. 0 stopień Grannuma.
A ja mam z kolei pytanie czy zauwazylyscie wzrost obwodu bioder? Bo ja ubralam do spania moje stare szorty i się przerazilam bo opiete na pupie a nie były.. Tzn wiem, że te kg gdzieś muszą wchodzić ale liczyłam jednak ze to głównie pas i piersi:PWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 23:20
Julia
-
Ja nie mam nigdzie określonej dojrzałości łożyska. Spytam się o to na następnej wizycie.
Jeśli chodzi o dodatkowe cm to widzę, że spodnie są co raz bardziej upięte, a bluzki ciążowe też już ładnie upinają się na brzuszku (to akurat mnie cieszy;)).
I muszę się też pożalić... totalnie nie rozumiem się z moim promotorem. On nie rozumie o co mi chodzi z moją pracą, co ja chciałam zbadać i opisać. Ciągle słyszę o tym co mogłabym zamieścić w swojej pracy i aż mi ręce opadają, bo to w ogóle nie jest kierunek, w który chciałam iść, a kierunek który on chciałby zbadać na moim miejscu. Nie wiem już co sama mam robić, staram się jak mogę, ale na każde 15 stron, które wyślę to 20 jeszcze brakuje na zupełnie inny temat. Mam wrażenie, że mój promotor wymaga ode mnie za dużo i ja już nie daję rady, a nie chcę zaprzepaścić 5 lat nauki. -
Hej dziewczyny, jak ciężko wstać z łóżka gdy ns dworze tak zimno i ciemno...
Ale mam dobre wiesciwczoraj znalazlam super cenę lotu do polski na święta i nie będę musiała tluc się samochodem 9 godzin jeeeest, jestem przeszczesliwa
Podróż wyniesie mnie taniej niż autem a do tego połowę krócej i bardzoej komfortowo i bezstresowoIwonkaaa, Karatka81, Lanusia93, Kinga., wiecznie lubią tę wiadomość
-
Cześć Wam
Ja dziś na nogach od 5:30, obudził mnie pęcherz i zaraz po nim koszmarny ból oka. Zdarza mi się to raz na kilka dni po tym uderzeniu psia łapą. Oko mi łzawi, ciężko je otworzyć, czuje jakbym miała coś pod powieka
Boli ze 20 minut i przestaje... Chyba będę się musiała z tym wybrać do okulisty:/
Mąż wyszedł do pracy, więc ja wracam do łóżka. Może jeszcze trochę pospie. A wieczorem ja w pociąg do rodziców, mąż w samolot do Belgii:( -
Cześć, witam się z rana w smutnym nastroju
miałam potworny sen, śniło mi się że urodziłam Leosia w 21tc czyli w tym w którym teraz jestem, nie przeżył i nie umiem dojść do siebie:( Ale dzięki Bogu od rana mnie kopie więc wszystko z nim wporzadku oby nigdy więcej takich snów
Do tego boli mnie ząb i to coraz mocniej a ja nie mam od gina zaświadczenia że mogę dostać znieczulenie a moja dentysta tego wymaga
[/url]