Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a na ta glukoze to lekarz wysyla czy samemu mozna isc? Moze przeoczylam gdzies we wczesniejszej wiadomosci, ale ostatnio malo bylam na forum.
To kazda musi robic? Czy tylko jak ktos w rodzinie ma cukrzyce? Chociaz mozna sie jej nabawic tez w ciazy.. Z gory dziekuje za info -
Sunday wrote:Dziewczyny, a na ta glukoze to lekarz wysyla czy samemu mozna isc? Moze przeoczylam gdzies we wczesniejszej wiadomosci, ale ostatnio malo bylam na forum.
To kazda musi robic? Czy tylko jak ktos w rodzinie ma cukrzyce? Chociaz mozna sie jej nabawic tez w ciazy.. Z gory dziekuje za infoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 08:43
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Ja glukoze będę robić po 24tyg. 17.12 mam wizytę i tam dostanę dokładne dyspozycje. Czyli u mnie badanie będzie faktycznie między 24 a 28 tygodniem. Moja gin wszystkim pacjentkom zleca to badanie dość późno. Trochę się boję, bo to badanie na czczo miałam jakoś na granicy:/
-
Dzień dobry,
Ale mi się dziś dobrze spałosiku było tylko 2 razy
ale co wystaję do wc w nocy to maleńka grasuje czy ona nie śpi w nocy ???
Dziś mamy dzień leniwca tzn nic nie muszę cudownieeeeee! -
Hej Mamki
Babu super fotka
Wieczie fajnie że jest dobrze
My wróciliśmy z pobrania krwi, jak mnie zobaczyła, już stresa przyliczyła (pewnie po tej ostatniej akcji) Siadam na krzesełko, ona rzut oka na rękę i już marudzi, że ie jest dobrze. To jej mówię, co za negatywne podejście, na pewno się uda, no stres ha,ha (wolę tę wersję zdecydowanie) Uśmiechnęła się trochę krzywo i pinda za pierwszym wkłuciem pobrała, sama była w szoku ha,ha Udało się!!! Niko był bardzo grzeczny, powiedziałam mu że to on mi przyniósł szczęścieNawet mini siniaczka nie będzie
wiecznie, Babu lubią tę wiadomość
-
Sunday wrote:Dziewczyny, a na ta glukoze to lekarz wysyla czy samemu mozna isc? Moze przeoczylam gdzies we wczesniejszej wiadomosci, ale ostatnio malo bylam na forum.
To kazda musi robic? Czy tylko jak ktos w rodzinie ma cukrzyce? Chociaz mozna sie jej nabawic tez w ciazy.. Z gory dziekuje za info
byłam wczoraj prywatnie na glukozie i..... nawet prv trzeba mieć skierowanie. Przynajmniej u nas bo mówiły, ze kiedyś przyszedł pan który chciał zrobić prv i po wypiciu glukozy dostał jakiegoś wstrząsu i w śpiączkę im zapadal. nie poinformował o ciężkiej cukrzycy, a to ponoć inaczej się robi jakoś. Tak mi pani tłumaczyła. Na całe szczęście miałam przy sobie w torbie skierowanie.
Endzis fajne foremki są w Ikei i home and you. Ale mylę ze w każdym większym sklepie dostanieszEndzis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Straciatellaa wrote:Hej.
byłam wczoraj prywatnie na glukozie i..... nawet prv trzeba mieć skierowanie. Przynajmniej u nas bo mówiły, ze kiedyś przyszedł pan który chciał zrobić prv i po wypiciu glukozy dostał jakiegoś wstrząsu i w śpiączkę im zapadal. nie poinformował o ciężkiej cukrzycy, a to ponoć inaczej się robi jakoś. Tak mi pani tłumaczyła. Na całe szczęście miałam przy sobie w torbie skierowanie.
Endzis fajne foremki są w Ikei i home and you. Ale mylę ze w każdym większym sklepie dostaniesz
Dzięki za cynk gdzie foremki mogę dostać. Ostatnio szukałam w Tesco, bo widziałam w ich gazetce renifery, ale oczywiście nie znalazłam żadnych świątecznych
Ależ jestem dumna, mam już prawie wszystkie prezenty na święta. Dziś kurier przywiezie przedostatni prezent i zostanie tylko zamówić prezent dla chrześniaczki męża (dobrze że już mamy wybrany
).
-
Aleksandrakili myślę, że nawet taki kopniak w d...nie pomoże stres przed wizytą jest normalny i kazda z nas tak samo to przeżywa i możemy sobie tłumaczyć żeby się nie denerwowac ale to pojawia się samo z siebie i myślę, że tak będzie już do końca
ale mogę Ci powiedzieć, że wszystko jest na pewno ok z dzidziusiem
Podłogi pomyłam i padam ale juz nic dziś nie robięchyba....
Kochana Babcia dzwoniła, że piecze pasztet! Aaaaa jak ona czyta mi w myślach ❤Aleksandrakili lubi tę wiadomość
-
Aleksandrakili wrote:Hej dziewczyny
ja od rana w stresie przed wizytą. Wstalam o 6 ale polozylam sie jeszcze spać
Nakopcie mi do dupy!! bezsensu, że zawsze się przed wizytą tak stresuje
Dobrze, że o 13 idę na jogę to może się trochę rozluźnię przed wizytą
-
To jest moja wyprawka dla maluszka:) Wydrukowałam sobie to na jednej kartce (drukuj: arkusz na stronę:2) i noszę ją w torebce razem z długopisem. Jeśli jestem w mieście i spodoba mi się coś fajnego to sprawdzam sobie co mam a czego nie i odznaczam zakupione przedmioty. Kwadraciki można zaznaczać ptaszkiem lub krzyżykiem:)
Może komuś się przyda:)
Mam tą wyprawkę w postaci excel lub pdf jeśli ktoś chciałby zmienić kilka pozycji...
Niestety nie potrafię tego wstawić na forum jako pdf lub excel więc prośba do adminki jeśli jest taka możliwość i wie jak to zrobić to proszę o informację
Chętnie podzielę się swoją wyprawkąEndzis, mania, malala, Funky09, Babu lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
Mi już tak mało zostało z wyprawki że aż mi przykro a tu jeszcze tyle czasu:P dziś dostałam kupon na allegro wiec tez pewnie coś dla synka zamówię chyba pościel bo potem mi przepadnie:P
Tylko u nas synek narazie bedzie mial kącik a nie pokój wiec tylko łóżeczko i przewijak kupujemy z mebli -
Ja chyba się zdecyduję na te mebelki tylko 3 elementy łóżeczko, szafa i komoda bo na regał nie mam już miejsca
http://allegro.pl/zestaw-duzy-mebli-dzieciecych-klups-marsell-nowosc-i5818946070.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 12:45
-
mania wrote:Ja chyba się zdecyduję na te mebelki tylko 3 elementy łóżeczko, szafa i komoda bo na regał nie mam już miejsca
http://allegro.pl/zestaw-duzy-mebli-dzieciecych-klups-marsell-nowosc-i5818946070.html
.