Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jamniczakuchnia wrote:W ogóle zaczął mi się 7 miesiąc, ale czas szybko leci!
już tak blisko do kwietnia:) Chociaż u nas to wszyscy się na marzec szykują, więc mogę mieć urodzinowy prezent od corci. Byle nie wcześniej...
-
mania wrote:C\ na pewno potem się za mnie modliła
bo czarny to złooooo
Hihihi, twoja teściowa musi być taaaka fajnaMoja jak byłam w szpitalu robiła mi DWUPUNKT, nie mam pojęcia co to ale na moje ucho brzmi jak klątwa...
Też się zbieram, sernik nie czeka, sernik nie rozumieA na życzenia przyjdzie czas
Jeśli komuś mało świątecznego nastroju to proszę sobie szybciutko włączyć Michaela Buble - Christmas i do roboty babeczki
mania lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfabdorota wrote:No to Michał dobrze obliczony
U nas to kwestia tych cholernych skurczy. Walczymy o 37 tygodni...
Wiadomo, u Ciebie inna sytuacja! Tak jak kiedyś pisałam - koleżanka miała tak samo jak Ty, urodziła w 33 tc i z małą wszystko okTakże spokojnie dasz radę, to tylko 10 tygodni jeszcze :*
fabdorota lubi tę wiadomość
-
Ja na święta mam ubrania. Kupiłam sobie w C&A nowe spodnie i sweterki
dzisiaj nocy nie miałam za bardzo udanej. Nie dość, że budziłam się co chwilę na siku to jeszcze tak bolało mnie biodro, że aż do łydki mi ciągło.. Staram się, leżeć na lewym boku, ale biodro zaczyna mnie boleć, więc zmieniam pozycję na prawy bok i wtedy łapie mnie taki skurcz w biodrze, że ho ho i na dodatek łapie mnie skurcz w łydce ;/ dzisiaj rano jak wstałam to mnie dalej biodro bolało, już teraz je trochę rozchodziłam, ale aż strach myśleć co będzie dalej.
-
Mało świątecznie w tym roku na dworze...
Nawet choinki nie mamy z racji zmiany mieszkania - nie opłaca sie ubierać na kilka dni
Na wigilie jedziemy do moich rodziców, pojutrze wracamy.
Do kwietnia coraz bliżej, a mnie nachodzą mysli ze kurde to przecież trzeba bedzie znowu urodzić i jeszcze zorganizować opiekę nad Mikołajemmasakra.
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40c792ebe763.jpg
Kochane, jutro nie będzie czasu żeby wpaść, więc już dziś życzę Wam zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Żeby były spędzone w gronie najbliższych, ukochanych osób, pełne miłości i radosnego oczekiwania! Odpocznijcie, nacieszcie się rodziną i maluszkami w brzuszkach!
Udało się z moją pomocnicą upiec i ozdobić pierniczkipaprotka30, jamniczakuchnia, wiecznie, Dobson, mania, Rotenkopf, Endzis, Funky09, Andrea20, Wilka lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Już po usg. Hania waży juz 750 g
. Łożysko nadal nisko, ale bez tragedii. Szyjka raz wyszła ok 2,6 cm, raz 3 cm. Czyli Szyjka i łożysko ciągle do kontroli. Poza tym Hania leżała z nogami na głowie
. Nie dosc ze glową leży juz w dół i uciska to jeszcze nogami matkę kopie po szyjce
Lanusia93, Iwonkaaa, mania, Rotenkopf, jamniczakuchnia, Endzis, Dobson, Funky09, Andrea20, Olina lubią tę wiadomość
-
Lanusia no z taką pomocnicą musiało się udać
Wiecznie super wieści Hania to już niezła babeczka
Ja już mam mojego niebieskiego, okrągłego, gumowego przyjaciela, który będzie nam towarzyszył do 38tczakładanie pessara nic nie boli, twra chwilkę a ulga psychiczna jest ogromna
Lanusia93, paprotka30, Iwonkaaa, fabdorota, wiecznie, Dobson, Andrea20 lubią tę wiadomość
-
Wiecznie, gratulacje. Dobre wiadomości na same święta
Lanusia super razem wygladacie:)
Mania to możesz troszkę teraz odetchnąć? Na pewno nadal będą kontrolować szyjkę tak?
Mnie ogarnal jakis blady strach o ciążę ale zawsze tak mam na kilka dni przed wizyta u ginekologa...
Chciałabym życzyć Wam spokojnych i radosnych Świąt ale przede wszystkim abyśmy w dwupaku dotrwały do bezpiecznego czasu kiedy to nasze dzieci przyjdą na świat całe i zdrowe.
Buziakipasia27, wiecznie, mania, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Iwonkaaa wrote:Kolacja ...mmm pycha...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5f4a32a2c41.jpg
Mania super ze odetchniesz psychiczne ...
To mnie załatwiłaś, zgłodniałam! Idę zrobić zamach na koreczki śledziowe i rzodkiewkęAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Tez zglodnialam :p w miarę wszystko ogarnęłam i padam.
Rozmawiałam z ginekolog o moim ciśnieniu i kazała mi jeszcze dzis zrobić badanie moczu. Ogólnie wyszło do d....y. białko śladowe ilości (całe szczęście bo gin bała się zatrucia) ale wyszło dużo bakterii, leukocytow, fosforanów i krwi w moczumówiła żeby się nie martwić, prowadzić książeczkę z ciśnieniem a w poniedziałek powtórzyć mocz. Gdyby się coś działo to do niej dzwonić i do szpitala. Najlepsze jest to ze mnie nic nie boli ani nerki ani pęcherz.
-
nick nieaktualnyDziewczynki, przygotowania świąteczne pochłonęły mnie do reszty, jutro pewnie będzie jeszcze mniej czasu dlatego chciałam Wam złożyć życzenia - ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, MIŁOŚCI, SPEŁNIENIA MARZEŃ I CZEGO TYLKO SOBIE ZAPRAGNIECIE!
Ach, za rok Nasze Szkraby będą pełzać pod choinkamiLanusia93, Iwonkaaa, Endzis, Funky09, mania, dichlieb, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja również Wam życzę zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia
brzuchów bolących tylko z przejedzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku!
A sama idę świętować toż to dzisiaj moja studniówkahaha
fabiola, Lanusia93, Rotenkopf, mania, dichlieb, jamniczakuchnia, pucek lubią tę wiadomość
-
Kochane życzę Wam dużo spokoju, cierpliwości i oczywiście zdrówka. Żebyśmy wszystkie szczęśliwie dotrwały do kwietnia a kolejny rok był jeszcze lepszy niż ten :*
Lanusia93, Funky09, Rotenkopf, mania, dichlieb, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
[/url]
-
Funky09 wrote:Dziewczyny ja również Wam życzę zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia
brzuchów bolących tylko z przejedzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku!
A sama idę świętować toż to dzisiaj moja studniówkahaha
Ej ja też mam dziś studniówkę!! aż ide sobie ukroić sernik!
Funky09, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Ja też ostatnio z braku czasu tylko podczytuje;) ale widze że w miare pozytywnie u nas kwietnioweczek i oby tak pozostało:)
Życzę Wam dziewczynki radosnych spokojnych świąt spędzonych w gronie rodzinnym i abyśmy wszystkie szczęśliwie donosiły nasze kwietniowe szczęscia przynajmniej do tego 37tc:**Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 21:53
Lanusia93, Funky09, Rotenkopf, mania, Ameiva, dichlieb, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
Kochane Mamusie ja też życzę Wam Wszystkim i Waszym rodzinom Wesołych Świąt! Spokojnych, spędzonych z najbliższymi, wypełnionych cudownymi kopniakami w brzuszkach żebyśmy wytrwały do kwietnia, dużo miłości, super prezentów i braku zmartwień
Ameiva, Funky09, Lanusia93, jamniczakuchnia, Rotenkopf lubią tę wiadomość