Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja Wam życzę Świąt spędzonych rodzinnie, w magicznej atmosferze, spokojnych, pełnych miłości i wzajemnego zrozumienia. Zdrowia dla Was i Maluszków w brzucholach i trochę miejsca w zoladkach na wigilijne pyszności;)
Ameiva, Funky09, Lanusia93, dichlieb, jamniczakuchnia, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry...
Kochane rodzinnych, przepełnionych miłością i wzajemnym szacunkiem świąt, pogody ducha, cudownych chwil ze Szczesciami w brzuszkach, uśmiechu i samych pozytywnych zdarzeń dla Was moje Drogie :*
Za rok 8 miesięczne Skarby będąca namiAmeiva, Funky09, Lanusia93, dichlieb, jamniczakuchnia, Dobson, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Kochane Zdrowych, Pogodnych i Radosnych Świąt,życzę Wam aby spełniły się Wasze marzenia no i oczywiście co najważniejsze bezproblemowych ciąż,dotrwania do terminu i krótkiego porodu
Ameiva, Funky09, Lanusia93, dichlieb, jamniczakuchnia, Rotenkopf lubią tę wiadomość
ania0141 -
dziewczyny właśnie wróciłam ze szpitala. wczoraj nad ranem dostałam skurczy. Na szczęscie szyjka nadal jest zamknieta i długa. Okazało sięże mam zastój w prawej nerce i siusiam piaskiem. Muszę leżeć brać urosept i no-spe i duuużo pić.
Mam też dobrą wiadomość będzie SYNUŚproszę o wpisanie.
Zyczę Wam spokojnych i wesołych świąt Bożego Narodzenia. Aby święta upłynęły w rodzinnej i miłej atmosferze. Życzę każdej z WAS i Waszym rodzinkom duuuużo zdrówka.
jamniczakuchnia, Dobson, Lanusia93, Funky09, Rotenkopf, wiecznie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny życzę Wam spokojnych i udanych Świąt Bożego Narodzenia!
A maluszkom w brzuszkach cierpliwości do kwietnia
A to moja ulubiona kolęda: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=W9FFYa_l9sYLanusia93, Funky09, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, życzę Wam: spokoju, żeby nasze zszargane hormonami nerwy dały sobie na te kilka dni siana. Miłości, dla naszych mężczyzn i rodzin, później mogą trochę płakać, że nie mamy dla nich czasu. Apetytu w granicach normy bo później to my będziemy ryczeć
A tak przede wszystkim to duuuużo szczęścia i w te święta i w przyszłości (ale to mamy zakontraktowane już od kwietnia
) WESOŁYCH ŚWIĄT!
Dichlieb - gratuluję chłopca
Ho ho hoLanusia93, Funky09, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Drogie dziewczyny, w zgiełku przygotowań Świątecznych wszystkim wam życzę dotrwania w dwupaku do terminu porodu i aby rok 2016 był dla każdej z was szczęśliwy.
MagdaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 13:58
Lanusia93, Funky09, Rotenkopf lubią tę wiadomość
Madzialinda -
nick nieaktualny
-
witajcie, my dziś leniuchujemy-dzień lenia w łóżku,w mieszkaniu ogarnięte ,lodówka pełna,gości raczej się nie spodziewamy,więc nie pozostaje nic innego jak się lenić i niestety niepohamowany apetyt....ale co tam są święta,można sobie pozwolić,mały sobie fika więc też jest zadowolony...ania0141
-
Hej
Widzę, że u wszystkich podobnieja się czuję jakbym miała bliźniaki urodzić
jeszcze dziś obiad u moich rodziców
zapasów w lodowce i zamrażarce mamy już na jakiś miesiąc świętowania
Moja Córcia rozleniwiła się przez święta i pokopie kilka razy dziennie i śpi albo ja jej nie czuję przez to przejedzenie
Miłego dnia