Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewussia kochana,co u ciebie?jak się czujesz?odezwij się w miarę możliwości...ciągle myślami jesteśmy z tobą,mocno trzymamy kciuki i życzymy wszystkiego naj naj naj...a przede wszystkim zdrówka,cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do celu.ania0141
-
Hej. U nas wczoraj dwie tury gości ale pomiędzy kolejnymi wizytami zaliczyłam drzemkę i bylo ok. Chociaz więcej niż 2h przy stole to nie posiedzę bo zaraz mi niewygodnie
Dzisiaj pora na teściów
Ah i sama sie zalatwilam bo zrobiłam tiramisu i krem byl dosc tlusty a ja na codzień nie jadam takich rzeczy. Mialam rewolucje w brzuchu a sama nie wiedzialam co sie dzieje, bo i dreszcze i uderzenia goracaale przeszło
Myslalam ze to cos z dzieckiem. mądra mamusia zafundowała sama sobie stres
Takze, lepiej uwazac co sie je
Juz niech sie kończą te święta i przyjdzie upragniony poniedziałek
-
A ja dzisiaj bylam na przecenach bo w IE wielkie obnizki. W Nexcie sie obkupilam! Ludzie w kolejce przed sklepem stali od 3 rano bo otwietali o 6. My bylismy na 8 i mnostwo pieknosci nakupilam. Mam juz bodziaki, sukienusie, kompleciki
juz sie nie moge doczekac az bede stroila nasza ksiezniczke!
I jeszcze kupilam mate edukacyjna za polowe ceny wiec grzech bylo nie wziac.
Monitor oddechu Angelcare ac701 i pomke do odciagania mleka.
Jeszcze mebelki nam zostaly do kupienia i wiadomo materacyk, posciel, kocyki.
Dawno nie bylam tak zadowolona z zakupow!!
Milego i pysznego dnia Mamusie!!paprotka30, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚwięta, święta i po świętach
Mam nadzieję, że mój żołądek nie zdążył się przyzwyczaić do wiecznego jedzenia bo nie chce tak się czuć jak w święta
Dziś pełna mobilizacja (oczywiście samotna bo mężu w pracy) w domu ze sprzątaniem i praniem i wymyślaniem menu na cały tydzień ponieważ od jutra mamy gościprzyjeżdżają moi kuzyni (jeden z dziewczyną) z drugiego końca polski na Sylwestra
A jak u Was w ten pierwszy po świąteczny dzień? ;* -
nick nieaktualny
-
My ciagle dojadamy resztki po świętach.
Dziecku podoba sie to obżarstwo bo jest bardzo aktywne
Jakos niedługo chyba będzie trzeba zacząć liczyć ruchy. Lekarz na poprzedniej wizycie juz cos wspominał.
Rotenkopf moze jutro sie dowiem kto siedzi w brzuszku, bo chyba ja tylko nie wiem
Wybieralam dzisiaj wstępnie łóżeczko, pościel z ochraniaczem. Bede zamawiać na allegro ale jeszcze sie musze wstrzymać.
-
Dzień dobry dziewczynki...
U mnie spokojnie z obzarstwem... bez bólu... córcia u taty... wczoraj z ukochanym urzadzilismy sobie ponad dwugodzinny spacerek... pogoda cudna... dzisiaj już po rosolku... popołudniu do kuzyna na kawkę... Wszystko na spokojnie... celebrujemy wspólne chwilę bo rzadko mamy tyle czasu dla siebie...
Miłego dnia... -
nick nieaktualny
-
Witam poświątecznie:)
Od jutra lekka dietka. Tym bardziej ze z rana mam test glukozy i boje sie ze wyjdzie niemiarodajny przez te wszystkie pysznisci. A na wadze prawie +9kg! Moje 10 kg na koniec odeszlo w siną dal a mój mi powiedzial ze przez te swieta to w koncu widac ze to ciąża na 100%
Dzis w koncu odpoczynek Miłego dnia:)
-
Rotenkopf wrote:AAAAAAAAA!
MAM DZIŚ STUDNIÓWKĘ!<3<3<3<3<3<3
Ooo...to jesli Ty masz dzisiaj to ja we wtorek
A propos wagi to jutro na kontroli u gina pewnie pokaze więcej przez te święta
U mnie poki co bylo 3kg do przodu ale ostatnio mnie zapomnieli zważyć. Po dwumiesięcznej przerwie od ważenia ma prawo byc więcej hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 13:57
-
Hej
My dziś też leniuchujemy na kanapie na szczęście nie trzeba już nigdzie jechać i siedzieć przy stolemąż jutro do pracy wiec nie mieliśmy czasu tak sami ze sobą pobyć
Muszę sobie kawkę zrobić bo jakiś senny ten dzień
Ja na glukozę pójdę po nowym roku bo mam wizytę 12go to akurat będę miała wynik. Mój dr powiedział żeby tak ze 3 dni przed glukozą zrobić sobie mini dietkę od słodkości i owoców tzn nie, że nie jeść wcale ale dużo mniej (bo ja owoców np jem bardzo dużo)
Rotenkopf gratuluję 100dniowkiu mnie za 6 dni
-
Cześć Wam
My też dzisiaj się lenimy. Jesteśmy jeszcze u moich rodziców, po obiedzie wracamy do domu. Jedzenie wciąż w ilościach świątecznychale ja się staram nie przeginac...
Ale spoko tydzień się zapowiada, bo mąż ma wolne. Później to chyba umrę z nudów:D -
mania wrote:
Ja na glukozę pójdę po nowym roku bo mam wizytę 12go to akurat będę miała wynik. Mój dr powiedział żeby tak ze 3 dni przed glukozą zrobić sobie mini dietkę od słodkości i owoców tzn nie, że nie jeść wcale ale dużo mniej (bo ja owoców np jem bardzo dużo)
Rotenkopf gratuluję 100dniowkiu mnie za 6 dni
O nie wiedzialam ze az 3 dni. Ja dzis zero slodkosci jedynie jablko i pomarancze zjadlam ale wczoraj troszke za dużo wafelków kajmakowych wciągnęłam;P wizytę mam 30.12 wiec tak czy siak jutro musze zrobic no wiec juz dzis poszczę a jak trudno kiedyvw lodówcev tyle smakołyków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja jestem ciekawa czy rodzinny wystawi mi skierowanie na tą glukozę bo jak nie to dopiero ją będę powtarzać po 7 stycznia bo wtedy mam wizytę. A jeśli uda mi się z tym skierowaniem no to we wtorek planuję zrobić podejście numer 2
Nie sądzę, żeby dieta była tu wskazana - w końcu tu chodzi o to żeby sprawdzić jak reaguje nasza trzustka na cukier. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! U nas święta spokojnie, w Wigilię byliśmy chwilę u teściów, później u moich Rodziców i tam nocowaliśmy, a w Pierwszy Dzień Świąt Bożego Narodzenia obiad u teściów. Drugi Dzień Świąt spędziliśmy we dwoje, a dzisiaj byliśmy w Kołobrzegu z psem na długaśnym spacerze
Jutro mąż do pracy,a ja z rana do dentysty i potem do Rodziców, bo siostra z chrześniakiem jeszcze są, więc pomęcze go trochę na spacery, a siostrę na shoppingu wyprzedażowym :p
-
Każdy zrobi jak uważa i według wskazań swojego dr
mi dr podpowiedział, że wtedy wynik jest najbardziej wiarygodny inny dr nie mówi nic. Ja mam zamiar postąpić tak jak sugeruje mój dr i zrobię sobie ograniczenie cukru.
Jamniczakuchnia kocham Kołobrzeg jeździliśmy tam z mężem praktycznie co rok a czasem i dwa razy w roku też chętnie bym tam pospacerowała