Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
Jamniczakuchnia, gratulacje
Dziewczyny tez jesteście takie senne dzisiaj? Zjadłam śniadanie i teraz walczę ze sobą zeby znów nie zasnąć
Oglądam ciągle akcesoria dla małej i juz dosłownie mam dosc bo tyle tego jest ze głowa pęka. Jakas przerwa/detoks od wózków, lozeczek mi potrzebna! -
Jamniczakuchnia gratulacje!Paprotka30 zgadzam się z Tobą,czym więcej się tego ogląda tym większy mętlik w głowie powstaje,najlepiej sobie zrobić kilkudniową przerwę ,zastanowić się czego my szukamy i wtedy się rozglądać bo tak patrząc na wszystko nie mając swojej wizji,swojego modelu to porażka.ja na razie przestałam się rozglądać ,planuje zacząć po nowym roku-mam już swoje jakieś wizje co bym chciała.największy problem z wózkiem....ania0141
-
Mój malutki też dobrze wywija,cały brzuch mi faluje a tata się cieszy,że jego charakterek.ostatnio coraz bardziej boli mnie w krzyżu,jak się schylę to ciężko się wyprostować-jak stara babcia,ale lekarz mówi że to normalne tym bardziej,że przed ciążą miałam problemy z kręgosłupem.kurczę ja już tak bardzo chciałabym żeby już był kwiecień,a jednocześnie coraz bardziej boję sie porodu.jeszcze do niedawna podchodziłam do tego tematu spokojnie a teraz coraz więcej obaw -masakra.to przez te moje leżenie mam mnóstwo czasu na myślenie ....ania0141
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Kamaaa śliczne to łóżeczkoKusi ha,ha Ja wczoraj postanowiłam, że zrobię listę, co mi jest jeszcze potrzebne, bo co chwila coś nowego mi wpada do głowy, a potem zapominam...
Mania Niko też był taki "łobuziak"Ala mi tak nie "dokucza"
M do mnie wczoraj ze spontanicznym tekstem, że już taka kuleczka ze mnie, brzuszek rośnie
-
Spoko dziewczyny, u mnie to samo. Czuję się gruba i brzydka, zaczynam mieć problemy z tym, żeby się podnieść albo chociaż przekręcić, bo bok mnie boli, gdzieś strzyka, schylic się ciężko, a brzuch rośnie jak szalony i nie wyobrażam sobie, jaki wielki będzie ostatecznie:D A M zamiast mnie wesprzeć, to się nabija:D
-
Olina też wolałabym w ciąży nie robić takiej imprezy u siebie, to raczej oczywiste, że byłoby Ci ciężko, znajomi powinni zrozumieć, no bez przesady.
Fabdorota ja mam tak przy "skoku" obwodu ha,ha Teraz chyba stanął na chwilkę i się zrobiłam bardziej mobilnaDla mnie miarą jest to, kiedy przestanę móc zakładać sama buty ha,ha To będzie znak, że już blisko ha,ha
-
Mi mąż już często pomaga zakładać buty, czasem jak leżymy sobie razem przed tv to muszę się go złapać żeby się podnieść
a gdzie tu do końca i wiecie jak mnie nazywa- "Bąbel"
Mój endokrynolog też nie widział mnie jakieś 2 miesiące i wczoraj mówi: ale się zaokrągliłaś
zjadłam prawie całe mentosy owocowe... -
To ja tak jeszcze kilka dni temu miałam, jak z wanny wychodziłam, jak mała orka ha,ha M musiał mi pomagać, ale jakoś mobilność mi się zwiększyła. Sprawniej się przerzucam z boku na bok, ale nie przywiązuje się do takiego stanu rzeczy ha,ha Powrót "orki" jest nieunikniony ha,ha
Ja wsuwam ogórkaPotem będą marchewki, słodyczom mówię Nie
Zobaczymy jak długo ha,ha Ale wczoraj wieczorem tak mnie zemdliło po kinder czekoladzie (zjadłam bo naszło mnie na zupkę z vifona a nie mam w domu takich rzeczy i to było w zamian), że w pierwszym odruchu chciałam wszystkie słodycze wypierniczyć z szuflady, M mnie powstrzymał ha,ha
-
Yuhuu
Forum wraca na dobrą drogę, gut. Widzę, że wszystkie mamy ten sam problem. Też się czuję jak warchlak - przygrubawa, boli biodro, brzuch napięty jak bęben, no i ten GŁÓD, przysięgam, ja nigdy nie przestanę jeść T__T
Poza tym teraz wyglądam tak:
Jeszcze nie odespałam ale oficjalnie pierwsza praca licencjacka o Tolkienie na mojej gównianej uczelni ever - napisana! jupi... Kosztowało mnie to 1000% sprawności mózgu i mogę zostać na trwałe kaleką
Jest dobrze, mimo wszystko
Teraz już na poważnie zabieram się za wyprawkę bo jestem w polu... I jakoś wizja kupowania tego wszystkiego mnie przeraża. Finansowo też.
No nic, miłego dnia kobietkifabdorota, jamniczakuchnia, mania, Endzis, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
tez czuje sie nieatrakcyjna.. włosy strasznie mi wypadają i tak bardzo sie plączą..
w mojej rodzinie dzieci rodzą się w 8 miesiącu i mam takie przeczucie ze mogę urodzić w marcu a wtedy będzie jeszcze zimno. Oglądałam rożne kombinezony ale sa takie grube z futerkiem na zimę wiec odpadają. Dziewczynki a Wy macie już kupione kombinezony czy coś cieplejszego na zewnątrz? może macie upatrzone na jakieś stronce?
natalka189 lubi tę wiadomość
-
Dobson, gratulacje!
To teraz odpoczywaj
Ja teraz się czaję na zakup poduszki do karmienia i kocyka z minky, może od razu jakiejś kostki sensorycznej... W oko mi wpadła strona http://littlewonders.net.pl/ i chyba stąd zamówię28latkaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, nie odzywalam się przez te święta bo po rodzinie jezdzilam no i mój K ma 2 tygodnie wolnego wiec korzystamy.
Jak sobie pomyśle ze to ostatni czas kiedy możemy sobie spokojnie polezec i pooglądać filmy, pospać przytuleni, porobic co chcemy to mi dziwnie, teraz 4 stycznia jego wolne się skończy i następne dopiero jak mały przyjdzie na świat. A wtedy cała uwaga będzie na nim. Ale jak mnie te nóżki i rączki smyraja w brzuchu i kopia juz tak mocno i czesto to mi przechodzi i chce już tą wiercipięte wycałowac
Tez czuje się taka gruba i ciezka
Jestem 7 kg na plusie i moja ginekolog ostatnio dała mi do zrozumienia że to dużooCerę o dziwo mam całą ciąże idealną, a przed ciąża w okresie miesiączki lub przed trochę mnie wysypywało
-
Hej
Byłam dziś na usg 3D, dr robił nam w większości 4D a skasował jak za 3D. Super lekarz, tłumaczył mi wszystko jeszcze dokładniej jak moja ginekolog.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:40
Karatka81, _Saszka_, jamniczakuchnia, fabdorota, Andrea20, jaskra, 28latkaa, Rotenkopf, Endzis, paprotka30, natalka189, wiecznie, Funky09, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
To moja pierwsza ciąża, więc mocno się wszystkim stresuje no i coraz bardziej boję się porodu. Buty jeszcze daję radę zakładać sama, ale czuję się jak mały hipcio - taka ociezala i niezgrabna.
Wyprawki jeszcze nie zaczęłam szykować, planuję wziąć się za to od stycznia.