Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lanusia przez Ciebie musiałam zamówić chińszczyznę
nawet nie wiedziałam, że u nas w mieście działa portal pyszne.pl i zaraz jedzonko będzie u mnie
bardzo niebezpieczne odkrycie
Lanusia93, Dobson lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0cdb8f1df82.jpg
Poświąteczne my pozdrawiamy z naszego legowiska
Co do laktatora, to ja poczekam z zakupem. Jak już będę znała własne potrzeby to się wyposażę- tzn pewnie małża wyślęLanusia93, Endzis, _Saszka_, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
jak zobaczyłam tą małą buzke na monitorze to mało brakowało a bym się rozplakala. Teraz czuję się inaczej, jestem bardziej świadoma ciazy(?). Ciężko określić to uczucie, ale jest wspaniałe!!
Ja dziś cały dzień w tarasie, najpierw lekarz, później zakupy sylwestrowe, zakupy dla cioci i kawał drogi z siostrą na przymiarke sukni ślubnej bo w maju wychodzi za mąż. Paaaaadam a jeszcze karpatka i sałatka do zdobienia przede mną. Grrrr
Laktator elektryczny na pewno kupię. Mam na oku dwa i w styczniu/ lutym nabede.
Edit:
W nowy rok 1.01.2016 zaczynam III trymestr - świętujemy podwójnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 19:17
-
MagSz wrote:Czy wy też zaczelyscie częściej odczuwać ruchy malucha? Mam wrażenie że Miloszek rusza się dużo więcej niż ostatnio zwłaszcza że do tej pory czułam ruchy tylko kilka razy dziennie więc.kilka.kopniaczkow z rzędu mnie dziwi
Tak, mój stał się bardzo aktywnyWcześniej było tylko kilka kopniaków wieczorem, a od 2 tygodni szaleje rano i normalnie w ciągu dnia
MagSz lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
mania wrote:Lanusia przez Ciebie musiałam zamówić chińszczyznę
nawet nie wiedziałam, że u nas w mieście działa portal pyszne.pl i zaraz jedzonko będzie u mnie
bardzo niebezpieczne odkrycie
Na zdrowie!Ja zrobiłam z Fix do Potraw chińskich, ale u nas w Hanoi mają smaczne chińskie jedzenie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b36c14b41d9c.jpg
A to my w świętaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 19:39
fabdorota, Endzis, mania, Rotenkopf lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
Też mam napady senności, ale tłumaczę to anemią
Zamówiłam właśnie kostkę sensoryczną, fasolkę do karmienia i kocyś dla mojej księżniczki. Miałam to zrobić po Nowym Roku, ale nie mogłam się opanować. Wszystko ręcznie robione, kolorki wybierałam sama, więc realizacja pewnie trochę potrwa... a szkoda, bo już bym chciała pomiętolić mięciusie minky. I coraz częściej się zastanawiam, czy ja te cudowności kupuję bardziej dla Polki, czy dla siebie
Lanusia, ale jesteście chudziakiJa przy Tobie to jak wieloryb...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 20:01
-
Jeżeli chodzi o samopoczucie to czuje się okropnie w sensie funkcjonowania... kręgosłup strasznie boli... brzuch cały czas napięty ale niebolesny ciężki taki... biodra pośladki obolale okropnie... zaczęłam spacerować żeby się rozruszać ale to nic nie daje... w nocy nie mogę zwlec się z łóżka... często się budzę z bólami pleców czy brzucha... 7.01 idę do gin... mówiłam o tej swojej niedydpozycji ale nic nie poradziła... w pierwszej ciąży było o wiele lżej... weselicho miałam w 6 miesiącu i na szpilkach smigalam a teraz często płacze bo czuję bezsilność...
-
Iwonkaa ja też mam wizytę 7.01
Laktator z medeli był super, jeszcze była możliwość używania na baterie. Tylko ta cena... A w sumie 3 miesiące z niego korzystałam, i z czasem już mnie to w ogóle nie bawiło, że tak to określę... Teraz biorę na wstrzymanie, zobaczymy jak to będzie. Mam ważniejsze zakupy na liście, jak coś to po prostu zakupię i już. Ja fizycznie nie czuję się źle, tylko mam taki odpływa mocy, że szok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szotka witaj w klubie leżących ze względu na szyjkę,ja to w zasadzie sama już nie wiem jak to jest z ta szyjką kazdy od siebie mówi coś innego.badało mnie 3lekarzy i każdy coś od siebie na końcu dowiedziałam się że szyjka jest okale mam cukrzycę,ręce opadają...ania0141
-
nick nieaktualny
-
23tc i 5dni skierowali mnie do szpitala ze wzgl.na krótką szyjkę badana była przez 3 lekarzy 3 dni pod rząd i za każdym razem inna długość.mój gin.powiedział,że nie ma możliwości wydłużenia się po prostu mogło być tak,że mały akurat uciskał na tą szyjkę,na usg pojechaliśmy 100km to też mogło mieć na nią wpływ a potem poleżałam i wróciła do swojej długości,to tak jaz z gąbką .więc w szpitalu zapewniono mnie że z szyjką jest w porządku,prawdopodobnie już taki jej urok-wcześniej nie była mierzona więc nie można stwierdzić 100%czy się skróciła czy taka jest.kilka lat temu miałam usuwaną nadżerkę i prawdopodobnie dlatego jest taka,więc nie wiem na kolejnej wizycie zobaczymy jak wypadnie.odnośnie cukrzycy,mój gin.uważa,że jej nie mam po prostu miałam wysoki cukier jednorazowo po kuracji miodem potem wyniki miałam w porządku,ale w szpitalu od razu na przyjęciu stwierdzono że mam cukrzyce i nie było dyskusji,badania glukometrem wyszły w porządku ale pomimo to dostałam skierowanie do warszawy na karową na patologię ciąży-mój gin twierdzi że nie ma sensu tam jechać,więc sama juz nie wiem,ale zalecenia są że mam leżec ,więc leżę bo powiem szczerze tak mi najwygodniej,jak pochodzę to brzuch twardnieje i wogóle jakies bóleania0141
-
nick nieaktualny
-
Mi skurcze skróciły i rozpulchniły szyjkę dlatego od tygodnia mam pessar i luteinę i magnez. Szyjka wczoraj ok przyzwyczaja się do pessara i dzieki niemu mogłam wstać i nie jestem już leżącą. Brzuch też jakby rzadziej mi się napina.
Jeszcze trochę Dziewczyny damy radęSzotka lubi tę wiadomość