Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa wrote:Hej
Byłam dziś na usg 3D, dr robił nam w większości 4D a skasował jak za 3D. Super lekarz, tłumaczył mi wszystko jeszcze dokładniej jak moja ginekolog.
Nasza Lilianka (wybraliśmy w końcu imię!) waży 980 gram i ma najpiękniejszą buźkę na świecie!
http://static.pokazywarka.pl/i/6223575/924993/dzidzia2.jpg
-
Nie wiem dziewczyny czy temat już był lecz mam pytanie ... Czy będziecie kupować laktator ? Ja chciałam elektryczny ale zupełnie nie znam się na tym syna krótko karmilam więc nie używałam tego a z Sara chce bardzo karmić cycem... Poradzcie co?[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też się już jak grubasek czuje..
Po tej krzywej cukrowej dziś przespałam pół dni.. matko dawno mnie tak nie zmuliło... :p
Straciatella sliczna kruszynka :* :*
Wiecie co!!!! normalnie jutro dostane nową zmywarkę!! haha po ponad 2 miesiącach wydzwaniania w koncu ruszyli dupe !
Mieli zreszta 14 dni bo postraszyłam ich sądem konsumenckim po tym terminie :p heheKaratka81 lubi tę wiadomość
-
Straciatella śliczna duża dziewuszka:)
Ja już po wizycie. Wszystko ok. Lekarka mówi że takie niebolesne twardnienia raz na jakis czas są w normie. Mam tylko profilaktycznie zwiekszyc magnez.
Oj ja też jestem już jak kwoka:P brzuchol nieźle podrósł i ciężko cokolwiek zrobić. Najgirzej nie podobają mi sie piersi moje. Mam rozstepy żyły i mocno mi sciemnialy brodawki. Mam nadzieje ze po karmieniu wrócą do dawnej formy...
A oto mój bebolek. Jakoś tak ciemno wyszedł. Pokażcie swoje brzusie poświątwczne;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 16:45
wiecznie, Funky09, Lanusia93, mania, Karatka81, _Saszka_, fabdorota, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Duże te Wasze dzieciaczki!
Tez podjelam decyzje ze po nowym roku spisuje dokladnie wyprawkę i powoli zacznę odhaczać krok po kroku. Teraz daje sobie kilka dni wolnego.
Laktator i podgrzewacz juz mam. Dostalam od bratowej, nieużywane. Laktator ręczny z aventu. Nie wiem jak z jakością i czy godny polecenia bo to prezent.
Zobaczymy czy sie sprawdzi w razie potrzeby.
-
Paulia87 wrote:Nie wiem dziewczyny czy temat już był lecz mam pytanie ... Czy będziecie kupować laktator ? Ja chciałam elektryczny ale zupełnie nie znam się na tym syna krótko karmilam więc nie używałam tego a z Sara chce bardzo karmić cycem... Poradzcie co?
niż czy kupić laktator
, który wydaje się być bardziej pożyteczny
. Zastanawiam się czy po prostu nie odpuścić na razie zakupu laktatora i najwyżej jak zajdzie potrzeba to męża do sklepu wyślę, choć i cena wtedy pewnie będzie dużo wyższa niż wcześniej przez internet
Co do bycia ociężałą i nieporadną to przyłączam się do klubu. Czasami mam wrażenie, że ruszam się jak małe słoniątko. Kozaki jeszcze daje radę ubierać na stojąco, ale zdecydowanie wolę już na siedząco. Ostatnio śmiałam się do męża, że sobie stołek na korytarz niedługo wystawię
Dziewczyny, ale duże już te wasze dzieciaczki. W szoku jestem, że już ważą po prawie kilogramie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 17:18
-
Wiecznie, ja brałam pod uwagę laktator elektryczny jak juz ale skoro dostalam ręczny to wiadomo ze nie będę kupować kolejnego. Moim zdaniem to nie jest zakup pierwszej potrzeby. Planowałam kupic gdy okaże sie ze jest niezbędny.
Wybraliśmy imię. Prawdopodobnie bedzie Natalia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 17:44
-
Było pytanie o obwód brzucha, u mnie 85 cm, przed ciążą chyba 78 cm.
Miałam dziś wizytę, USG 8.01. Skraca mi się szyjka i robi się miękka i mój gin rozważa pessar, muszę go poszukać, ale najpierw chce ją zmierzyć na USG. Wolałabym żeby to był fałszywy alarm.
Co do cukru, miałam 71mg na czczo i 63mg po 2h i uznał, że mój organizm świetnie radzi sobie z cukrem, ale rzadko ma do czynienia z tak niskimi wynikami i mam jeść regularnie co 3h, bo nie wiadomo jaki mam wynik po dłuższym czasie od posiłku, stąd mogą być zawroty głowy, ogólne osłabienie, drażliwość. I przed snem mam zjeść herbatnika/ owoc, żeby nie dopuścić do spadku poziomu cukru w nocy, bo jest to niebezpieczne dla dziecka. Z dwojga złego, lepsze to niż za wysoki cukier
A teraz Was nadrobię, bo robię chińszczyznęAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Ja po synu wiem że laktator mi będzie potrzebny bo skutki miekna i bolą bardzo każde włożenie sutka do buzi boli jak nie wiem....
Miałam ręczny lecz jak zassie to aż oczy mi wyszły tak bolało teraz wiem że jak tylko sutek będzie bolał od razu laktator w ruch noi pobudzi mi lekatacjeb o będę mieć cc....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Lanusia czyli dołączysz do mnie będziemy obydwie zaobrączkowane
ale Ty masz już doświadczenie więc wiesz, że będzie dobrze
Saszka, Paulia witajcie Dziewczyny
Ja też laktator kupię jak okaże się potrzebny na razie nie kupuję.
Też jestem w szoku, że maluchy już takie dużeale ja czuję, że Mała szybko przybrała na wadze bo na prawdę to mizianie nóżkami wczesniej to nie były kopniaki
teraz to już można kopniakami nazywać
Lanusia93, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Hej
Byłam dziś na usg 3D, dr robił nam w większości 4D a skasował jak za 3D. Super lekarz, tłumaczył mi wszystko jeszcze dokładniej jak moja ginekolog.
Nasza Lilianka (wybraliśmy w końcu imię!) waży 980 gram i ma najpiękniejszą buźkę na świecie!
http://static.pokazywarka.pl/i/6223575/924993/dzidzia2.jpg
Malutka jest słodkaI będzie miała taaaakie piękne imię
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Paulia87 wrote:Ja po synu wiem że laktator mi będzie potrzebny bo skutki miekna i bolą bardzo każde włożenie sutka do buzi boli jak nie wiem....
Miałam ręczny lecz jak zassie to aż oczy mi wyszły tak bolało teraz wiem że jak tylko sutek będzie bolał od razu laktator w ruch noi pobudzi mi lekatacjeb o będę mieć cc....
Ja mam 3 laktatory ręczne (2 Aventa i jeden jakiś tani badziew z apteki), ale i tak planuję kupić elektryczny. Tylko że kupię dopiero po porodzie, bo na początku problemów z karmieniem nie powinno być, z Lilą miałam tak, że po kilku miesiącach jej potrzeby urosły, a ja nie miałam odpowiedniej wiedzy na temat KP. Więc na początku będziemy walczyć z ręcznym, a jak nie da rady to zamówię elektryczny używany.Aniołek (*) 12.03.2013
-
Ja już mam problem z zakładaniem butów na stojąco, brzuch boli jak go tak zgniatam. Dzisiaj na zakupach czułam jak mi się brzuch stawiał, ale jak wsiadałam do auta to od razu czułam kopniaki Synusia
Laktator elektryczny kupuję, siostrze się przydał, więc mi pewnie też -
nick nieaktualnyLanusia93 co do jedzenia to mi tak samo gin powiedział - żeby często jeść i przed snem też. Chociaż i tak o 6 budzę się głodna jak nie wiem...
MagSz, mój też od kilku dni rusza się praktycznie cały czas, nie wiem kiedy on śpiMagSz lubi tę wiadomość
-
Saszka Paulia witamy
Byliśmy zrobić szybkie zakupki, ile ludzi w sklepach...
Ja miałam laktaor elektryczny medela mini electric, sprzedałam. Jak będzie faktycznie potrzebny to kupię ręczny, chyba nawet koleżanka mówiła, że ma z aventu, więc jak coś to odkupię. W Tesco kupiłam dla Ali śpiworek do spania za 17,70... Przeceniony z 59. Fajny bo cienszy na lato, a tego rozmiaru mi brakowało bo sprzedałam.