Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey
ja tez nie śpię od 4, leżę z tel i nie ruszam sie żeby nie obudzić męża bo wczoraj go obudziłam i tak było mi go szkoda
dziewczynki czy wy ćwiczycie mięśnie kegla ?
Chciałabym zacząć , w lidlu od 7 stycznia bedą piłki gimnastyczne za 30 zł wiec nie drogoobejrzałam troche filmików na YouTube z ćwiczeniami na tej piłce i chciałabym spróbować
tego dnia jeszcze maja być klapki kąpielowe za 15 zł wiec tez je kupie pod prysznic do szpitala.
-
Ja tez dzisiaj na glukoze
glod mi dokucza, no ale co zrobic o 8 zacznie sie najciekawsze
28latkaa ja cwicze miesnie kegla, nauczylam sie na jodze konkretnych cwiczen i staram sie je robic jak najczesciej
A tak swoja droga to dzisiaj 100 dniowka u mnie!!i uwielbiam sniezny krajobraz za oknem, milego dnia dziewczyny
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
glukoza jest do wypicia ale najlepiej sobie wcisnąć soku z cytryny,mi panie w laboratorium same podpowiedziały ,cytryna nie wpływa na wynik ale za to łatwiej przełknąć tę słodycz.można wcisnąć sok nawet z całej cytryny.myślę,że najgorsze to jest to siedzenie i czekanie na kolejne pobranieania0141
-
A ja miałam słodką pobudke, bo niby budzik męża spowodował otwarcie oczu, ale zaraz po tym moja córcia zaczęła szaleć. I szaleje od godziny:D Nie wiem, co ona próbuje zrobić, ale już kilka razy się obrocila w ciągu tej godziny. Albo mam w brzuchu conajmniej bliźniaki
A ja nadal leżę i liczę, że za chwilę uda mi się przysnac... -
Ja tez juz nie śpię od godziny. Zawsze budzę się razem z mężem.
Śniło mi sie dzisiaj ze spoznilam sie na wykłady i prowadzący nazwał mnie analfabetką. Jak to dobrze ze to glupi sen, a studia juz dawno skończone
Dzis tak naprawde dopiero wracamy do szarej rzeczywistości po tych wszystkich świętach, nowym roku.. i dobrze bo juz dosyc tego obżarstwa
Rotenkopf, dzieki za aktualizacje, jak to ładnie teraz wygląda, a nie, ciągle puste pole przy moim nickuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 08:32
-
Cześć dziewczynki!
Ja byłam na glukozie w sobotę i nie pozwolili mi dodać soku z cytryny... Ale nie było tragedii z wypiciem, mimo że nigdy nie słodzę kawy czy herbaty. Także da się
No i wyszło, że nie mam cukrzycy, co mnie bardzo ucieszyło, bo ostatnio nie mogę się powstrzymać od słodyczy..
A z mniej dobrych wiadomości,to tsh skoczyło ponad normę (powinno być do 2,5, a mam 4,16). Ostatnio badałam w 15tc i było 1,6, a potem gin już nie kazał badać, mimo że pytałam.. Teraz sama sobie "zleciłam", bo i tak wszystkie badania mam płatne. Zła jestem na niego strasznieOd razu napisałam smsa i kazał zwiększyć dawkę euthyroxu z 25 do 50. Dziś mam wizytę i zastanawiam się, czy mu coś na ten temat powiedzieć... No i poziom zaufania do niego spadł.
Dziewczyny z niedoczynnością, orientujecie się, czy taki poziom tsh jest bardzo zły? Niestety nie zbadałam ft4 i ft3.
Jestem ciekawa, co z moją szyjką, bo brzucho cały czas twardnieje, a do tego doszły w sobotę te skurcze (chyba) Braxtona-Hicksa. No ale one raczej już mogą się pojawiać na początku III trymestru..
Rotenkopf, a jaki model Camarelo masz upatrzony?
Wczoraj w końcu z mężem uzgodniliśmy, gdzie w sypialni postawimy łóżeczko i dodatkową szafę na rzeczy małej. Mam mętlik od przeglądania w necie łóżeczek.. Orientujecie się, czy materacyki dodawane do łóżeczek na allegro są w porządku, czy lepiej kupić porządniejszy oddzielnie? Jaki skład najlepiej?
Mi jakoś mróz nie przeszkadza, bo i tak nie mogę wychodzić, a dziś słoneczko od rana, więc pozytywnie : ) Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 08:45
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Dziewczynki wczoraj ogladalam dlugo wozzki i mam swoj typ EMJOT Miyo Alu,moj troche krecil,ze bialy,ale mi sie tak podoba wlasnie ten bialy,ma aluminiowy stelaz i pisza,ze jest leciutki,a ja wlasnie nie chciala bym za nic ciezkiego wozka,wrzucam zobaczcie,moze sie spodoba ktorejs
i jest z roznymi fotelikami i dzieki temu w roznych cenach,poczytalam opinie,sa rozne oczywiscie i czesto pisza,ze wlasnie na wiosne,lato idealny i ze sie dobrze prowadzi,dobra amortyzacjia ale na spacerowke narzekaja,ale ja bym chciala spacerowke i tak juz inna wiec mysle,ze sie zdecyduje
http://www.bobowozki.com.pl/wozek-z-fotelikiem-3w1/p/miyo-alu-3w1-wozek-gleboko-spacerowy-fotelik-torba-folia-p-deszczowa-moskitiera-2495.php
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 09:18
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Hej
Witam z łóżeczka gdzie mam zamiar spędzić cały dzieńmąż ma wolne mieliśmy jechać po mebelki i wozek zobaczyć ale niestety muszę to przełożyć
Na glukoze też jutro się wybierałam ale też muszę przełożyć...dajcie znać jak Wam poszło
Jammiczakuchnia jak Twoje gardło?? U mnie nie za ciekawie...
Naa szczęście gorączka nie podskoczyła.
Miłego dnia Mamusie! -
Ilonia, ładny ten wózeczek : ) Oglądałaś na żywo czy tylko w necie? Dla mnie jest ważna waga gondolki, bo będę ją nosić na 4 piętro. Poręczna do trzymania?
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Dzień dobry
U nas mróz mniejszy, za to wieje... Ja jutro robię tą głupią glukozę... Jak mi się chce jechać... Wezmę Niko ze sobą, żeby tylko gorsza pogoda nie była. Dobrze chociaż że krzywej nie robię.
Któraś mamka pisała o piłce do ćwiczeń, ja taką mam i tez kupiłam w Lidlu ha,ha Ćwiczyłam na niej w domku, teraz też zamierzam. W trakcie porodu w szpitalu też chwilkę na niej siedziałam, ale przy krzyżowych to nic mi nie pomagało, a wręcz przeszkadzało. Mięśnie Kegla to ćwiczę że tak powiem regularnie
-
Kajka wrote:Ilonia, ładny ten wózeczek : ) Oglądałaś na żywo czy tylko w necie? Dla mnie jest ważna waga gondolki, bo będę ją nosić na 4 piętro. Poręczna do trzymania?
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
To daj znać koniecznie Ilonia, bo ja na razie mogę pomarzyć o pomacaniu wózka "w realu".
Co do ćwiczeń mięśni Kegla, to też chciałabym je trochę "podrasować", ale boję się, czy to szyjki nie nadwyręży. Muszę spytać gina. Piłkę mam od dawna i niestety głównie ją turlam, jak gdzieś mi przeszkadza ; P Chociaż swego czasu dużo na niej ćwiczyłam i podobało mi się : )
A co do ubranek - myślę, że to zależy od pogody, a z nią, wiadomo, może być różnie. Generalnie, jak jest w domu ciepło, to pod pajacyk nic już nie trzeba zakładać. A na dwór ponoć zawsze o 1 warstwę więcej niż ma dorosły.ilonia1984 lubi tę wiadomość
[/url]
---
Okruszek (*) 12 tc.
-
Dam znac,co do miesni,wczoraj chlop mnie tak rozsmieszyl,ze popuscilam,ale wstyd zlalam.sie gacie hehe a tak na powaznie zauwazylam,ze mam z tym problem coraz wiekszy i wlasnie sie zastanawialam,czy nie zaczac cwiczyc wiec moze i ja ta pilke sobie.kupie i cos zaczne robic,tylko,ze ze mnie taki len ostatnio...ale kichnac sie.boje ostatnio,zeby nie pocieklo
Ale pizga u nas a ja.musze na zakupy
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Ania, 28latka, wy ok 4 sie przebudziłyście, a ja dopiero ok 4 zasnelam. Mam nadzieję ze to jednorazowy wybryk z tym spaniem, bo się idzie zameczyc.
Ja tez miałam miec wizytę 7.01 ale przekładam na następny tydzień, bo mojego dr nie będzie, a nie chce mi się isc do innego. Więc i glukoza mi się odwleka o kilka dni