WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakilli fajnie wyglądasz w kiecuni :-) Brzuchaczka jak malowana :-)

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabdorota dżemowa kiełbasa... Jakieś ukryte pragnienia? Ha,ha W sumie ponoć wszystko da się zjeść... :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za dobre słowa :) chociaż troche mnie na duchu podniosłyście bo jakoś ostatnio ciągle mam wrażenie że wyglądam tragicznie :p ale może faktycznie to te nasze hormony tak nam podpowiadają :p

Jeśli chodzi o termometr to z doświadczenia pielęgniarki na oddziale dziecięcym najlepiej u mam sprawdzały się zwykłe termometry elektryczne do pupci :) sama taki napewno kupię ale może i na bezdotykowy się skuszę :) chociaż u takiego maluszka to najlepiej w pupce mierzyć :)

ehhhh chyba też mnie jakieś choróbsko bierze.. muszę spróbować waszych metod na szybki powrót do zdrowia :)

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No do pupki może u takiego maluszka ok, nie wiem, ale ciut starsze dziecko to hmmm jakoś u mnie nie było to proste, zwłaszcza jak jest akcja pt płacz, machanie raczkami i nóżkami ;-) Ja mam taki zwykły, ale nie zamierzam do niego wracać. Jak się stosuje do instrukcji jak robić dobrze pomiar, to bezdotykowe mierzą ok, np 15 min urządzenie ma być w pomieszczeniu gdzie jest dziecko.

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karatka, dzięki że przypomniałaś mi o tej firmie Beurer. Gdzieś już tu na forum widziałam że mamy sobie polecały. Muszę zacząć sobie zapisywać takie rzeczy, bo pamięć już nie ta :P

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie wrote:
    Karatka, dzięki że przypomniałaś mi o tej firmie Beurer. Gdzieś już tu na forum widziałam że mamy sobie polecały. Muszę zacząć sobie zapisywać takie rzeczy, bo pamięć już nie ta :P
    Chyba z Rotenkopf o termometrach pisałyśmy, też mam sklerozę ciążową ha,ha Ja za swój dałam coś koło 130 zeta

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane... wczoraj do 1 w nocy oglądałam film i dzisiaj pospalam do 10 a moje Kochanie rosolek od rana gotowalo...

Mam w brzuchu mega aktywną istotke... wczoraj dobre 10 min oglądaliśmy mój skaczący falujacy brzuch... widać kopnięcie w konkretnych miejscach i przesuwanie sie brzdaca... tatuś nie mógł się nadziwić i zastanawiał się co ja czuję... w czwartek dowiem się ile to moje Maleństwo już ma bo ruchy czuć mega intensywnie i mega często... Mam wrażenie że wogole nie śpi to moje Maleństwo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 13:04

Karatka81, Lanusia93, Aleksandrakili, Nikita2 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 16:48

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_Ina wrote:
    A ja rozpoczęłam walkę z czyszczeniem wózka. 7 lat stał nieużywany w garażu i niestety przejął ten nieprzyjemny zapach... Nie wiem czy uda mi się jakoś tego pozbyć bo stał ponad tydzień na balkonie i nic... Teraz go uprałam na tyle ile mogłam i skorzystam z mrozów, może to mu pomoże. A jak nie to napisałam już do producenta, może dokupię samą gondolkę?

Macie jakieś pomysły jak pozbyć się takiego garażowego zapachu z wózka?
    Mój stoi w piwnicy 3 lata i już się boję tego zapachu. Jak nie pomoże pranie to kupimy pewnie inny. W lutym to ogarne mam nadzieję :)

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_Ina wrote:
    A ja rozpoczęłam walkę z czyszczeniem wózka. 7 lat stał nieużywany w garażu i niestety przejął ten nieprzyjemny zapach... Nie wiem czy uda mi się jakoś tego pozbyć bo stał ponad tydzień na balkonie i nic... Teraz go uprałam na tyle ile mogłam i skorzystam z mrozów, może to mu pomoże. A jak nie to napisałam już do producenta, może dokupię samą gondolkę?

Macie jakieś pomysły jak pozbyć się takiego garażowego zapachu z wózka?
    Może wypróbuj sody oczyszczonej - ona smrodki potrafi zniwelować

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to dziwnie zabrzmi, ale ja z racji że mam w domku i używam nawet do czyszczenia śmietnika, spróbowałabym zapewne na jakimś mniejszym elemencie http://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_pielegnacja_kota/odswiezacz_kuwety/189885 Jak działa na siuśki kota a działa, to bym spróbowała. Zawsze można po tym zabiegu jeszcze raz wyprać. Jak mi Karat zasikał plecaczek małego to wypsikałam tym, poleżało trochę i wyprałam Nic nie odbarwiło, dywan czyściłam i super schodzą zabrudzenia. Soda też może dać radę :-)

• Endzis Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też bardzo mroźno dlatego prawie nie wychylam nosa z mieszkania:P
    Ja zakupiłam termometr microlife bezdotykowy. On mierzy temp ciala piwietrza i cieczy i po sprawdzeniu dziala super a i cena super bo ok. 100zl

Nikita2 lubi tę wiadomość

f2w3s65gpeorv80s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina dlatego napisałam, że po wyczyszczeniu bym go wyprała, żeby środek wypłukać. Dla zwierząt preparat jest nieszkodliwy, więc myślę, że po wypraniu byłoby ok A przy okazji brud piwniczny/garażowy czyli np. pleśń by skutecznie usunął. Napisałam, że bym spróbowała, bo ja mam go w domu i poszedłby na pierwszy strzał ;-)

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciezko teraz w zime dobrze wyprac i wywietrzyc,najlepiej by bylo poczekac na wiosne i sloneczko,ale czasu brak ;) mnie tez teraz zaczela sie fazka na wozek,ogladam,przegladam i im wiecej tym gorzej...juz sama nie wiem co mam kupic,ale obiecalam sobie,ze do 1 lutego wybiore i zamowie,mojemu kazdy jeden sie podoba co mu nie pokaze,wiec dupa z pomocy,chociasz ostatnio specjialnie go wkrecilam i mu rozowy pokazalam,to kategorycznie odmowil i stwierdzil,ze bron Cie panie Boze hehe

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonia to dobrze że chociaż istnieje droga eliminacji ;-) zawsze coś :-) Wybór nie jest prosty :-)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jakiegoś czasu marzy mi się toaletka <3 Wczoraj mąż mi podpowiedział, że przecież mimo tego że nie mamy dużo miejsca, to mogłabym ją sobie zrobić w sypialni, tylko muszę poszukać odpowiedniego stolika :D Kupiłam lusterko w Ikei, krzesło mam, tylko tego stolika brakuje... Widziałyście może gdzieś mały stolik w jasnym kolorze, który mógłby stworzyć toaletkę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zniknęłam na troche - pochłonęła nas wyprowadzka.
    6go przenoszę sie do rodziców na kilka dni, a w naszym mieszkaniu rusza remont :)
    Pozniej meble, zakupy itd.
    ;)

Mam nadzieje ze wszystko u Was dobrze?

s6gefkg.png
    v90wa85.png
‹‹ 570 571 572 573 574 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ