Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie po kilkudniowej przerwie... ale tylko od pisania z wami bo z czytaniem wciaz jestem na biezaco. Nie mialam ostatnio jakos weny do pisania. Swieta mnie wykonczyly, nie lubie takiej gonitwy tym bardziej w ciazy i z malym dzieckiem lekko nie bylo. Po swietach maz sie rozchorowal, pozniej synek, znow dostal antybiotyk a wieczorem w sylwestra ja dostalam jelitówki, masakra. Maz byl w pracy i musialam na szybklo mame do pomocy sciagnac bo nie dalabym rady sie synkiem zajac, lalo sie ze mnie gora i dolem ;/ Dobrze ze nie miala planow na sylwestra. Nawet fajerwerków nie doczekalam. W przerwie miedzyswiatecznej mialam tez pod opieka dzieciaki mojej siostry bo szkoly pozamykane i nie miala co z nimi zrobic. Powiem wam ze podziwiam rodziny wielodzietne. Opieka nad 15 miesieczniakiem, 3,5 latkiem i 7 latka w dodatku z brzuchem jest dosc absorbujace... mysle ze swiadomie nigdy nie zdecyduje sie na tyle dzieci, no chyba ze mnie zycie zaskoczy
-
Rotenkopf wrote:Kajka, mamy upatrzony Camarelo Sevilla ale jeszcze nie umiem zdecydować się czy czerwony czy zielony
Ta cytryna mi nic nie dała ;/
U mnie mróz taki, że na oknach mam lód. Kolejny przekręt tych babek, które tam mieszkały szybciej... Przez ich kłamstwa mam ledwo 10st w domu ;/ mamy styczeń a ja zamiast myśleć o wyprawce to musze kombinować kasę na nowe okna. Tak mnie to wszystko dołuje, że mogłabym cały dzień płakać. -
vikus001 wrote:Hej dziewczyny chciałam się przywitać. Dopiero teraz ale nie mogłam przypomnieć sobie hasła na belly:( sluchajcie jak ustawic sobie suwaczek tak jak wy? pokazuje mi ze musze miec konto premium??? Moge do was dolaczyc?
vikus001 lubi tę wiadomość
-
My dzis dzien w biegu.
Zameldowaliśmy sie w nowym mieszkaniu, myśleliśmy ze przepiszemy liczniki ale mielismy zle protokoły które dostaliśmy od biura nieruchomoscikolejny raz dali ciała...
Dzis ex właścicielka ma mi przywieść te poprawne.
Maz pojechał do konca przewieźć i posprzątać stare mieszkanie.
7go zaczyna sie remont, a ja juz nie moge doczekać sie az sie skończy -
Hej dziewczyny nie było mnie dość długo ale natłok obowiązków mnie dopadł. Pracuje się z brzuchem coraz ciezej i chyba od początku lutego dam sobie spokój z pracą.
Mam pytanie.
Już orawie wszystko dla malutkiego mam, został tylko wózek i kosmetyki.
Z wozkiem czekam do ostatniej chwili aby nie tracić gwarancji.
Natomiast teraz mam promocje 50% na oampersy i jutro wybieram się je zakupić.
Zastanawiam się czy zacząć od nr 1 czy 2 i ile paczek kupić? Jak sądzicie? -
nick nieaktualnyNa razie go wynajmujemy (za grosze, bo gdyby była to większa kwota to od razu bym się wyprowadziła po takich nocach) ale jak tylko skończą się sprawy spadkowe i tym samym ten okres po komorniku (błędy młodości mojego męża) to będziemy go kupować. Generalnie aż tak tragicznie nie jest (moje hormony szaleją przez tą pogodę) bo wystarczyło mocniej zasypać piec i w ciągu 2h zrobiło się 16st czyli już ciepło
Ja kupię jedną paczkę tych newborn'ów i jedną z rozm 1 bo do samego końca nie wiadomo jaka dzidzia będzie wielka -
Dzięki Wam uświadomiłam sobie, że też jestem już w 7 miesiącu
Coraz bliżej do spotkania z dzidziusiami
Miałam dziś dziwny sen, dużo wcześniej urodziłam synka który ważył 5 albo i więcej kilo, pępowina nie była jeszcze odcięta a on już ubrany. I nie wiedziałam co mam zrobić, czy może ktoś włoży go z powrotem do brzucha
Niestety kilka dni temu miałam okropny dzień, bo pierwszy raz w życiu zaczął boleć mnie ząb i niestety został zatruty.. Akurat teraz ehh:/- szczęśliwy
-
wiecznie wrote:Belly wyprzedza miesiące, bo 7 m-c zaczyna III trymestr, czyli od skończonego pełnego 27 tygodnia
Mi wisi jeszcze 6 miesiąc
Dzięki za poradę z pampersami
Taka promocja może się nie trafić, chyba kupie paczke 1 i dwie paczki 2 -
nick nieaktualny
-
Ja pampersow 1-ki kupię ta małą paczkę, zeby wziac ze soba do szpitala, a potem to juz 2-ki (jedna paczkę juz mam, bo tez skorzystałam z rabatu)
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
To prawda, wolałabym niższy vat (albo wcale vatu) na dziecięce przybory, wózki, mebelki, ciuszki itd niż to 500 zł... Jak tak wszystko sobie policzyłam to wyszła mi masakryczna kwota i myślę, że to jeden z głównych powodów mojego syndromu wyparcia wyprawki...
Karolina_Ina lubi tę wiadomość
-
Karolina_Ina wrote:
Co do ubranek, ja ostatnio na allegro postanowiłam sprawdzić i zamówiłam na próbę jedno body, żeby zobaczyć czy faktycznie będą 100% bawełny. Niestety, realnej oszczędności w tym nie widzę, bardziej mi się opłaca pojechać do rodziców i tam sobie kupić ubranka, bo cenowo to samo. Ceny w smyku są nie do przyjęcia (te normalne), a na promocję to nie wiem czy się doczekam.
Ale okrycie kąpielowe, masakra szkoda pieniędzy tak samo kocyk niby bawełniany szok... Nie ma to jak zakupy w realu pomacam i widzę czy brać czy niekarolajna91 lubi tę wiadomość