Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malala, ja mam termin na 9.04 i na wyjście mam albo taki grubszy kombinezon puchaty z podszewka albo taki cieńszy polarowy ale tez na podszewce. Myślę że mrozów juz nie będzie to wystarczy ten cieńszy plus ewentualnie kocyk a w samochodzie jest ciepło
Fajnie ze juz macie zrobiony pokoik -
wiecznie, a ta promocja do wczoraj pewnie była, bo dziś już nie widze nic na stronie o -15%..
paprotka30 to chyba będe musiała się z jakiś kombinezonik zaopatrzyć tylko tak mi szkoda, z jednej strony bo wiem, że ciepły się nie przyda na za długo, może gdyby był zimny kwiecień to jakoś z miesiąc ponosi.. chyba, że będę szperać po allegro i olx, może jakiś używany znajdę.Julia
-
wiecznie. mi też glukoza smakowała
wręcz po długim oczekiwaniu w kolejce i dużych perturbacjach potraktowałam to jako zbawienny pierwszy posiłek, bo byłam dłuuugo na czczo..
aleksandrakili, mi dużo ludzi mówi, żebym się pozbyła kotów. Już samo sformułowanie działa na mnie jak płachta na byka.. Nie wiem jak miałabym się pozbyć członków mojej rodziny.. Na szczęście mąż mnie wspiera i w ogóle nie bierze tego pod uwagęmam nadzieję, że jakoś pogodzimy kociaki z córeczką. Obstawiam, że będą się trzymać z dala od małego, wrzeszczącego i nieskoordynowanego aliena i ta myśl mnie trochę uspokaja
Szeroka ja, witam się w ostatnim dniu drugiego trymestru
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fc3701fe7a1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9befa562e290.jpg
W weekend zrobiliśmy gigantyczne zakupy w ikei, ale póki co mąż złożył tylko łóżeczko, co i tak było sporym wyzwaniem, bo śrubek było co nie miaraNa razie służy nam za składowisko.. Do złożenia komoda-przewijak, 2 komody i witryna, i jeszcze jakoś to trzeba skoordynować z wywiezieniem aktualnych mebli.
Zostały nam pojedyncze rzeczy do dokupienia: podgrzewacz, miś szumiś, pieluszki materiałowe, leki i wanienka, z którą mam największy ból głowy.. Jak i gdzie planujecie kąpać maluszka? Bo u mnie łazienka na pewno odpada przez swoje gabaryty..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 12:06
malala, paprotka30, fabdorota, Anastazjaaa, wiecznie, Karatka81, Andrea20, Ameiva, Wilka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
jaskra jaki duży brzuszek! ale wyglądasz super
mój to mały jest w porównaniu do Twojego
mamy to samo łóżeczkoale wzięliśmy z zielonymi szufladami. i z tej samej serii komodo-przewijak i szafę
Mąż składał całość jeden dzień i jeszcze kolejny poranek bo tych śrubek tyle
jaskra lubi tę wiadomość
Julia
-
malala, no właśnie brzuszek mam duży.. Bardzo wypchnięty do przodu, a po bokach prawie wcale. Z tyłu patrząc podobno nie widać jakbym była w ciąży i w związku z tym dużo osób zakłada, że chłopiec..
My przewijak wzięliśmy z innej serii (sundvik), bo będzie stał w innym pokoju. Dobraliśmy tak, żeby pasował do komody i witryny hemnes. W ogóle zazdroszczę, że Twój mąż się tak zebrał i wszystko złożył. Mój pracuje teraz do późna i jak złoży codziennie coś to będę szczęśliwa a i tak dość długo będziemy musieli żyć w takim nieogarnięciu..
Też tą wanienkę rozważam, wydaje się mieć fajny kształt i na długo powinna wystarczyć. Może też na przewijaku ją będziemy stawiać albo na blacie w kuchni, ale nie wiem czy nie będzie za wysoko i niewygodnie w związku z tym..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 12:23
-
nick nieaktualnyJaskra no ja nie wyobrażam sobie pozbycia się mojej Luci
Ale mąż mnie dziś pozytywnie zaskoczył no powiedział, że będzie mi z Naszą króliczką pomagał i już nie będzie głupio dogadywał na jej tematwięc jakiś postęp jest
a mama niech sobie gada ( olewam to) :p
Masz piękny brzuszek!! takiiii spory już okrąglutki
Wydaje mi się, że też mam to samo lóżeczko ale szufladki musze dokupićUwielbiam bialy kolor
-
Ja mam komodę kąpielową ceba. Kupiłam używkę za 50 zł więc to grosze w porównaniu ile ona jako nowa kosztuje. Co prawda na krótko wystarczyła ale mi zależało na tym by się nie schylać po cc a zwykłej wanienki nie miałam gdzie ustawić. Do tej pory przewijam córę czy też ubieram na niej np po kąpaniu. Jest na kółkach więc wszędzie mogę się przemieścić. Gdzieś od 3mies wstawiłam wanienkę taką zwykłą pod prysznic i do tej pory się tak mała kąpie.
-
to u mnie brzuszek niby też poszedł do przodu ale talia zanika, biodra jakby szersze jeszcze. z tyłu pewnie wyglądam po prostu jak grubasek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d37a6f86db92.jpg
co do mebli etc - mój M miał urlop po świętach, do nowego roku i ustalone mieliśmy, że to jest własnie na robienie pokoiku, także było wtedy malowanie, wiercenie dziur na karnisze, skręcanie mebli. aktywne kilka dni. ale jego praca nie pozwoli mu przez najbliższe 2 miesiące na jakiekolwiek wolne poza weekendem więc wziął się mocno do pracy aby mieć to z głowyjaskra, jamniczakuchnia, paprotka30, Anastazjaaa, wiecznie, Karatka81, Andrea20, Ameiva, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Julia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to i ja pokażę pokoik Julki, jeszcze nie skończony
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c30f693eb0dd.jpgpaprotka30, Anastazjaaa, jamniczakuchnia, Straciatellaa, wiecznie, Karatka81, Andrea20, Wilka, Kinga., kamaaa, _Saszka_, Ameiva, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Julia
-
jaskra wrote:wiecznie. mi też glukoza smakowała
wręcz po długim oczekiwaniu w kolejce i dużych perturbacjach potraktowałam to jako zbawienny pierwszy posiłek, bo byłam dłuuugo na czczo..
aleksandrakili, mi dużo ludzi mówi, żebym się pozbyła kotów. Już samo sformułowanie działa na mnie jak płachta na byka.. Nie wiem jak miałabym się pozbyć członków mojej rodziny.. Na szczęście mąż mnie wspiera i w ogóle nie bierze tego pod uwagęmam nadzieję, że jakoś pogodzimy kociaki z córeczką. Obstawiam, że będą się trzymać z dala od małego, wrzeszczącego i nieskoordynowanego aliena i ta myśl mnie trochę uspokaja
Szeroka ja, witam się w ostatnim dniu drugiego trymestru
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fc3701fe7a1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9befa562e290.jpg
W weekend zrobiliśmy gigantyczne zakupy w ikei, ale póki co mąż złożył tylko łóżeczko, co i tak było sporym wyzwaniem, bo śrubek było co nie miaraNa razie służy nam za składowisko.. Do złożenia komoda-przewijak, 2 komody i witryna, i jeszcze jakoś to trzeba skoordynować z wywiezieniem aktualnych mebli.
Zostały nam pojedyncze rzeczy do dokupienia: podgrzewacz, miś szumiś, pieluszki materiałowe, leki i wanienka, z którą mam największy ból głowy.. Jak i gdzie planujecie kąpać maluszka? Bo u mnie łazienka na pewno odpada przez swoje gabaryty..Mi poszło w biodra i nie mam tak dużego brzuszka... Łóżeczko świetne. My z mężem wybieramy się do Ikei w przyszły weekend też kupimy łóżeczko, ale z szufladami u nas się nie zmieści. Wybrałam inne ale jest tylko białe a chciałam naturalne... Uff będę musiała jeszcze raz popatrzeć...