X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • malala Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:

Malala szukam dywanika gdzie go kupiłaś ??? Jest piękny.

Ja właśnie zamówiłam zasłony do pokoiku Zosi zobaczymy co to przyjdzie bo na zdjęciu ładnie wyglądały i cena też przystępna.
    W tesco jest dużo ciuszków przecenionych kupiłam 2 pary spodni dresowych i dałam tylko 30zł.

dywanik widzieliśmy najpierw w Leroy Merlin a potem poszperałam po sieci i znalazłam na allegro jednego ze sprzedawców :) http://allegro.pl/dywan-160x230-motyle-motylki-dywany-dla-dzieci-hit-i5171045000.html

a zdradź skąd zasłonki? ja musze poszukać czegoś, ale ciężko jest znaleźć na takie okno pojedyncze długie, bo tradycyjne podwójne zasłonki nie będą dobre, musi być pojedyncza.

wybiorę się chyba jednego dnia do SH i poszperam, a póki co przekopuję licytacje kombinezonów na allegro :D

mania lubi tę wiadomość

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • malala Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach, co do ciuszków to warto wybrac się do Smyka, ja byłam bodajże w zeszły poniedziałek i za 150zł wyszłam z pełną siatą :) wyprzedaże są i wybór o wiele wiele większy niż online :)

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, 599 zł. Po skręceniu stwierdzam, że jest bardzo ładnie spasowane i solidne :)

mania lubi tę wiadomość

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • Wilka Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malala wrote:
    to i ja pokażę pokoik Julki, jeszcze nie skończony :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c30f693eb0dd.jpg

Malala wszędzie szukam takiego fotela ! Możesz zdradzić gdzie kupiłaś ?

Pokoik prześliczny :)

malala lubi tę wiadomość

• malala Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    Mania, 599 zł. Po skręceniu stwierdzam, że jest bardzo ładnie spasowane i solidne :)
    podpisuję sie pod tym, mamy to samo tylko inny kolor szuflad :) tak jak szafa jest średnio spasowana tak akurat łóżeczko wydaje się super solidne :)

Wilka dziękuję :) fotel oczywiście Ikea hehe :D
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00305614/#/70300420

Wilka lubi tę wiadomość

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super brzuszki i super pokoje u nas malowwnie juz było a teraz dokupuje jakies pierdoly..łóżeczko mamy kupic jakos na dniach. Ogólnie tez chcialam zeby bylo biale ale nie wiem jak to w końcu wyjdzie finansowo haha dzis sir nawet wyspalam a to tylko za sprawą wczorajszej wycieczki do ikei tez kupiliśmy ta wanienke i ona jest dosc duza myslalam ze bedzie jakas mala wracajac co tematu spania ta wycieczka po ikei mnie zmulila u spanie bylo calkiem okej...a moje sny to smich na sali. .dzis mam jakkes dreszcze i jakos cos mnie boli brzuch dlatego zjadlam coś lelekkiego na obiad.

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za namiary :)

Ja zamówiłam te zasłony: białe kwiatuszki
    http://allegro.pl/gotowe-zaslony-matowe-150x250-len-3d-kwiaty-listki-i5589788218.html

a przepiękne są tutaj i jeszcze się nad jednymi zastanawiam :)
    http://www.fiorentino.pl/posciel-dziecieca-zaslony-dywany-poduszki-oferta-fiorentino/produkty/idC,96

Też mam fotel do karmienia w pokoiku Małej dla mnie to punkt obowiązkowy :) tylko ja mam ze skóry kremowy ale ten też jest super...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 16:04

malala lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis chcialam kupic jakies ciuchy dla synka ale wgl nie byko wyboru dla dziewczynek pełno a dla chlopcow prawie ze nic wszystki takie same w gwiazdki....

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • malala Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania dzięki za linki, te fiorentino to cena zaporowa :P

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malala wrote:
    Mania dzięki za linki, te fiorentino to cena zaporowa :P
    no drogie bardzo ale przepiękne zakochałam się w tych różowych z falbanką. Jak te z allegro okażą się niezbyt to powieszę je w sypialni a Malutkiej kupie właśnie tamte :)

w57vyx8do68si190.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka30 z ciekawości sprawdziłam badania z pierwszej ciąży bo pamiętam, że temat crp też nie był mi obcy i przy wyniku crp=8 dostałam skierowanie do szpitala i dostawałam antybiotyk dożylnie. hmm, może co lekarz to inaczej? bo moja ginekolog twierdzi że jak nie jest trzycyfrowy to nie martwić się :-/

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak bylam w grudniu w szpitalu to mialam crp 9 ale ze nie znaleźli nic kompletnie ani w posiewie z szyjki ani w posiewie z moczu to nic nie dostalam. Teraz lekarz postanowił wdrożyć antybiotyk ale tak naprawde na ślepo bo nie wiemy co sie dzieje i gdzie. Bede spokojniejsza jak wybiorę ten antybiotyk.
    Wtedy w szpitalu ordynator mi powiedzial ze może po prostu taka moja uroda, ze sama ciaza jest dla mojego organizmu dziwnym stanem i tak reaguje. Lekarze nie do konca wiedza co robic bo nie ma czego leczyć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wam zazdroszczę tych pokoików pięknych. My to chyba dopiero pod koniec marca coś zrobimy.. Ostatnio mamy takiego pecha, że jak pieniążki już uzbieramy na remont to coś sie zepsuje :( najpierw auto teraz pralka :( i tak ciągle coś :( ale jakoś damy rade :)

Ja muszę iść mocz przebdadać bo pęcherz mnie boli ostatnio, crp sobie też przy okazji zrobie :)

Antoni tańczy jak szalony w brzuszku a mamusia w pozycji pół siedzącej ogląda film i moczy nóżki hehe :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny słodkolubne: w Biedrze znalazłam hit - lody truskawkowe "truskawka homogenizowana" firmy Jan. Boski sorbet bez chemii w takich małych kubeczkach :D

triste lubi tę wiadomość

• malala Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Dziewczyny słodkolubne: w Biedrze znalazłam hit - lody truskawkowe "truskawka homogenizowana" firmy Jan. Boski sorbet bez chemii w takich małych kubeczkach :D
    jutro zajeżdżam! dziś za mną lody chodzą, a nie chce mi się nosa z domu wystawiać :P jutro mam rano usg, chcę jeszcze wjechać do kilku sklepów to sobie w drodze powrotnej zakupię lody! o :)

jamniczakuchnia lubi tę wiadomość

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dziś mam dość słodkiego jeszcze mi niedobrze po tej glukozie ale sorbetow nigdy nie odmawiam i też jutro sobie zakupię :-) a najlepsiejsze sorbety są o smaku mango <3

jamniczakuchnia lubi tę wiadomość

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ naszkrobałyście :D
    Ja miałam intensywny dzień - najpierw krótka opieka nad chrześniakiem, potem fryzjer, potem jechałam do jednej dziewczyny kupić ciuszki dla Hani (o dziwo dużo jeszcze z metkami) a potem jechaliśmy obejrzeć mieszkanie ;)
    Która ma chęci to proszę o kciuki i jak wszystko dobrze pójdzie to może już na ten weekend będziemy siedzieć w nowym mieszkaniu ;) Fakt faktem będziemy musieli trochę zacisnąć pasa ale w końcu będzie wiecznie ciepło, bez wilgoci, bez myszków no i ja będę spała spokojnie ;) wracamy z powrotem 'na miasto' np do rodziców będę miała raptem 2-3km - idealnie na spacerek z Hanulką ;) mąż też będzie mógł przyjechać gdyby się coś działo nawet jak będzie w pracy bo tutaj na wieś nie mógł z racji granic ;)

malala, fabdorota, Karatka81, triste, jamniczakuchnia, Olina, Iwonkaaa, _Saszka_, ania0141 lubią tę wiadomość

• panda80 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki, żeby Wam się udało :-)

zem39vvjscbr7v2w.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jakoś za sorbetami nie przepadam. Najlepsze lody to dla mnie te na śmietanie. I w sumie to bym sobie jakieś zjadła... Ale nie będę mojego chłopa wykorzystywać, bo dopiero ze sklepu wrócił:P Staram się panować nad zachciankami...
    Rotenkopf, szybko Wam poszło:D kciuki zacisniete! A w ogóle co teraz z tym domem? Długi macie czas wypowiedzenia umowy najmu?

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W umowie jest 3 miesiące (z naszej strony) i w trybie natychmiastowym (ze strony właścicielki w jakiś tam wypadkach m.in jak nie zapłacimy jednego czynszu) ale dzwoniłam do siostry przyjaciółki, która pracuje w biurze nieruchomości bo jednak chcemy w tym trybie natychmiastowym ponieważ jak by nie -patrzeć grzyb i wilgoć zagraża życiu i zdrowiu. A jak się właścicielka nie zgodzi na taki tryb no to po prostu nie zapłacimy jej czynszu i sama będzie musiała wypowiedzieć Nam umowę :D

fabdorota, panda80, jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

‹‹ 620 621 622 623 624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ