Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jamniczakuchnia wrote:Ja lubię takie i takie
Chociaż nie mam aż takiego "szału" na lody, to teraz mi nadzwyczaj smakują
-
My od poczatku do kąpieli używamy hippa. Z Marysia tez stawiam na niego.
Jak pojawia sie sucha skóra balsam hippa. Jak pojawiały sie alergiczne plamy, teraz sucha skóra po zmianie wody po przeprowadzce to na nie alantan.
Chusteczek na początku używaliśmy huggisow albo wacik z woda, ale podobno huggisy sie popsuły.
Teraz jak juz starszy i kupki sa na prawdę okropnie śmierdzące, chusteczek używamy pampersa, bo sa mokre i wchłaniają ten smrodek - po biedronkowych po całym dniu do mycia, strach było pampersa otwierać tak śmierdziało. -
nick nieaktualnyOlina fajną stronke wysłała o oleju kokosowym
Ja prócz tego, że smaruje się nim na noc (przed ciążą nie codziennie bo piżama strasznie nim nasiąka i nieładnie pachnie potem, ale teraz praktycznie codziennie) To jeszcze np. trochę do wanny z wodą dodamalbo do żelu do mycia ciała ale to nie do środka bo jak się rano myje to za bardzo nim natłuszczona jestem( tylko na wieczor) na gąbke daje żelu troche i troche tego oleju kokosowego
Olej kokosowy świetnie się sprawdza po goleniu jak komuś zostają takie czerwone krostkipo paru godzinkach znikają dosłownie
na mnie działa albo jak woskiem ktoś robi to resztę wosku ściąga:p hmmm co jeszcze z nim robie :p kiedyś do kremu do twarzy dodawałam ale to też na noc bo za tłusty :p
Aaa jak ktoś ma sztuczne rzęski to nie polecam oleju kokosowego :p ja kiedyś miałam rzęski zrobione 1:1 posmarowałam twarz czystym olejem kokosowymoczywiście oczy też :p rano obudziłam się z odpadniętymi rzęsami :p oczywiście tymi sztucznymi, moje na szczęście zostały :p
-
O ja też używam dla siebie oleju kokosowego i dla Zuzi też zamierzam używać go zamiast oliwki która ponoć zatyka pory czy coś. Do kąpieli coś z serii babydream no chyba że będzie mi tak smierdziec jak ta seria dla kobiet w ciąży to wtedy kupie hippa. Tak swoją drogą przemeczylam się z dwoma opakowaniami tego babydream dla kobiet w ciąży i postanowiłam zainwestować w masło z hippa. Jestem zachwycona
mam pytanie do tych z Was które stosują olej kokosowy. Kupiłam kiedyś przy okazji zakupów spożywczych olej w intermarche i on pięknie pachnie kokosem teraz kupiłam w Tesco i ten nie ma zapachu. Dodam że oba są bio itd ale nie wiem czemu ten nie pachnie?
-
Dla nocnego śmiechu moje ciążowe dziwactwo sprzed chwili: miałam ochotę na coś słodkiego, a barek pusty... I wymyśliłam sobie koktajl z maslanki, dzemu z owoców leśnych i domowego syropu truskawkowego. I jestem w szoku bo to było pyszne! Polecam bardzo maslanke z dżemem:P
jamniczakuchnia, Dobson lubią tę wiadomość
-
malala wrote:A ja trochę nie na temat, wychodzi mi prawa dolna 8ka dziś od rana a teraz wieczorem poczułam ze pobolewa mnie prawy węzeł chłonny ten co jest pod zębem.
Miała któraś z Was podobnie? -
Iwonkaaa wrote:Olina jaka z Ciebie laska
piękny brzusio
Moje dziecko ciągle wymiotuje już padam a tu cała noc przed nami... biedna mojamalala wrote:A ja trochę nie na temat, wychodzi mi prawa dolna 8ka dziś od rana a teraz wieczorem poczułam ze pobolewa mnie prawy węzeł chłonny ten co jest pod zębem.
Miała któraś z Was podobnie?
ja pamietam, ze jak mi własnie wychodziła ósemka tak juz na dobre , bardzo bolało gardło i zaraz sie zrobiło ropne i musiałam wyrywac(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 22:50
-
kamaaa wrote:O ja też używam dla siebie oleju kokosowego i dla Zuzi też zamierzam używać go zamiast oliwki która ponoć zatyka pory czy coś. Do kąpieli coś z serii babydream no chyba że będzie mi tak smierdziec jak ta seria dla kobiet w ciąży to wtedy kupie hippa. Tak swoją drogą przemeczylam się z dwoma opakowaniami tego babydream dla kobiet w ciąży i postanowiłam zainwestować w masło z hippa. Jestem zachwycona
mam pytanie do tych z Was które stosują olej kokosowy. Kupiłam kiedyś przy okazji zakupów spożywczych olej w intermarche i on pięknie pachnie kokosem teraz kupiłam w Tesco i ten nie ma zapachu. Dodam że oba są bio itd ale nie wiem czemu ten nie pachnie?
Ps. Jak dla mnie bio olej kokosowy to ściema (spr ile czasu trzeba by palma kokosowa miała orzechy