Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kamaaa wrote:olina tyle dobrze że to jednorazowo, odpoczniesz trochę, nerwy odpuszczą i będzie dobrze wszystko
.
Dziewczyny pomocy bo błądzę jak dziecko we mgle ! Wiem że wiele z Was uważa takie bajery za zbędne ale razem z mężem chcemy kupić podgrzewacz (tak, zakładam karmienie piersią i podgrzewacz przewiduję raczej na późniejszy czas do słoiczków) i tu moje pytanie. Nie chce jakiegoś wymyślnego no i znalazłam takie coś: http://allegro.pl/elektroniczny-podgrzewacz-do-wszystkich-butelek-i5008653705.html
Zastanawiam się czy za tą cenę mogę spodziewać się czegoś działającego w miarę czy totalny bubel, może któraś z mamusiek miała do czynienia z tym modelem bądź może doradzić inny?.
Jakbym nie miała mojego Aventa to bym go brała bez zastanowieniakamaaa lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Karolina_Ina wrote:Patrzyłam na medela, sporo osób go chwaliło, ale cena niestety mnie przeraziła i wykreśliłam go z moich zakupowych planów.
W ogóle, z zakupami muszę poczekać, aż ZUS łaskawie wypłaci mi za moje L4, mam nadzieję, że zrobią to przed marcem ;/ bo na razie jest cisza, za 5 dni koniec zwolnienia, dostanę kolejne a decyzji nie ma...
Od kiedy jesteś na zwolnieniu? Dostałaś już pierwszą wypłatę z ZUSu? Ja jestem od 24.11 i cisza.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Iwonkaa zdrówka dla córci!
Wilka teraz musisz przestrzegac diety i na pewno wszystko bedzie ok,)
A moje dziecko sie obrocilo i jest teraz głowka do dołu a do tego pupcią do swiata wiwc mnie rączjami smyra w szyjce i kopie do środka po narządach i czasem aż nie mogę wytrzymac bo to takie nieprzyjemne:( do tego wiecej musze wstawac na siku w nocy przez to. Wolałam jak leżal popezecznie i sie wypinał.
Ja z kosmetyków mam płyn babydream o krem hipp. Do pupci linomag i bepanthen. Mialam brac oliwke a tak zachwalacie olej kokosowy wiec chyba sie na nim zastanowie.
Pieluchy pampers premium. W tesco maja byc teraz 88 szt za 48zl wiec cena ok;) a chusteczki wezme te marki auchan polecane przez srokęo
Jestem też na etapie szukania łóżeczka i przewijaka no i materaca a Wy już tkie sliczne pokoiki macie. U nas narazie tylko kącik małemu zrobimy i chcę to jakoś ładnie zaaranzowac;)
A ja zaraz ide na basen sie popluskac.milego dnia:)wiecznie lubi tę wiadomość
-
mania wrote:Ja mam dziś dzień wyjca...płaczę od rana co kopniak mojej Malutkiej, co reklama z dziecmi czy teraz w ddtvn mówią o dziewczynce, która urodziła się chora i lekarze nie dawali jej szans a ona rozwija się całkiem dobrze i nawet uczy się chodzić a ja wyje...co te hormony ciążowe ze mną robią...nawet czekoladowa mufinka nie pomogła
-
nick nieaktualny
-
Wilka wrote:Cześć dziewczyny, witam się z rana nie najlepszą wiadomością.
Mam cukrzycę ciążową, dzisiaj mam konsultację z diabetologiem. Nie mogłam przez to spać w nocy i strasznie się boję o Jagódkę. Mam wrażenie, że ona też czuje ten stres bo jest mniej aktywna.
Chyba czas przykręcić obroty...
Wilka, współczuję ale to jeszcze nie koniec świata
A można wiedzieć jakie miałaś wyniki krzywej? Pytam bo ja tez mam podwyższone a wizyte mam dopiero w lutym. -
Endzis wrote:Mania ja tez ogładam ddtvn i strasznie płakałam jak pokazywali ta dziewczynkę i tez taka płaczka ze mnie osratnio:P ale co by nie mówic to i tak ładnie sie wykaraskała dziewczunka bo taka mądra jest i robi postępy;)
ostatnio mi się tak porobiło nawet wczoraj w labo jak taka śliczna dziewczynka się do mnie uśmiechała to ja już łzy w oczach miałam jak jakaś psychiczna
Lanusia no słyszałam o tej kobiecie straszne to co zrobiła dla mnie to jest nie do pomyślenia przecież takie dziecko już wszystko rozumie...nie wiem jakie były powody jej decyzji bo nie chciałam się w to zagłębiać bo serce pęka jak się takie coś słyszy ale nic jej nie usprawiedliwia...
Wilka, teraz pewnie dieta i częstsze kontrole u dr i nie martw się o dziecko lekarze wiedzą co robić i na pewno krzywdy Wam nie zrobią, będzie dobrze.
Ja też się boje moich wyników dziś mają być...
i dziś mam wizytę ciekawe jak moja szyjka...tylko wizyta bez usg wiec nie zobaczę mojej Córeńki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 12:09
-
mania wrote:Ja mam dziś dzień wyjca...płaczę od rana co kopniak mojej Malutkiej, co reklama z dziecmi czy teraz w ddtvn mówią o dziewczynce, która urodziła się chora i lekarze nie dawali jej szans a ona rozwija się całkiem dobrze i nawet uczy się chodzić a ja wyje...co te hormony ciążowe ze mną robią...nawet czekoladowa mufinka nie pomogła
-
Postęp... córcia dostała gorączki 38 Ale nie rośnie i he sobie chrupki kukurydziane bezglutenowe i jest git
.
Mój maluszek ciągle tancuje... cudowne... ponury dzień dzisiaj i mam straszną ochotę na łódź który leży w zamrażarce ( kostka śmietankowa) ale nie mogę córci przykrości robić więc wcinam z nią chrupki...
Karatka ja też dolny Śląsk... niedaleko Wrocławia... -
Straciatellaa wrote:a oglądzasz na wspólnej? wczoraj to dopiero był ryk jak Bogdanowi synek umarł. Nie jestem z tych osób co się szybko wzruszają, ahhhh te hormony
-
Wilka wrote:Cześć dziewczyny, witam się z rana nie najlepszą wiadomością.
Mam cukrzycę ciążową, dzisiaj mam konsultację z diabetologiem. Nie mogłam przez to spać w nocy i strasznie się boję o Jagódkę. Mam wrażenie, że ona też czuje ten stres bo jest mniej aktywna.
Chyba czas przykręcić obroty... -
mania wrote:rzadko ale wczoraj oglądałam...oj był ryk...nawet mojego męża to ruszyło pomimo, że to tylko serial...ale tak się dzieje w naszych szpitalach...
Iwonka współczuję i gratuluje silnej woli!ja dziś ciągle mam ochotę na pączki lub takie paluchy z lukrem drożdżowe, kupiłam sobie jednego, ale nie zaspokoiło to mojego pragnienia. Pójdę po jeszcze
Mama chce żebym przyszła dziś do niej na kolędę (wie, że nie wpuszczamy nigdy-nie wierzę w księży) może by było inaczej gdyby się nie upominali o koperty. Chyba będę musiała iść żeby mamie przykrości nie sprawićohhh już się cieszę ;/
Iwonkaaa lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:a oglądzasz na wspólnej? wczoraj to dopiero był ryk jak Bogdanowi synek umarł. Nie jestem z tych osób co się szybko wzruszają, ahhhh te hormony
to mega smutnee ;( ale widziałam odcinek jak długo zwlekali z cesarka , ze lekarz sobie latał gdzie chcial...no niby przy naturalnym porodzie lekarza nie ma, ale z 2 strjak to tak długo trwało eehhh strasznie smutne;((((((
-
panda80 wrote:Cześć Dziewczyny W końcu i ja się obudziłam... Wreszcie się wyspałam, bo w nocy jak zwykle się wierciłam. Iwonkaaa współczuję jelitówki, ja miałam tę wątpliwą przyjemność w ciąży szkoda córci.
Nie wiem co robić . W tamtym tygodniu byłam na wizycie u laryngologa z moją ślinianką i powiedział, żeby czekać aż sama stęchnie, że nic tam się w środku nie dzieje i lepiej nie podawać znowu antybiotyku. Ale wczoraj znowu bardziej podpuchłam i znowu zaczęło cholerstwo pobolewać. Nie uśmiecha mi się kolejny raz iść do lekarza, który mi powie, że nic nie może zrobić i zainkasuje kolejną stówkę. Biopsja też mi się średnio uśmiecha... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny