Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Triste i Anastazja gratuluję udanych wizyt.
Ja jeszcze sześć dni i będę widzieć maluszka. Będzie to 9t1d tak wiec będzie już spory. Nie wierzę że tyle dni wytrzymałam.
W pracy każdy mówi że się zmieniłam po twarzy i będzie to dziewczynka:)
Pozdrawiamtriste lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:No ale wiesz jak to jest jak nie ma takiej możliwości to nie korci, ale jak wiesz ze możesz to ciężko wytrzymać.
A teraz pytanie kto nie będzie chciał poznać płci aż do porodu?
dokładnie!!
ja chce od razu płeć znac;)
ja wizytuje w przyszlym tyg i tak strasznie się boje ;(((((Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 16:51
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem strasznie niecierpliwa więc nie wyobrażam sobie jak mogłabym nie wiedzieć do porodu co noszę pod sercem
Ja wizytuje w czwartek i mam już takiego stresa, że hej, tym bardziej, że dziś się nie pohamowałam i troszkę zabawiliśmy się z mężem, strice seksu nie było ale orgazm, i mam straszne wyrzuty sumienia. Ja sobie nie daruję jak coś się stanie Okruszkowi. -
To wizytujemy się razem.
Baraszkowaniem się nie przejmuj jeśli nie ma się plamien nie ma powodu aby sobie odmawiać
O mężu też trzeba pamiętaćstajemy się matkami ale wciąż jesteśmy zonami.... Fscet nie powinien odczuć że zrobił swoje i juz jest niepotrzebny.
Chyba że lekarz zabroni to inna sprawadziewussia, Olina, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Cześć Wam drogie Mamuśki!
Ja byłam dzisiaj na wizycie u lekarza na nfz, widziałam dzidziusia, ruszał się, miał rączki, nóżki, głowę i brzuszek. Tętno 150/ min. Słyszałam bicie serduszka.
Lekarz powiedział że wszystko idealnie. Niestety nie dostałam zdjęcia z usg.
Dostałam skierowanie na badanie prenatalne USG (na nfz), kazał mi się zapisać najlepiej w Salve Medica- dzwoniłam dzisiaj jestem umówiona na 21 września. Dowiedziałam się że jak będzie ok to zakończę badania prenatalne a jak wyjdą jakieś nieprawidłowości to dostanę skierowanie na testy z krwi.
Jutro jadę do mojego lekarza prywatnie ;)Mam dużo pytań, chyba muszę znowu zrobić listę.
Anastazjaaa, jamniczakuchnia, Olina, dichlieb, Endzis lubią tę wiadomość
-
karolajna91 wrote:Hej laski
Ja poinformowałam dziś szefa o ciążyPogratulował mi
myślę że nie będzie tak źle. Tylko jakiejś zastępczyni będę musiała poszukać..
Dziewczyny, ile płaciłyście za badania I Trymestru?
Ja dostałam skierowanie od ginekolog na nfz a prywatnie zrobiłam tylko toxo igg coś ok 35 zł -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Aleksandra,Triste,Dziewusia-gratuluję udanych wizyt
Ja dziś robiłam pierwsze badania (196zł)
Wczoraj na koncercie strasznie się wymarzłam,pogoda paskudna ale fajnie byłotriste, dziewussia lubią tę wiadomość
-
Ja w poprzedniej ciąży nie dostałam żadnego zdjęcia,mam tylko w tel które sama zrobiłam z monitora,jak by dawali na nfz miałabym pamiątkę jakąś a tak nie mam prawie nic,nawet potem nie chciała mi małpa wydać.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chciałam zapytać, czy Waszym drugim połówką zdarza się już głasakć wasze brzuszki? Mojemu M. coraz częściej się to zdarza, nie ukrywam, że jest to mega przyjemne, a bałam się bo w sumie 2 ciąże pozamaciczne w przeciągu pół roku zrobiły swoje i gdy powiedziałam mężowi o tej ciąży, to powiedział, że się boi cieszyć, że będzie się cieszył dopiero gdy będzie wszystko dobrze. Był ze mną już na USG tydzień temu, bardzo się cieszył jak lekarz pokazał mu naszego dzidziusia i bijące tętnoMoNa