Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina_Ina wrote:Dzięki, no ja mam to od soboty, ale nie zmienia się. I przede wszystkim, można to "przesuwać", ale strach pozostaje. Chociaż staram się o tym nie myśleć, żeby małego za bardzo nie stresować.
No mój też się wierci, ostatnio nawet się przekręcił, wiem, że był w pionie. Nie wiem tylko, czy główką do dołu czy nie, ale nie zdążyłam oczywiście tego sprawdzić bo już wrócił do swojego tradycyjnego ułożenia.
MagSz wiem, że cuda się zdarzają, no i na to liczęa Ty niezły numer mamie wykręciłaś, koniec końców miała CC czy jednak została przy SN?
Nikt jej nawet nie proponował ccmoże dlatego nie mam rodzeństwa hheeh
-
Dziewczyny nie wiem czy ktoras z was robi takie zapasy jak ja ale w smyku online piluchy pampers premium sa za 25.99/60sztuk w rozm.3. To mniej niz 50gr a w tym rozmiarze sa za 1zl premium wiec ja wzielam 2 paczki:P
Jamniczakuchnia pokaz wozio tez chce zobaczyc:) -
natalka189 wrote:Cześć wam. Wiecznie bardzo mi przykro że zostałaś tak potraktowana ... Ale dzis już bedzie lepszy dzień kochana :* Panda kurcze faktycznie nie fajine ale lakarze zrobia co trzeba i bedzie dobrze wazne ze dzidzia zdrowa :*. Ja tez dostaje zwolnienie od wizyty do wizyty. Trzeba niestety siedziec w doku od 7-15 w ciagu tygodnia i w kazdej chwili spodziewac sie wizyty moga przyjsc a moga i nie. Nie wiem tylko czy oni informuja listownie czy nie
.
Ja bylam w środę na wizycie i niestety dobrze nie jestmoja córcia jest za mała o 2 tygodnie :(czyli skonczony 24 a ona wymiary na 22 tc
czyli powtorka z rozrywki
hipotrofia jeszcze troche i przyjdzie malowodzie
czyli lozysko znowu zle pracuje lekarz powiedzial ze jest za male ale kaze czekac i nic z tym nie robi
nie dostaje nic na polepszenie przeplywu mowi ze taka moja uroda... szukam lekarza ktory sie tym zajmie chce jechac do dr Debskiego ale nie wiem czy mnnie przyjmie?? Bo terminy sa dlugie! No i boje sie u niego wizyty po przeczytaniu opini o nim niby dobry z ogromna wiedza ale jak mu sie zachce jest mily albo gbur albo pomoze albo zleje doslownie wiec jestem przerazona!!!! Zalamana zmeczona ta sytuacja 2 dni przeplakalam dzis juz troche lepiej staram sie nie przejmomwac bo dla dziecka stres nie pomaga! Ale co zrobic??? ehh
Lekarz sprawdzał jakoś to łożysko? na ostatniej wizycie lekarka też stwierdziła że Zuzia jest mniejsza o dwa tygodnie według wymiarów ale nie sprawdzała łożyska ani nie kazała się tym martwić. Sprawdzałam w internecie jej wymiary na siatce centylowej i łapie się na swój tydzień tylko w tym najniższym pułapie. Zmartwiłam się po Twoim wpisie a do wizyty jeszcze dwa tygodnie ;/.
Tak z innej beczki. Robiłam zamówienie od HubiWorld http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34435930
polecany sprzedawca z naszej pierwszej strony i faktycznie ceny super ale zamówienie składałam w poniedziałek i wybrałam kuriera który miał dostarczyć paczkę w 2dni no a jest piątek i dzisiaj na pewno nie dotrze. Także jeśli nie zależy Wam na szybkiej wysyłce to cenowo polecam (jakościowo wypowiem się kiedy wszystko dotrze). -
kamaaa wrote:Lekarz sprawdzał jakoś to łożysko? na ostatniej wizycie lekarka też stwierdziła że Zuzia jest mniejsza o dwa tygodnie według wymiarów ale nie sprawdzała łożyska ani nie kazała się tym martwić. Sprawdzałam w internecie jej wymiary na siatce centylowej i łapie się na swój tydzień tylko w tym najniższym pułapie. Zmartwiłam się po Twoim wpisie a do wizyty jeszcze dwa tygodnie ;/.
Tak z innej beczki. Robiłam zamówienie od HubiWorld http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34435930
polecany sprzedawca z naszej pierwszej strony i faktycznie ceny super ale zamówienie składałam w poniedziałek i wybrałam kuriera który miał dostarczyć paczkę w 2dni no a jest piątek i dzisiaj na pewno nie dotrze. Także jeśli nie zależy Wam na szybkiej wysyłce to cenowo polecam (jakościowo wypowiem się kiedy wszystko dotrze). -
Dziewczyny na biegunkę nifuroksazyd hasco można brać
A co do wizyty u lekarza dostałam skierowanie na badania oraz glukometr-za darmo tylko paski muszę dokupić. i od jutra codziennie sie kujemy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 18:38
Madzialinda -
Cześć dziewczyny Dzięki za słowa otuchy... Wróciłam z zabiegu i jestem wykończona. Lekarka pobrała mi próbki do badania histopatologicznego i ściągnęła ropę. Teraz tylko biorę antybiotyk i czekam na wyniki badań... Przykro mi dziewczyny, że pojawiają się problemy ale damy sobie radę i nasze maluszki też
-
nick nieaktualnyTaki zestaw:
http://wozki-dzieciece.pl/shop_item/2341/baby-design-lupo-husky-wozek-3w1-fotelik-samochodowy.html
Wózek szaro-zielony, a fotelik kolor Origami Black
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a23e5d2caf19.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 20:32
triste, mania, wiecznie, Endzis, Ameiva, Larisa, ania0141, Justyna Es, Funky09, Dobson, _Saszka_, Kawuszka lubią tę wiadomość
-
Chwalę się wózkiem, który stoi już u mnie, a raczej stał bo ponownie trafił do kartonu
remont cały czas trwa więc cały czas mamy bałagan, wszędzie są kartony a już nie wspominam o kurzu
Wózek jest świetny i mam nadzieję że sprawdzi się w użytkowaniu
paprotka30, mania, wiecznie, Endzis, Ameiva, ania0141, Funky09, Dobson, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polecam wieczorny spacerek w tym śniegu jest super, ciepło, delikatnie sypie-cudownie
mężulek mnie wyprowadził z domu ale sie teraz super czuję
Małej też się chyba podobało bo się wierci kochana moja
Jutro kino
Super wózki Dziewczyny
triste, Endzis, ania0141, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
Karolina_Ina wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które mają problemy z tarczycą. Mimo zwiększenia dawki (euthyrox z 12,5 mg na 25mg) TSH wyszło mi wyższe niż 4 tyg temu, czemu tak? Na szczęście FT4 mam niższe. W poniedziałek mam wizytę, ale nie ukrywam, że to mnie nurtuje, myślałam, że skoro mam większą dawkę to TSH spadnie.
( tez nie wiem jak to jest wizyte mam dopiero w srode, ale mnie to zmartwiło pomimo, ze endo mi mowiła, ze dziecko juz dawno ma swoja tarczyce i zeby sie nie martwic..ale wiesz jak to jest
-
nick nieaktualny