X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Zrobiłam to - ZAMÓWIŁAM WÓZEK :D
    pochwal się jaki :)

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Kawuszka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Zrobiłam to - ZAMÓWIŁAM WÓZEK :D
    Ja też chcę zobaczyć jaki :) Poka, poka :)

Olina lubi tę wiadomość

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
    sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
    (Mt 6,33)
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_Ina wrote:
    Dzięki, no ja mam to od soboty, ale nie zmienia się. I przede wszystkim, można to "przesuwać", ale strach pozostaje. Chociaż staram się o tym nie myśleć, żeby małego za bardzo nie stresować.
    No mój też się wierci, ostatnio nawet się przekręcił, wiem, że był w pionie. Nie wiem tylko, czy główką do dołu czy nie, ale nie zdążyłam oczywiście tego sprawdzić bo już wrócił do swojego tradycyjnego ułożenia.

MagSz wiem, że cuda się zdarzają, no i na to liczę :) a Ty niezły numer mamie wykręciłaś, koniec końców miała CC czy jednak została przy SN?

Nikt jej nawet nie proponował cc ;) może dlatego nie mam rodzeństwa hheeh

f2wlcbxmqludqper.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawuszka wrote:
    Ja też chcę zobaczyć jaki :) Poka, poka :)
    poka,poka ja tez chcem :D

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem czy ktoras z was robi takie zapasy jak ja ale w smyku online piluchy pampers premium sa za 25.99/60sztuk w rozm.3. To mniej niz 50gr a w tym rozmiarze sa za 1zl premium wiec ja wzielam 2 paczki:P

Jamniczakuchnia pokaz wozio tez chce zobaczyc:)

f2w3s65gpeorv80s.png
  • kamaaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalka189 wrote:
    Cześć wam. Wiecznie bardzo mi przykro że zostałaś tak potraktowana ... Ale dzis już bedzie lepszy dzień kochana :* Panda kurcze faktycznie nie fajine ale lakarze zrobia co trzeba i bedzie dobrze wazne ze dzidzia zdrowa :*. Ja tez dostaje zwolnienie od wizyty do wizyty. Trzeba niestety siedziec w doku od 7-15 w ciagu tygodnia i w kazdej chwili spodziewac sie wizyty moga przyjsc a moga i nie. Nie wiem tylko czy oni informuja listownie czy nie :/.
    Ja bylam w środę na wizycie i niestety dobrze nie jest :( moja córcia jest za mała o 2 tygodnie :(czyli skonczony 24 a ona wymiary na 22 tc :( czyli powtorka z rozrywki :( hipotrofia jeszcze troche i przyjdzie malowodzie :( czyli lozysko znowu zle pracuje lekarz powiedzial ze jest za male ale kaze czekac i nic z tym nie robi :( nie dostaje nic na polepszenie przeplywu mowi ze taka moja uroda... szukam lekarza ktory sie tym zajmie chce jechac do dr Debskiego ale nie wiem czy mnnie przyjmie?? Bo terminy sa dlugie! No i boje sie u niego wizyty po przeczytaniu opini o nim niby dobry z ogromna wiedza ale jak mu sie zachce jest mily albo gbur albo pomoze albo zleje doslownie wiec jestem przerazona!!!! Zalamana zmeczona ta sytuacja 2 dni przeplakalam dzis juz troche lepiej staram sie nie przejmomwac bo dla dziecka stres nie pomaga! Ale co zrobic??? ehh

Lekarz sprawdzał jakoś to łożysko? na ostatniej wizycie lekarka też stwierdziła że Zuzia jest mniejsza o dwa tygodnie według wymiarów ale nie sprawdzała łożyska ani nie kazała się tym martwić. Sprawdzałam w internecie jej wymiary na siatce centylowej i łapie się na swój tydzień tylko w tym najniższym pułapie. Zmartwiłam się po Twoim wpisie a do wizyty jeszcze dwa tygodnie ;/.

Tak z innej beczki. Robiłam zamówienie od HubiWorld http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34435930
    polecany sprzedawca z naszej pierwszej strony i faktycznie ceny super ale zamówienie składałam w poniedziałek i wybrałam kuriera który miał dostarczyć paczkę w 2dni no a jest piątek i dzisiaj na pewno nie dotrze. Także jeśli nie zależy Wam na szybkiej wysyłce to cenowo polecam (jakościowo wypowiem się kiedy wszystko dotrze).

f2w3csqv1ok8ev24.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamaaa wrote:
    Lekarz sprawdzał jakoś to łożysko? na ostatniej wizycie lekarka też stwierdziła że Zuzia jest mniejsza o dwa tygodnie według wymiarów ale nie sprawdzała łożyska ani nie kazała się tym martwić. Sprawdzałam w internecie jej wymiary na siatce centylowej i łapie się na swój tydzień tylko w tym najniższym pułapie. Zmartwiłam się po Twoim wpisie a do wizyty jeszcze dwa tygodnie ;/.

Tak z innej beczki. Robiłam zamówienie od HubiWorld http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34435930
    polecany sprzedawca z naszej pierwszej strony i faktycznie ceny super ale zamówienie składałam w poniedziałek i wybrałam kuriera który miał dostarczyć paczkę w 2dni no a jest piątek i dzisiaj na pewno nie dotrze. Także jeśli nie zależy Wam na szybkiej wysyłce to cenowo polecam (jakościowo wypowiem się kiedy wszystko dotrze).
    faktycznie ceny mega fajne niz u innych sprzedawców same piluchy tetrowe 50giera mniej

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostałam paczkę z allegro. Pieluchy tetrowe, pościele, przescieradla, ręczniki,myjki,smoczki kupione, są piękne <3

triste lubi tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Madzialinda Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na biegunkę nifuroksazyd hasco można brać
    A co do wizyty u lekarza dostałam skierowanie na badania oraz glukometr-za darmo tylko paski muszę dokupić. i od jutra codziennie sie kujemy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 18:38

Madzialinda
  • Olina Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co mysliślicie o takim spiworku?
    http://allegro.pl/spiworek-poduszka-do-wozka-lozeczka-50x110-belbi-i5919215336.html

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • panda80 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny Dzięki za słowa otuchy... Wróciłam z zabiegu i jestem wykończona. Lekarka pobrała mi próbki do badania histopatologicznego i ściągnęła ropę. Teraz tylko biorę antybiotyk i czekam na wyniki badań... Przykro mi dziewczyny, że pojawiają się problemy ale damy sobie radę i nasze maluszki też:-)

zem39vvjscbr7v2w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki zestaw:

http://wozki-dzieciece.pl/shop_item/2341/baby-design-lupo-husky-wozek-3w1-fotelik-samochodowy.html

Wózek szaro-zielony, a fotelik kolor Origami Black :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a23e5d2caf19.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 20:32

triste, mania, wiecznie, Endzis, Ameiva, Larisa, ania0141, Justyna Es, Funky09, Dobson, _Saszka_, Kawuszka lubią tę wiadomość

• triste Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwalę się wózkiem, który stoi już u mnie, a raczej stał bo ponownie trafił do kartonu :( remont cały czas trwa więc cały czas mamy bałagan, wszędzie są kartony a już nie wspominam o kurzu :/ Wózek jest świetny i mam nadzieję że sprawdzi się w użytkowaniu ;)

34rzwb8.jpg

paprotka30, mania, wiecznie, Endzis, Ameiva, ania0141, Funky09, Dobson, _Saszka_ lubią tę wiadomość

ckai9jcg2r8f85gp.png
  • Mynia Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triste co to za wózek?

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 - szczęśliwy

f2w3yx8d8kgijfn8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 10:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 10:44

• triste Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mynia wrote:
    Triste co to za wózek?

Bebetto Holland :) http://bebetto.eu/produkt/24/holland

ckai9jcg2r8f85gp.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam wieczorny spacerek w tym śniegu jest super, ciepło, delikatnie sypie-cudownie :-) mężulek mnie wyprowadził z domu ale sie teraz super czuję :-) Małej też się chyba podobało bo się wierci kochana moja :-)
    Jutro kino :-)

Super wózki Dziewczyny <3

triste, Endzis, ania0141, _Saszka_ lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_Ina wrote:
    Mam pytanie do dziewczyn, które mają problemy z tarczycą. Mimo zwiększenia dawki (euthyrox z 12,5 mg na 25mg) TSH wyszło mi wyższe niż 4 tyg temu, czemu tak? Na szczęście FT4 mam niższe. W poniedziałek mam wizytę, ale nie ukrywam, że to mnie nurtuje, myślałam, że skoro mam większą dawkę to TSH spadnie.
    ja wczoraj odebrałam wynik tsh i mi skoczyło az do 3 ;/ tez sie zamrtwiłam , bo ja wyszlam z dawki 25 a teraz juz biore 75 na zmiane z 50 ale i tak mi skoczyło :(( tez nie wiem jak to jest wizyte mam dopiero w srode, ale mnie to zmartwiło pomimo, ze endo mi mowiła, ze dziecko juz dawno ma swoja tarczyce i zeby sie nie martwic..ale wiesz jak to jest

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 23:16

Olina lubi tę wiadomość

‹‹ 646 647 648 649 650 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ