X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • mania Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry
    Spałam dziś prawie do 10...

Paorotka, aparat to coś na czym zafiksował się mój mąż on musi kupić nowy bo będzie Córci zdjęcia robił a tym co mamy ładne nie wychodzą :D teraz aparat jest nr na liście zakupowej-oczywiście mojego męża :P

Ja kupuje i karuzele i matę ale później na razie muszę się ogarnąć z podstawowymi rzeczami mam wrażenie, że praktycznie nic nie mam a czas tak szybko leci...
    Muszę jeszcze drzwi zamówić do sypialni i pokoju Małej bo na wiosnę mieliśmy remont i powywalaliśmy futryny i zostaliśmy bez drzwi :) chcę takie przesuwne na relingu...

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę troche przystopować bo chciałabym miec już wszystko :P a ja mam jeszcze 88dni do porodu hehe

km5smg7yv4tozota.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Niunia będzie dla mnie najpiękniejsza nawet jak będzie miała duży nos, odstające uszy czy jak będzie ruda też :)

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znajomego corka urodzila sie ruda a on brunet a mamusia ciemna blondynka. Mała jest śliczna marcheweczka aż pomarańczowa i do tego piegi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam typowym rudzielcem ale w tamtych czasach to było coś złego i nabawiłam się przez to kompleksów.

Jeszcze kłótnia z mężem wisi w powietrzu. Na razie siedze cicho ale jak wybuchnę...
    Niech ten dzień się już skończy...

• MagSz Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam wczoraj na usg, mój misiek waży już 1100 gram :)

28latkaa, Aleksandrakili, ania0141, paprotka30, Dobson, Andrea20, Funky09, fabdorota, Rotenkopf, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

f2wlcbxmqludqper.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :) dopiero wstałam :)

Dziękuje za odpowiedzia z tymi hemoroidami.. Dziś będę działać ale jeszcze do gina zadzwonię :)

Różne dzieci się rodzą ale, żeby powiedzieć, że brzydkie? napewno na żadne bym tak nie powiedziała :) Pewnie w ogóle nie będę na to zwracać uwagi tylko cieszyć się, że już po wszystkim :)

Ja mam jakąś matę starą ale chyba jej używać nie będę bo jest poniszczona to po porodzie zakupie :) nad karuzelą się zastanawiam :)

Dziś na obiad robię pierogi na życzenie mojego męża :p

• paprotka30 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj pierogi z serem na słodko to bym zjadła... :D

• Dobson Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Ten sen mi się powtarza już któryś raz i on nie jest taki świeżo po porodzie, ale już jakiś czas po, tylko że we śnie jest jako po porodzie :D

To są ponoć typowe sny. Mnie też się ostatnio śnił mój synek z rudymi włoskami i brązowymi oczami zaraz po urodzeniu... i też wyglądał na jakieś 5/6 miesięcy :D

Jestem zła bo miałam taką paskudną noc, zasnęłam o 4! a miałam wstać o 6 więc glukoza jakby nie pykła... Nevermind, karuzelkę i matę na razie odpuszczam, ale planuję przecież kupić bujaczek TinyLove i jakby co tam jest jakaś w miarę absorbująca zabawka :P

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • panda80 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny
    Odebrałam wyniki biopsji i na szczęście zmiana nie jest groźna. To jednak ropień. Nie mam jeszcze wyników bakteriologicznych więc trochę się niepokoję. Obawiam się jednak, że zabieg ściągnięcia ropy trzeba będzie powtórzyć, albo czeka mnie nacięcie i oczyszczenie... Boli nadal, spuchnięta jestem cały czas ale najważniejsze żeby Malutkiej nic nie było. Dzisiaj mam wizytę u gina i wreszcie do Niej zajrzę :)

Kinga. lubi tę wiadomość

zem39vvjscbr7v2w.png
  • baba Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio chwaliłyście się brzuszkami. więc oto mój gigant

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d3ff973f650.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7a9bbba233a.jpg

ania0141, Justyna Es, Dobson, Aleksandrakili, wiecznie, Andrea20, paprotka30, Funky09, Wilka, fabdorota, Rotenkopf, jaskra, _Saszka_, malala, Ameiva, jamniczakuchnia, Larisa lubią tę wiadomość

kyw7gh2.png

qgxuky0.png
  • Wilka Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie wrote:
    Mania, te lancety do glukometru tez masz takie drogie?

Ja za 100 lancet dałam 15 zł, to drogo myślisz ?
    Za paski coś ok 12 zł - 50 sztuk

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wilka wrote:
    Ja za 100 lancet dałam 15 zł, to drogo myślisz ?
    Za paski coś ok 12 zł - 50 sztuk
    To tanio w porównaniu do moich. Ja zapłaciłam ok 50 zł za 200 szt. A już w ogóle nie opłacało się brać tych małych opakowań, bo za 25 szt ok 25 zł.

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Andrea20 Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Baba piękny duży brzusio :)
    Dzieciaczki nasze juz takie duże jestem ciekawa ile mój juz waży a chyba juz dużo bo wypycha się juz z taką siłą że masakra :)

Wyczekuje dziś kuriera, który ma przywieźć łóżeczko :D

paprotka30, Straciatellaa, baba lubią tę wiadomość

dqpr3e5e7c3z43yz.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baba ja mam chyba troche mniejszy i pępek mam narazie wklęsły, tzn taka dziurka ale robi sie coraz płytszy to moze mi wypchnie pod koniec :P

Sama dzis jestem do wieczora Bo rodzina na pogrzeb pojechala. To dość daleko wiec wolałam zostac w domu. Teraz juz takie podróże nie sa dla mnie. A wiadomo, najpierw trzeba dojechać, potem pochowek, stypa... to wrócą wieczorem. Poza tym juz takie emocje nie sa mi potrzebne.

• 28latkaa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilyscie mi smaka na pierogi :P

km5smg7yv4tozota.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baba no super brzuszek :-) Pierożki ruskie my robiliśmy w sobotę, mniam :-) M zagniatał i wałkował ciasto, fajnie tak patrzeć jak ktoś robi ;-)

• Wilka Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Moja Niunia będzie dla mnie najpiękniejsza nawet jak będzie miała duży nos, odstające uszy czy jak będzie ruda też :)

Mania, ja jestem ruda , ej ! ;)))

mania lubi tę wiadomość

• Wilka Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecznie, to rzeczywiście drogo - ja jednak nie zmieniam ich do każdego kłucia. Moja dr powiedziała, że mam zmieniać jak czuję, że już jest tępa lub jest problem z nakłuciem. 1 uzywam do 4 wkłuć i potem zmieniam.

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wilka padłam ha,ha Dlatego napisałam, pojęcia brzydkie czy ładne są bardzo względne i w sumie chyba można się obejść bez tych pojęć :-) Na tym kasę robią kliniki poprawiania urody :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 12:41

Wilka lubi tę wiadomość

‹‹ 658 659 660 661 662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ