Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksandrakili wrote:Mam wstydliwy problem
HemoroidyUmieram
boli jak cholera nie wiem co mam na to poradzić.. Ktoś coś ?
Jeszcze, żeby było ciekawiej i zabawniej to mam na zmiane biegunke aza chwile zatwardzeniePłaczę
(
Jakiś czas temu miałam nawrót właśnie okropny ból i u mnie jeszcze krwawienie. Internista zapisał mi czopki Unigel procto jest na nich nawet taka informacja "Dzięki strukturze makromolekularnej UniGel Apotex Procto nie wchłania się do organizmu, dlatego czopki można stosować u pacjentów w każdym wieku, w tym u kobiet w ciąży oraz karmiących piersi" po jednym czopku była taka ulgaaa.......... bardzo palecam! wcześniej tylko sterydowe przyjmowałam bo nic innego nie pomagało, ale to jest rewelacyjne- przynajmniej na mnie tak zadziałało. Jest dość drogie bo ponad 20 zł za 5 czopków, ale warto -
Dzien dobry
Mysle ze mata i karuzela moze poczekać. Tzn mozna chyba spokojnie kupić jak juz dziecko będzie na świecie. A moze ktos Wam sprezentuje takie cudo bo to fajny pomysl na prezent.
Chociaz chyba sama wolałbym wybierać rodzaj, kolory itp
Kinga. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karuzelkę miałam w zestawie z łożeczkiem, choć na początek uszyję do niej czarnobiałe zawieszki. Matę i bujak dostałam (no i ta mata Fischerpice mnie nie powaliła bo strasznie cienka, a te zabawki takie na jedno kopyto... Brakuje mi tam na tym dywaniku róznych wstawek sensorycznych, żeby zachęcić i zająć podczas leżenia na brzuchu
http://www.fisher-price.com/en_US/brands/babygear/products/3-in-1-Musical-Activity-Gym-CDN47 -
nick nieaktualnyWitam się w ten kolejny, paskudnie mroźny poranek z gilami po kolana, bolącym gardłem i dusznościami ;/ Poniedziałek, ku...
Dobrze, że już rzeczywiście zostały pierdoły do zwiezienia tak więc mogę siedzieć na mieszkaniu i ogarniać ten burdel. Jeszcze tylko muszę wyskoczyć do lekarza, żeby sprawdził czy to nie jest coś poważnego typu zapalenie tchawicy, które mnie uwielbia czy po prostu zwykłe przeziębienie no i do ZUSu muszę polecieć zmienić adres zamieszkania.
Zarówno matę jak i karuzelę dostałam, więc mam to z głowy. Zastanawiam się tylko właśnie czy od razu ją zawiesić czy zaczekać jakiś czas.
Kurde, jestem przerażona wielkością tej szafyW sklepie wydawała się mniejsza...
-
Hej Mamki, u nas dzisiaj mroźno, rano było -9 brr
Ja miałam matę z fishera, zieloną, fakt, była cienka i ja pod spód dawałam kocyk. Niko ją uwielbiałDodatkowo zawieszałam mu inne zabawki, pozytywkę, dzieciaczki nie są wybredne
Czy dzieci po porodzie są brzydkie... Jak się dzieli świat na brzydkie i ładne to może tak, choć to też pojęcia względneWyglądają jak dopiero co urodzone dzieci
Na pewno fajnie zrobić zdjęcie zaraz po porodzie, bo dzieciaczki mega szybko się zmieniają
Katar mnie nie opuszcza... Chyba mnie bardzo lubi... ;-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 09:21
-
nick nieaktualnyKinga. wrote:Moim zdaniem wszystkie dzieci zaraz po porodzie są brzydkie
Wyglądać zaczynają dopiero 1-2 tyg
Ten sen mi się powtarza już któryś raz i on nie jest taki świeżo po porodzie, ale już jakiś czas po, tylko że we śnie jest jako po porodzie -
jamniczakuchnia wrote:Ten sen mi się powtarza już któryś raz i on nie jest taki świeżo po porodzie, ale już jakiś czas po, tylko że we śnie jest jako po porodzie
. U mnie ma być dziewczynka wiec najwyzej zacznę ja szybiej uczyć make up robić
-
Kinga. wrote:Moim zdaniem wszystkie dzieci zaraz po porodzie są brzydkie
Wyglądać zaczynają dopiero 1-2 tyg
wczesniej bylo mi ciezko sobie wyobrazic jakie moze miec rysy twarzy, wydal mi sie taki niepodobny ani do mnie ani do męża... nastepnego dnia juz zachwycalismy sie jego slicznymi usteczkami w ksztalcie serduszka(ma po mezu) i od tamtej pory jest dla nas najpiekniejszym dzieckiem na swiecie :)i to prawda ze takie maluchy strasznie szybko sie zmieniaja. Teraz jak patrze na pierwsze zdjecia Macka to nie moge uwierzyc ze to to samo dziecko a ma dopiero 16 miesiecy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 09:48
katka/85 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja karuzeli nie planuję kupować - do sufitu przywieszę pompony. Ewentualnie jakiś projektor. Matę edukacyjną kupię chyba po porodzie, bo i tak od razu nie będzie używana.
-
nick nieaktualny
-
Ja tez zawsze myslalam ze każde dziecko jest ładne bo tak sie niby mówi.
Są ładne i ładniejszeale to nieważne, nasze i tak będą idealne.
Dzieciaki sie bardzo szybko zmieniają. My musimy zakupić lepszy aparat zeby móc robic duzo zdjec bo potem sie duzo rzeczy zapomina jak to bylo.. Ja sama ze swojego wczesnego dzieciństwa mam doslownie kilka!