Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zapolowałam właśnie na allegro i kupiłam kombinezon z myślą o wyjściu ze szpitala, welurkowy lekko ocieplany, za 10zł. nic innego nie będę kupowała, myślę, że wystarczy. w razie czego założymy pod spód coś grubszego, albo cienkiego jak będzie cieplej
http://imageshack.com/a/img905/7240/akt6dQ.jpgKarolina_Ina, wiecznie lubią tę wiadomość
Julia
-
malala ale superowy
.
A ja dzisiaj wyhaczyłam w kaufland mleczka do prania z loela 1,5l za około 14zl.
No i od dzisiaj w rossmannie z kartą rossnę pieluszki pampers dwójki 80szt za 29,99zl
Pampers, Newborn, pieluszki, 2 do 5 kg, 43 szt.za 19,99zli inne ciekawostki. Zamówiłam w gemini żel do kąpieli z hippa za prawie 20zl a teraz w promocji jest za 14,39zl w rossmannie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dopiero do domu wlazłam... nachodziłam się dziś jak głupia i nadźwigałam mojek chrześnicy... a teraz żałuję bo boli mnie brzuch
mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze
ale na szczęście misio mój jest aktywny ładnie
Jutro na jodze mam nadzieję, że w końcu odpocznę i się zrelaksuje
Super ten śpiworek i kombinezon też mega
Ja śpiworka nie będę kupywać bo mam ich aż 5 w różnych rozmiarach ale otulacz kupię napewnorożków mam też sporo ale żaden się dobrze nie zapina więc boje się, że się będą otwierać jak misio będzie spał i jak mam kupić nowy to wolę kupić otulacz
Ajjj narobiłyście smaka na te truskawkiJutro sobie kupie :p
Zapisałam się dziś na holter we wtorek mi założąa 4 mam wizytę i u ginekologa i u kardiologa hehe :p Ciekawe czy coś na tym holterze wyjdzie bo czuje że mi znów częstoskurcze wracają...
Dobra rozpisałam się jak głupia :p idę spać dobranoc mamusie ! :* :* -
Witajcie! Miałam dziś wizytę i trochę mnie uspokoiła.
Mała ma już prawie 1,5 kg i podobno długie nogiLeży cały czas główką do dołu. Szyjka już nie jest twarda, lecz "dojrzewająca" (miękka?), ale ważne że bez rozwarcia i nieskrócona, z czego bardzo się cieszę. Gin zezwolił na większą aktywność, więc chyba zaszaleję i wybiorę się do ikei w weekend potestować fotele do karmienia:)
Czy któraś z Was też ma już taką dojrzewającą szyję, cokolwiek to znaczy?mania lubi tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Fajny ten śpiwork, ale ma juz kilka, więc nie kupuję. Tylko jakiś otulacz musze upolować i jakiś kombinezon/otulacz co będzie pasował do fotelika i chusty. Kurczę jest tyle fajnych ciuszków, ale dużo dostałam wiec i tak nie wiem czy wszystkie zdaży założyć... Teraz wolę kupić monitor oddechu zamiast dodatkowego łaszka.
-
Szyjka się starzeje tak jak łożysko. W pełni dojrzała jest złagodzona czyli jej nie ma. Na początku jest twarda później mięknie jak np... Banan
Niedojrzały zielony jest twardy, a taki żółty jest miękki
Kajka lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Szyjka się starzeje tak jak łożysko. W pełni dojrzała jest złagodzona czyli jej nie ma. Na początku jest twarda później mięknie jak np... Banan
Niedojrzały zielony jest twardy, a taki żółty jest miękki
Czyli ta moja szyjka jest pewnie taka półmiękka jak średnio dojrzały banan? ; ) Mam nadzieję, że za szybko nie dojrzeje finalnie, bo nie miałam podawanych sterydów na płucka. Gin jest niby spokojny, więc mu tym razem zaufam. A w ogóle to pokazywał mi, jak przy takiej szyjce mogą wychodzić różne pomiary, tylko dlatego, że jest elastyczna.. Jak mocniej nacisnął głowicą, to nagle miała 4cm, a wcale się cudownie nie wydłużyła tylko rozciągnęła (tak to ma ok.30mm)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 23:58
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Moje dziecię zafundowało mi nowe doznania. Najpierw kręcił się w okolicach pęcherza (jak bujałam się w biodrach to czułam, że raz chciało, a raz nie chciało mi się siku). A teraz jak usiadłam to zapalił mi kilka kopniaków w szyjkę i pęcherz... aż podskoczyłam na fotelu. Idę lepiej spać...
-
Spokojnie, jak na Twój tydzień nie jest źle
No jeszcze nie urodziłam chociaż wszyscy lekarze się dziwią,bo mała ustawiona już w kanale jak do porodu. Ja mam swoją teorię i polecam każdemu
Odkąd zaczęły się u mnie skurcze które skracaly szyjke, zaczęłam się modlić Nowenną Pompejanską. Marzyłam o skończonym 34 tygodniu a skończyłam ją odmawiać wlaśnie dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 00:33
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
dzień dobry wszystkim z rana...chciałam zapytać czy ,któraś z was miała styczność z wózkiem Passo 2w1?późnym wieczorem mamy podjechać zobaczyć,używany w stanie bardzo dobrym no i cena atrakcyjna.mój mąż upiera się przy nowym,ale jakoś go uprosiłam żeby pojechać zobaczyć,powiem szczerze,że szkoda mi kasy na nowy...tym bardziej że na dzień dzisiejszy zależy mi na gondoli...czytałam opinie na jego temat to są jak zawsze różne,gondola ma więcej pozytywnych opinii spacerówka negatywnych,mieszkamy na parterze,w samym centrum miasta więc jeśli chodzi o ciężar czy częstość składania wózka to żaden typ nie jest mi straszny...liczę na was bo jesteście nie zastąpioneania0141
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili lubię to ponieważ mam tak samo,wiecznie jak nie telefon to domofon,tylko położę się zdrzemnąć...niestety moje spanie w dzień jest nie możliwe od bardzo dawna,najlepsze to jest to że często ktoś całkiem przez przypadek zadzwoni żeby o coś zapytać...ania0141
-
Hej;)
U mnie się zapowiada całkiem fajny dzieńo 12 przychodzi do mnie koleżanka ze studiów, a o 15 mam usg, później wizytę
Jestem spokojna, bo wyniki mi się poprawiły, skurcze rzadziej, Mała pięknie kopie, wiec jest progres:). Liczę na brak przykrych niespodzianek...
Miłego Wam:*jamniczakuchnia, Karatka81, ania0141, _Saszka_, dichlieb lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
ja właśnie dokończyłam śniadanie, idę zaraz ogarnąć się nieco i jadę zobaczyć czy coś ciekawego rzucili na %%% w Tesco w F&F a potem z okazji Dnia Babci biorę moją do kina, wybrała film jaki chce obejrzeć, nie czuję by to moje klimaty były, no ale to przecież jej święto nie moje..może po kinie na jakiś deser pójdziemy, zjadłabym coś nieprzyzwoicie słodkiego
Aleksandrakili, paprotka30, jamniczakuchnia, mania, ania0141, _Saszka_ lubią tę wiadomość
Julia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania0141 wrote:Aleksandrakili lubię to ponieważ mam tak samo,wiecznie jak nie telefon to domofon,tylko położę się zdrzemnąć...niestety moje spanie w dzień jest nie możliwe od bardzo dawna,najlepsze to jest to że często ktoś całkiem przez przypadek zadzwoni żeby o coś zapytać...
Po pierwsze to hmmm mam się wyspać na zapas?? A da się tak w ogóle? a po drugie i najważniejsze to jak mam się wyspać jak mnie nin stop budzą... Już dawno taka zła nie wstałam.... :p
Jem płatki na śniadanie z dodatkiem słodkiego kakao :p chociaż to jest dobre dla mnie :p -
Ania i Aleksandrakili, a moze oni tak dzwonią bo wiedzą, ze jesteście w domu i dbają o to żebyście sie nie nudziły
hihi
Fabdorota, na pewno wrocisz z dobrymi wieściami. Zazdroszczę wizyty, ja muszę jeszcze troche na swoją poczekać
Miałam księdza po kolędzie. Pytal sie czy pracuje, mowie ze obecnie nie bo jestem na L4, a potem czy juz sie podleczylam haha. Chyba udawal ze nie widzi brzucha albo po prostu myslal ze sie przejadłam hahah.