Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry
Ja tez dopiero śniadanie wcinam a juz się nie mogę drugiego śniadania doczekać bo wtedy można sobie na coś pozwolić
Ja też tel wyłączam i nikt nie ma prawa mnie obudzić tylko muszę to jeszcze listonoszowi uświadomić bo wyczaił cholera, że u mnie ciągle ktoś w domu jest i jak chce się dostać na klatkę to dzwoni do mnie
u mnie w f&f w większości przecenione były ciuszki ze świątecznymi motywami albo rozmiar 50...choć kupiłam dwupak spodni dresowych za 30 złjeszcze bluza była ładna ale cekiny miała a dla takiego malucha cekiny to raczej kiepski pomysł.
Kciukam za wizyty!!!
No dziś dzień babci i imieniny mojej mamusijak mąż wróci to muszę do każdego podjechać a jutro dzień dziadka.
-
nick nieaktualnymalala wrote:dzień dobry
ja właśnie dokończyłam śniadanie, idę zaraz ogarnąć się nieco i jadę zobaczyć czy coś ciekawego rzucili na %%% w Tesco w F&F a potem z okazji Dnia Babci biorę moją do kina, wybrała film jaki chce obejrzeć, nie czuję by to moje klimaty były, no ale to przecież jej święto nie moje..może po kinie na jakiś deser pójdziemy, zjadłabym coś nieprzyzwoicie słodkiego
Ja byłam z moją babcią w poniedziałek na Star WarsByła mega zadowolona, bo chciała obejrzeć, ja to może niekoniecznie, ale film nawet mi się podobał
mania, _Saszka_, malala lubią tę wiadomość
-
Hi hi ja rodzinię uświadomiłam że przed 10 nie odbieram i nie mam problemów. Do tego mam cały czas wyciszony tel ( tylko wibra, a ona nie jest mnie w stanie obudzić, jeśli nie leży na czymś twardym. No i tym sposobem dzis spałam prawie do 10
Ale za to noc miałam ciężką (co chwila siku ...
-
Ja juz sie nauczylam wyciszac telefon, kiedys ,mialam opory bo sie bałam ze np moja mama zadzwoni i sie zdenerwuje ze nie odbieram kilka razy- to straszna panikara wiec od razu ma czarne mysli i jak sie nie odbierze to na bank porwali cie kosmici albo cos jeszcze gorszego
niestety zawsze ktos dzwonil jak mialam drzemke albo co gorsze jak usypialam malego co mnie doprowadzalo do szalu. Niestety czesto przypaleta sie listonosz albo ochrona osiedlowa dzwoni domofonem a tego juz nie unikne ;/ Mieszkam na zamknietym osiedlu i jak ktos do nas przyjezdza dzwonia z bramy zeby potwierdzic czy moga ten samochód wpuścić. Ostatnio trzy razy dzwonili tego samego dnia bo ktos podawal nr naszego mieszkania a my sie wcale gosci nie spodziewalismy wiec albo pomylili adres albo chciali zaparkowac auto na tzw krzywy ryj
-
Kinga ja też coraz częściej wstaje na siku
staram sie nie pić przed spaniem ale i tak co najmniej 3-4 razy wstaje...
Do tego przeżyłam szok! Mam małe cycki i raczej dużo mi nie urosły a na lewym mam mega rozstępy tak pod spodem!!! jednego to ostatnio widziałam a teraz mam kilka takich ciemno-różowych basiorów matko jak to się stało ?! Na prawym nic a nic... -
Dzień dobry
u nas śnieg pada
Współczuję tego budzenia, ja zawsze mam wyłączone dzwonki w tel na noc, i nie mam na szczęście domofonu
Na poprzednim mieszkaniu miałam i był niestety bez funkcji wyłączenia i też się zdarzało że mnie na wolnym (czasem to i po nocce) ktoś z ulotkami budził albo jakiś baran do pijaka z dołu... Wrrr
Fabdorota czekamy zatem na same dobre wieści
M wczoraj zamontował fotelik, a ile się nawyzywał przy okazji ha,ha Strasznie u nas w aucie ciasne dojście do isofixu, ale już jest i najważniejsze
Ala też coraz mocniej kopie i ma czkawkęA mi się wydaje że brzuch coraz wyżej się podnosi, jestem kulką
-
A i o najważniejszym bym zapomniala
dzis mam wizyte u ginka wiec podejrzę co tam u mojej królewny słychać i zaczynamy dzis oficjalnie 30 tydzien...nie wierze ze juz tak malo czasu nam zostalo. Ostatnio nie moge spac nocami wiec robie przeglad ubranek po synku- zostalo mi jeszcze kilka kartonow. Dopiero teraz widze jak Maciek urósł, te bodziaki sa takie maciupeńkie
wiecznie, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
ania0141 wrote:no to kciuki za wizytujące ...a ja dziś odkryłam wielki rozstęp nad pępkiem a liczyłam,że mnie to ominie
ale te cycki a raczej cycek masakra
-
Ja mam jeden na udzie. Ale kij z nim. Jakoś się nie przyjelam. Słyszałam fajne zdanie, a propos rozstępów: "Matka z rozstepami, to tygrys, który zasłużył na swoje paski"
Ameiva, Straciatellaa, ania0141, Kinga., mania lubią tę wiadomość
-
Jutro wchodzę w 31 tydzień
lista na gemimi już dopieszczona czekam tylko na wypłatę za tydzień
w lutym chce już większość kupić. Dziś przychodzi moja złota rączka - Tata, kłaść tapetę i złożyć komode
muszę jeszcze dokończyć laurke na dzien babci z corka i zrobić obiad + babeczki
intensywny dzień.
Moja brzuszkowa córeczka w nocy tak fikaka, ze czułam że zaraz dostanę po przełyku jej nogamiwchodzenie pod zebra staje się jej ulubionym zajęciem
Miłego dnia! -
nick nieaktualnyAmeiva wrote:Mam pytanie, czy kupujecie nianie elektroniczne? Kiedy rodzil sie Maciek mieszkalismy w malenkim mieszkaniu i wydatek byl zbedny ale teraz chce kupic, mozecie cos polecic?
-
Ameiva wrote:Mam pytanie, czy kupujecie nianie elektroniczne? Kiedy rodzil sie Maciek mieszkalismy w malenkim mieszkaniu i wydatek byl zbedny ale teraz chce kupic, mozecie cos polecic?
Ja dostałam od siostry razem z matą monitorującą oddech, ona odkupiła też od kogoś. U mojej siostry super się sprawdziłodokopię się do tego kartonu i napiszę co to za marka i model
Ameiva lubi tę wiadomość
-
Ameiva wrote:Mam pytanie, czy kupujecie nianie elektroniczne? Kiedy rodzil sie Maciek mieszkalismy w malenkim mieszkaniu i wydatek byl zbedny ale teraz chce kupic, mozecie cos polecic?
)
-
nick nieaktualny