X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też tak budzą. Wczoraj dwa razy teściowa, później mój tata, konsultantka z Plusa. Szlag mnie wtedy trafia:P ale ze mną to zawsze tak było...

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry
    Ja tez dopiero śniadanie wcinam a juz się nie mogę drugiego śniadania doczekać bo wtedy można sobie na coś pozwolić :)

Ja też tel wyłączam i nikt nie ma prawa mnie obudzić tylko muszę to jeszcze listonoszowi uświadomić bo wyczaił cholera, że u mnie ciągle ktoś w domu jest i jak chce się dostać na klatkę to dzwoni do mnie :/

u mnie w f&f w większości przecenione były ciuszki ze świątecznymi motywami albo rozmiar 50...choć kupiłam dwupak spodni dresowych za 30 zł :) jeszcze bluza była ładna ale cekiny miała a dla takiego malucha cekiny to raczej kiepski pomysł.

Kciukam za wizyty!!!

No dziś dzień babci i imieniny mojej mamusi :) jak mąż wróci to muszę do każdego podjechać a jutro dzień dziadka.

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malala wrote:
    dzień dobry :)
    ja właśnie dokończyłam śniadanie, idę zaraz ogarnąć się nieco i jadę zobaczyć czy coś ciekawego rzucili na %%% w Tesco w F&F a potem z okazji Dnia Babci biorę moją do kina, wybrała film jaki chce obejrzeć, nie czuję by to moje klimaty były, no ale to przecież jej święto nie moje.. ;) może po kinie na jakiś deser pójdziemy, zjadłabym coś nieprzyzwoicie słodkiego :D

Ja byłam z moją babcią w poniedziałek na Star Wars :D Była mega zadowolona, bo chciała obejrzeć, ja to może niekoniecznie, ale film nawet mi się podobał :)

mania, _Saszka_, malala lubią tę wiadomość

• Kinga. Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi hi ja rodzinię uświadomiłam że przed 10 nie odbieram i nie mam problemów. Do tego mam cały czas wyciszony tel ( tylko wibra, a ona nie jest mnie w stanie obudzić, jeśli nie leży na czymś twardym. No i tym sposobem dzis spałam prawie do 10 :) Ale za to noc miałam ciężką (co chwila siku ... :(

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz sie nauczylam wyciszac telefon, kiedys ,mialam opory bo sie bałam ze np moja mama zadzwoni i sie zdenerwuje ze nie odbieram kilka razy- to straszna panikara wiec od razu ma czarne mysli i jak sie nie odbierze to na bank porwali cie kosmici albo cos jeszcze gorszego :P niestety zawsze ktos dzwonil jak mialam drzemke albo co gorsze jak usypialam malego co mnie doprowadzalo do szalu. Niestety czesto przypaleta sie listonosz albo ochrona osiedlowa dzwoni domofonem a tego juz nie unikne ;/ Mieszkam na zamknietym osiedlu i jak ktos do nas przyjezdza dzwonia z bramy zeby potwierdzic czy moga ten samochód wpuścić. Ostatnio trzy razy dzwonili tego samego dnia bo ktos podawal nr naszego mieszkania a my sie wcale gosci nie spodziewalismy wiec albo pomylili adres albo chciali zaparkowac auto na tzw krzywy ryj :P

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga ja też coraz częściej wstaje na siku :( staram sie nie pić przed spaniem ale i tak co najmniej 3-4 razy wstaje...

Do tego przeżyłam szok! Mam małe cycki i raczej dużo mi nie urosły a na lewym mam mega rozstępy tak pod spodem!!! jednego to ostatnio widziałam a teraz mam kilka takich ciemno-różowych basiorów matko jak to się stało ?! Na prawym nic a nic...

w57vyx8do68si190.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) u nas śnieg pada :-) Współczuję tego budzenia, ja zawsze mam wyłączone dzwonki w tel na noc, i nie mam na szczęście domofonu :-) Na poprzednim mieszkaniu miałam i był niestety bez funkcji wyłączenia i też się zdarzało że mnie na wolnym (czasem to i po nocce) ktoś z ulotkami budził albo jakiś baran do pijaka z dołu... Wrrr
    Fabdorota czekamy zatem na same dobre wieści :-)

M wczoraj zamontował fotelik, a ile się nawyzywał przy okazji ha,ha Strasznie u nas w aucie ciasne dojście do isofixu, ale już jest i najważniejsze :-)

Ala też coraz mocniej kopie i ma czkawkę :-) A mi się wydaje że brzuch coraz wyżej się podnosi, jestem kulką ;-)

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze mi to kilka razy zdarzyło się w nocy na siku wstawać, ale bardziej za sprawą skopania pęcherza, a raz to faktycznie się mega opiłam wieczorem :-) Współczuję, bo ja to po takiej przechadzce to z 20 minut nie mogę zasnąć :-(

• Ameiva Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i o najważniejszym bym zapomniala :) dzis mam wizyte u ginka wiec podejrzę co tam u mojej królewny słychać i zaczynamy dzis oficjalnie 30 tydzien...nie wierze ze juz tak malo czasu nam zostalo. Ostatnio nie moge spac nocami wiec robie przeglad ubranek po synku- zostalo mi jeszcze kilka kartonow. Dopiero teraz widze jak Maciek urósł, te bodziaki sa takie maciupeńkie :)

wiecznie, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ameiva jak przeglądam rzeczy Niko, body itd i patrze na niego... To zastanawiam się, kiedy to zleciało...

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to kciuki za wizytujące ...a ja dziś odkryłam wielki rozstęp nad pępkiem a liczyłam,że mnie to ominie

ania0141
  • mania Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania0141 wrote:
    no to kciuki za wizytujące ...a ja dziś odkryłam wielki rozstęp nad pępkiem a liczyłam,że mnie to ominie
    ja na brzuchu na razie tfu tfu nie mam mąż mnie codziennie ogląda :) ale te cycki a raczej cycek masakra :/

w57vyx8do68si190.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pociesze was ale ja najwiecej rozstepow odkrylam dopiero po porodzie ;/

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeden na udzie. Ale kij z nim. Jakoś się nie przyjelam. Słyszałam fajne zdanie, a propos rozstępów: "Matka z rozstepami, to tygrys, który zasłużył na swoje paski":)

Ameiva, Straciatellaa, ania0141, Kinga., mania lubią tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie, czy kupujecie nianie elektroniczne? Kiedy rodzil sie Maciek mieszkalismy w malenkim mieszkaniu i wydatek byl zbedny ale teraz chce kupic, mozecie cos polecic?

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro wchodzę w 31 tydzień ;) lista na gemimi już dopieszczona czekam tylko na wypłatę za tydzień :P w lutym chce już większość kupić. Dziś przychodzi moja złota rączka - Tata, kłaść tapetę i złożyć komode :D muszę jeszcze dokończyć laurke na dzien babci z corka i zrobić obiad + babeczki :P intensywny dzień.

Moja brzuszkowa córeczka w nocy tak fikaka, ze czułam że zaraz dostanę po przełyku jej nogami :P wchodzenie pod zebra staje się jej ulubionym zajęciem :)

Miłego dnia!

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ameiva wrote:
    Mam pytanie, czy kupujecie nianie elektroniczne? Kiedy rodzil sie Maciek mieszkalismy w malenkim mieszkaniu i wydatek byl zbedny ale teraz chce kupic, mozecie cos polecic?
    Ja kupię napewno ale też nie wiem jaką chciałabym taką z kamerką :)

• Funky09 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ameiva wrote:

Ja dostałam od siostry razem z matą monitorującą oddech, ona odkupiła też od kogoś. U mojej siostry super się sprawdziło ;) dokopię się do tego kartonu i napiszę co to za marka i model :)

Ameiva lubi tę wiadomość

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ameiva wrote:
    Ja nie kupuję, bo nie nie mam takiej potrzeby (mamy mieszkanie, więc do pokoiku małej będzie 2 kroki :) )

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 10:47

Ameiva lubi tę wiadomość

‹‹ 671 672 673 674 675 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ