Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wróciłam po kinie, zjadłam obiad i musze myśleć nad deserem, bo niestety po wyjściu z filmu nie poszłyśmy na słodkie i czuję się niezaspokojona
Kajka, jesteś z Poznania?
ja ostatnio kupiłam w TXM jedną koszulę ale stacjonarnie, jednak rozmiar za mały bo w tej chwili jest już dopasowana a przecież jeszcze urosnę.. więc musze podjechac i wymienić, stale mi nie po drodze.
i słuchajcie, mam receptę na Luteinę wystawioną 22.12 - czy jak jutro pójdę do apteki to jeszcze mi ją zrealizują..?Julia
-
Ale super : ) Powiem Ci, że ja też dziś w końcu coś ugotowałam, ogarnęłam trochę wokół siebie, jutro oglądam wózek, a w weekend Ikea. Ale postaram się wszystko spokojnie, bez przeholowania : )
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
malala wrote:wróciłam po kinie, zjadłam obiad i musze myśleć nad deserem, bo niestety po wyjściu z filmu nie poszłyśmy na słodkie i czuję się niezaspokojona
Kajka, jesteś z Poznania?
ja ostatnio kupiłam w TXM jedną koszulę ale stacjonarnie, jednak rozmiar za mały bo w tej chwili jest już dopasowana a przecież jeszcze urosnę.. więc musze podjechac i wymienić, stale mi nie po drodze.
i słuchajcie, mam receptę na Luteinę wystawioną 22.12 - czy jak jutro pójdę do apteki to jeszcze mi ją zrealizują..?
Tak, Poznań : )
Ja kupiłam same S-ki i są luźne, ale u mnie tylko brzuszek do przodu wywaliło, a reszta jak przed ciążą..
Co do recepty, to chyba 30 dni są ważne, ale nie wiem, jak dokładnie liczą.. Może zadzwoń do apteki i się upewnij?[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
ja też Poznań
wybrałaś już szpital w którym będziesz rodziła?
Chyba faktycznie zadzwonię. raczej nie będę dziś jechac jak się okaże, że jutro już nie wykupię, poproszę by mi gin wypisała jeszcze raz.. mam zapasu na tydzień jeszcze a zapomniałam dziś rano zabrać z domu tej recepty, teraz mi się nie chce wychodzić na ten mróz.Julia
-
malala wrote:ja też Poznań
wybrałaś już szpital w którym będziesz rodziła?
Chyba faktycznie zadzwonię. raczej nie będę dziś jechac jak się okaże, że jutro już nie wykupię, poproszę by mi gin wypisała jeszcze raz.. mam zapasu na tydzień jeszcze a zapomniałam dziś rano zabrać z domu tej recepty, teraz mi się nie chce wychodzić na ten mróz.[/url]
---
Okruszek (*) 12 tc.
-
Ameiva ma rację, przemyslcie Dziewczyny kwestie niani. Znajomi zapierali się rękami i nogami, a potem na szybko szukali bo wieczorami nie mogli nawet tv pooglądać bo nie słyszeli Córki z drugiego pokoju. My mamy Angel Care AC401 z monitorem oddechu, to przejmie Leon a dla Hani kupimy sama nianie z BabyOno.
[/url]
-
Kajka, ja raczej na Lutyckiej. Chyba, że pod koniec pojawią się jakies komplikacje i lekarka mi zaleci bym jednak jechała na Polną.
termin faktycznie podobny bo ja z pierwszego usg mam 05.04, ale na ostatnim badaniu lekarz mówił, że rośnie szybko i mooże być 28.03 ale jeszcze będziemy obserwowaćJulia
-
Hejeczka
Gratuluję udanych wizyt, super wieści
Udało mi się w końcu zrobić glukozę, wyniki: na czczo 75, po 1h 135 i po 2h 115, czyli chyba w normie. Jestem szczęśliwa bardzo bo to było zło...
Iii dziś zamówiłam wózek! Bebetto Holland taki:
http://sklepbobas.pl/thumbs/products/3977/800x600_prod_photo_11371.jpg
Już się nie mogę doczekać, ale czas oczekiwania m być max 2 tygodnie, więc wytrzymam.
Iii przyszła mi paczka z Gemini, jestem bardzo zadowolona, wszystko wygląda tak jak chciałam, a te wszystkie buteleczki i smoczki są taaakie piękne
I w ogóle co mnie dziś spotkało... Lol, byłam w wydziale komunikacji i poprosiłam faceta żeby mnie wpuścił w kolejce do kasy (mega mi się chciało siusiu...), a on do mnie, że jemu też się spieszy i muszę sobie poczekać bo on był pierwszy! Ja szok i tylko zaczęłam się śmiać i powiedziałam, że doprawdy jest wielce uprzejmym człowiekiem, powinien być z siebie dumnyMój mąż jak mu opowiedziałam skomentował tylko: Co za knur...
No! -
malala wrote:Kajka, ja raczej na Lutyckiej. Chyba, że pod koniec pojawią się jakies komplikacje i lekarka mi zaleci bym jednak jechała na Polną.
termin faktycznie podobny bo ja z pierwszego usg mam 05.04, ale na ostatnim badaniu lekarz mówił, że rośnie szybko i mooże być 28.03 ale jeszcze będziemy obserwować
Ale prawda jest taka, że ile kobiet, ile porodów, tyle opinii i nie wiadomo, jak u nas będzie. Ważne, żeby się nie nakręcać, tylko pozytywnie nastawić.
Ja leżałam na Polnej po poronieniu i położne, salowe super - miłe, uczynne i delikatne. Lekarki zresztą też.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 18:07
[/url]
---
Okruszek (*) 12 tc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobson wrote:Hejeczka
Udało mi się w końcu zrobić glukozę, wyniki: na czczo 75, po 1h 135 i po 2h 115, czyli chyba w normie. Jestem szczęśliwa bardzo bo to było zło...
Już się nie mogę doczekać, ale czas oczekiwania m być max 2 tygodnie, więc wytrzymam.
Iii przyszła mi paczka z Gemini, jestem bardzo zadowolona, wszystko wygląda tak jak chciałam, a te wszystkie buteleczki i smoczki są taaakie piękne
I w ogóle co mnie dziś spotkało... Lol, byłam w wydziale komunikacji i poprosiłam faceta żeby mnie wpuścił w kolejce do kasy (mega mi się chciało siusiu...), a on do mnie, że jemu też się spieszy i muszę sobie poczekać bo on był pierwszy! Ja szok i tylko zaczęłam się śmiać i powiedziałam, że doprawdy jest wielce uprzejmym człowiekiem, powinien być z siebie dumnyMój mąż jak mu opowiedziałam skomentował tylko: Co za knur...
No!
My będziemy zamawiać ten ciut jaśniejszy w8 :p Zakochałam siè w tym wózku
-
Dobson wrote:Hejeczka
No! -
Witam Kochane czytam nie pisze bo znowu przejelam od córci katar gardło kaszel gorączkę i ciężko funkcjonować... mała drugi tydzień w domu... ręce opadają...
Tak was czytam to już prawie gotowe wyprawki a u mnie nic nie ma... miałam w weekend w rękach bialy kombinezon dla małego ale odłożyłam... Nie wiem czemu... ukochany też buszowal i wynajdywal a wkoncu nic nie kupiłam...
-
malala wrote:Olina, no jak z 2-3 tyg to się uspokoiłam
ale to jest wszystko z second handów czy normalnie w sklepie też kupowałaś? bo jak tylko SH to się załamałam, że takie ciuszki wynajdujesz
teraz mam zamiar troszke nowych pokupować, bi wiadomo, ale to sa rozmiary od 56 do 68 i wszystkie oprocz tego grubego kombinezonu bylo po 2 zł , placze
malala lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj byłam w szoku bardzo pozytywnym. Stoję na przystanku, tam jakieś nieletnie dziewczęta, ale raczej z tych rozwydrzonych, po których niewiele się spodziewasz. Stoją, przeklinaja, rozmawiają bardzo głośno. W końcu jedna z nich zerknela na mnie i ustapila mi miejsca;) Nie skorzystalam co prawda, bo bałam się, że mi tylek przymarznie:P