Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina, ja bardzo chętnie dowiem się jak funkcjonuje ta aplikacja z dźwiękiem
Jak Twój mąż Ci coś powie na ten temat, to daj znać
Dziewczyny, pamiętacie kiedyś był gorący temat leżaczka TinyLove i czy któraś z Was go kupiła? Albo na jakiś leżaczek się zdecydowała?
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
malala wrote:umarłam
co kto kupi nowego bedzie gitarka a co ja sobie upuloje w lumpach 2
nie bede załowała jak sie czegos nie załozy bo tez zaden piniądz
-
pewnie, jak po 2zł sztuka to żadna strata jak nie założysz
ja staram się kupowac na wyprzedażach, ale nie ukrywam, że kilka grubszych pajaców mam za 20-30zł. no ale ja nie zapolowałam w SH
pojade jeszcze kilka razy do tego w pobliżu ale nie nastawiam się na cuda.
Julia
-
wiadomo, ze jak trzeba to trzeba, ale jak ost wpadalm do lumpa to miałam ciężki szok ehehheh
dziewczyny a zastanawiłyscie sie juz nad szczepionkami?
bo sa szczepionki NFZ, które sa rozłozone w czasie i sa te szczepionki skojarzone 6w1 i sa ponoc bardzo drogie, bo kolezanka kupowała to praqwie 800zl co o nich sadzicie?? -
Kawuszka wrote:Karolina, ja bardzo chętnie dowiem się jak funkcjonuje ta aplikacja z dźwiękiem
Jak Twój mąż Ci coś powie na ten temat, to daj znać
Dziewczyny, pamiętacie kiedyś był gorący temat leżaczka TinyLove i czy któraś z Was go kupiła? Albo na jakiś leżaczek się zdecydowała?.
-
Ja byłam w mojej mieścinie w lumpku i nic nie znalazłam poza kilkoma bodziakami ale nie wzielam bo byly zniszczone. A większym mieście obok jeszcze do sh nie zaglądałam.
Fakt, ciuszki dla dzieciaków sa strasznie drogie. Dzis dokupilam pare rzeczy których mi brakowało głównie z rozmiaru 56 i zaplacilam 170 zltak naprawde to chcialam mamie wozki pokazac ktore bierzemy pod uwagę a znow wyszlam z zakupami
Teraz bede kupować już tylko na 62 ale kilka juz mam.
Co do lezaczaka to mam jakis, dostalam w spadku, ale to bardziej huśtawka. Mysle ze juz nic nie będę kupować tego typu. Wole kupic nianie elektroniczna bo mamy sypialnie na piętrze i pewnie sie przyda. Ceny sa zaporowe, moze poszukam używanej. -
malala wrote:Kawuszka, ja kupiłam TinyLove 3 w 1, z takim zamykanym daszkiem
I jak? Nowy kupiłaś, czy upolowałaś gdzieś? Zastanawiam się właśnie czy model z daszkiem czy też nie? Fajnie się prezentuje?
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Karatka81 wrote:Mamki a co sądzicie o nosidełkach fidella? No nie wygląda na "wisiadło" i tak się zastanawiam, 319 zeta...
-
nick nieaktualny
-
fabdorota wrote:Zdecydowanie nie wygląda na wisiadlo, ale ja bym poczekala. Nawet nosidla ergonomiczne są zalecane dopiero kiedy dziecko potrafi samodzielnie siedzieć.
-
nick nieaktualnyDziewczyny, poratujcie. Czy któraś z Was z ciąży robiła sobie inhalacje? Lekarz rodzinny odradził ale mnie tak dusi, że masakra..słowa powiedzieć nie mogę ;( ogólnie czuje się jak bym umierała. 2 noce w ogóle nie przespane, wieczny ból gardła i kaszel, który spowodował u mnie zakwasy na brzuchu i przez to boje się o Hanie, wyglądam jak ćpun bo wiecznie tre oczy bo mam wrażenie jak by mi ktoś sypnął do nich tonę piasku...tragedia. Dawno już taka chora nie byłam ;(
PS. Gratuluję wizyt!
Kajka, śliczne imię wybraliście -
Rotenkopf mam to samo... faszeruje się herbatkami z sokami z malin i porzeczki z domowej spiżarni ale noc to masakra... wietrzenie sypialni nic nie daje... i też myślałam o inhalacji i sądzę że taka z soli fizjologicznej nie zaszkodzi... mam inhalator z nebulizatorem...
-
Rotenkopf co do inhalacji to nie wiem czy można. A próbowałaś plecy wysmarować amolem, moze łatwiej by Ci sie oddychalo. Klatkę piersiową tez mozna tym potraktować. Tylko chyba w ciazy to jest zakaz picia tego specyfiku. Albo plukac gardło jakas płukanką? Szczerze to nigdy tego nie robiłam bo ja bym tego nie umiała zrobic w sensie, prędzej bym sie tego opiła niż gardło przepłukała. Ale wiem ze ludzie stosuja takie rzeczy z powodzeniem... Tylko przepisu nie mam
-
nick nieaktualnyJa już jestem na antybiotyku. Niby internista powiedział, że ta sól mogłaby być ale tylko po konsultacji z gin i wtedy, kiedy rzeczywiście będzie źle. Gin właśnie mi odpisała, że rzeczywiście ta sól będzie okej, tylko jak na złość nie mam kogo wysłać do apteki... ;(
Amol mi strasznie śmierdzi ;p Najchętniej wysmarowałabym się RubArom ale tego kategorycznie nie można w ciąży ;( -
Olina wrote:wiadomo, ze jak trzeba to trzeba, ale jak ost wpadalm do lumpa to miałam ciężki szok ehehheh
dziewczyny a zastanawiłyscie sie juz nad szczepionkami?
bo sa szczepionki NFZ, które sa rozłozone w czasie i sa te szczepionki skojarzone 6w1 i sa ponoc bardzo drogie, bo kolezanka kupowała to praqwie 800zl co o nich sadzicie??
Kawuszka wrote:Karolina, ja bardzo chętnie dowiem się jak funkcjonuje ta aplikacja z dźwiękiemJak Twój mąż Ci coś powie na ten temat, to daj znać
Dziewczyny, pamiętacie kiedyś był gorący temat leżaczka TinyLove i czy któraś z Was go kupiła? Albo na jakiś leżaczek się zdecydowała?. Bardzo mi się podoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 20:03
Olina lubi tę wiadomość