WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatella, Mania, śliczne tapety wybrałyście :)

mania lubi tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecznie śliczny pokoik :) a jakie fajne łóżeczko :)

wiecznie lubi tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pièkne macie pokoiki dla dzieciaczków:) u nas bedzie tylko kącik i narazie nic nie mamy trzeba sie wziąć w koncu za to...

f2w3s65gpeorv80s.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkowe macie te kąciki dla dzieciątek! Ja juz tapety zmieniać nie będę, najwyzej kupie jakies obrazki :-)
    Juz tak daleko jesteście z przygotowaniami...zazdroszczę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 10:42

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    Wiecznie śliczny pokoik :) a jakie fajne łóżeczko :)
    dziękuję :*

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecznie piękny pokoik. Jak malowałaś chmurki? miałaś szablon jakiś, że tak równo wyszły? Bardzo mi się podoba pomysł. Też chce szare ściany z białym i jakiś motyw ale nie wiem skąd i co wziąć :p

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecznie pięknie :-) :-) To łóżeczko jest cudne i chmurki też :-)

• mania Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecznie, piękny pokoik!
    i co najważniejsze już praktycznie skończony my to jeszcze w lesie :)

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    straciatella faktycznie kaftanik, ślepa chyba jestem ha ha Albo chciałam bodziaka zobaczyć ha,ha Z pepco to tak różnie jest, przy Niko udało mi się parę ciuszków polskiej firmy kupić, Ala w nich pośmiga bo jak nówki. Kiedyś weszliśmy i chciałam coś kupić, ale co wzięłam do ręki to takie właśnie sztuczne. Teściówka kiedyś parę rzeczy kupiła, to dostała zakaz ha ha

• agulas Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny piękne pokoiki!!!

Wiecznie mamy bardzo podobny styl mebelkow :) też z Pinio?

Ja chcę w tym tygodniu zamówić :)

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam w końcu śpiworek do fotelika Jest czerwona korona to pod kolor do fotelika/wózka będzie :-) Jestem stuknięta ale był jeszcze błękitny (za 87), śliczny ale no nie ten kolor ha,ha 109 zeta dałam wiec jestem bardzo zadowolona, bo się go dobrze sprzeda :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 22:12

• triste Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne pokoiki :)

Rotenkopf dzięki za wpisanie imienia dla córeczki :) możliwe że imię będzie inne, no ale kto wie czy nie przyzwyczaimy się do Pauli ;)
    Możesz również wpisać wózek bo widzę że tez jest lista ;) Bebetto Holland + fotelik Maxi Cosi Pebble z bazą FamilyFix

ckai9jcg2r8f85gp.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Wiecznie, piękny pokoik!
    i co najważniejsze już praktycznie skończony my to jeszcze w lesie :)
    Podstawa już jest :). Teraz tylko dodatki. A może "aż" dodatki, bo wyjdą pewnie dużo więcej niż sam remont pokoiku :P
    Aleksandrakili wrote:
    Wiecznie piękny pokoik. Jak malowałaś chmurki? miałaś szablon jakiś, że tak równo wyszły? Bardzo mi się podoba pomysł. Też chce szare ściany z białym i jakiś motyw ale nie wiem skąd i co wziąć :p
    Chmurki malowane szablonem. Długo szukałam ładnych szablonów aż znalazłam. Niestety liczą sobie sporo jak za kawałek szablonu, ale tapety w chmurki to już w ogóle kosztowały kosmicznie drogo. Kupowaliśmy z tej strony: http://stencils.pl/ - możesz sobie zerknąć i może coś wpadnie Ci w oko :)

Agulas, mebelki (komoda i przewijak to Ikea ;) ), a łóżeczko "no name" bo bezpośrednio od producenta mebli dziecięcych dla jakiejś duńskiej firmy ;). A mebelki Pino są śliczne :). Którą kolekcję wybraliście?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 11:06

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
  • malala Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękny chmurkowy pokoik :) też czaiłam się na motyw z chmurkami ale w końcu zrezygnowaliśmy :)

zobaczcie, bezpłatne warsztaty w całej Polsce: http://bezpiecznymaluch.com.pl/

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecznie dziękuję za stronkę :) Już mi sie podoba, napewno coś wybierzemy :)

• Aleksandra19 Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) byłam u rodzinnego i wypisała mi receptę, poprosiłam o macmiror bo już używałam w ciązy i pomógł.
    Ale się nachodziłam, teraz malutka wierci się jak szalona w brzuchu

• mania Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra19 wrote:
    Hej ;) byłam u rodzinnego i wypisała mi receptę, poprosiłam o macmiror bo już używałam w ciązy i pomógł.
    Ale się nachodziłam, teraz malutka wierci się jak szalona w brzuchu
    Macmiror najlepszy też miałam i dobra jest jeszcze natamycyna. Dobrze, że Ci przepisał.

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra no to super :-) Ja go używałam w ciąży z Niko na początku :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super pokoiki, zazdro! U nas tylko kącik, ale dobrze że chociaż to :D Jak będziemy mieli już tę naszą chatę wymarzoną za kilka lat, to pokoiki dziecięce będą jak ta lala :D

Karatka81, Aleksandrakili, Larisa lubią tę wiadomość

• Kajka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Piękne macie pokoiki (lub zaczątki). U nas niestety tapeta albo szablony nie wchodzą w grę, bo nie mamy gładkiej ściany tylko taki przedpotopowy "baranek" :D Cały czas łudzę się, że w niedługim czasie kupimy większe mieszkanie, więc nie chciałam w to ładować dużo środków.

Wczoraj przyszło łóżeczko Dominik zamawiane bezpośrednio od producenta (Piętrus), a Endzis pytała o wrażenia.. No i cóż - jakość wykończenia pozostawia jednak trochę do życzenia. Mam wrażenie, że płyta nad szufladę nie jest idealnie docięta (przy jednym boku trochę odstaje..) - zamierzam to zamaskować falbanką. Doszukałam się też nierówności na jednym boku łóżeczka i listewce w dnie (listewkę akurat M może wygładzić, ale ten polakierowany bok to nie wiem - może coś zawieszę tam). Ogólne wrażenie jest fajnie i wygląda ładnie, no ale to jednak łóżeczko za 250 zł z przesyłką, więc w sumie mogłam się spodziewać, że nie będzie idealne. Zastanawiam się jeszcze, czy nie zrobić zdjęć tych mankamentów i wysłać sprzedawcy. W odsyłanie chyba nie chce mi się bawić.. Jak możecie chodzić po sklepach i oglądać, to warto. Ja musiałam online szukać :)

A w temacie łóżeczka - zamawiałyście może komplety pościeli? Chodzi mi o takie kilkunasto-elementowe z przybornikiem, falbanką, ochraniaczem. Na razie nie zamierzam używać kołderki czy poduszki, ale w zestawie wychodzi chyba korzystniej, a i tak się później przyda. Możecie polecić jakieś sklepy internetowe, ew. sprzedawców na allegro?
    Chodzi mi mniej więcej o coś takiego (chociaż akurat baldachim jakoś do mnie nie przemawia ; )
    http://allegro.pl/14-cz-posciel-baldachim-rozek-przybornik-falbanka-i5739764772.html

hchysek2bqhy3qiu.png[/url]
    ---
    One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
    Okruszek (*) 12 tc.
‹‹ 703 704 705 706 707 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ