Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
straciatella faktycznie kaftanik, ślepa chyba jestem ha ha Albo chciałam bodziaka zobaczyć ha,ha Z pepco to tak różnie jest, przy Niko udało mi się parę ciuszków polskiej firmy kupić, Ala w nich pośmiga bo jak nówki. Kiedyś weszliśmy i chciałam coś kupić, ale co wzięłam do ręki to takie właśnie sztuczne. Teściówka kiedyś parę rzeczy kupiła, to dostała zakaz ha ha
-
Zamówiłam w końcu śpiworek do fotelika Jest czerwona korona to pod kolor do fotelika/wózka będzie
Jestem stuknięta ale był jeszcze błękitny (za 87), śliczny ale no nie ten kolor ha,ha 109 zeta dałam wiec jestem bardzo zadowolona, bo się go dobrze sprzeda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 22:12
-
Piękne pokoiki
Rotenkopf dzięki za wpisanie imienia dla córeczkimożliwe że imię będzie inne, no ale kto wie czy nie przyzwyczaimy się do Pauli
Możesz również wpisać wózek bo widzę że tez jest listaBebetto Holland + fotelik Maxi Cosi Pebble z bazą FamilyFix
-
mania wrote:Wiecznie, piękny pokoik!
i co najważniejsze już praktycznie skończony my to jeszcze w lesie. Teraz tylko dodatki. A może "aż" dodatki, bo wyjdą pewnie dużo więcej niż sam remont pokoiku
Aleksandrakili wrote:Wiecznie piękny pokoik. Jak malowałaś chmurki? miałaś szablon jakiś, że tak równo wyszły? Bardzo mi się podoba pomysł. Też chce szare ściany z białym i jakiś motyw ale nie wiem skąd i co wziąć :p
Agulas, mebelki (komoda i przewijak to Ikea), a łóżeczko "no name" bo bezpośrednio od producenta mebli dziecięcych dla jakiejś duńskiej firmy
. A mebelki Pino są śliczne
. Którą kolekcję wybraliście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 11:06
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra19 wrote:Hej
byłam u rodzinnego i wypisała mi receptę, poprosiłam o macmiror bo już używałam w ciązy i pomógł.
Ale się nachodziłam, teraz malutka wierci się jak szalona w brzuchu -
nick nieaktualny
-
Hej!
Piękne macie pokoiki (lub zaczątki). U nas niestety tapeta albo szablony nie wchodzą w grę, bo nie mamy gładkiej ściany tylko taki przedpotopowy "baranek"Cały czas łudzę się, że w niedługim czasie kupimy większe mieszkanie, więc nie chciałam w to ładować dużo środków.
Wczoraj przyszło łóżeczko Dominik zamawiane bezpośrednio od producenta (Piętrus), a Endzis pytała o wrażenia.. No i cóż - jakość wykończenia pozostawia jednak trochę do życzenia. Mam wrażenie, że płyta nad szufladę nie jest idealnie docięta (przy jednym boku trochę odstaje..) - zamierzam to zamaskować falbanką. Doszukałam się też nierówności na jednym boku łóżeczka i listewce w dnie (listewkę akurat M może wygładzić, ale ten polakierowany bok to nie wiem - może coś zawieszę tam). Ogólne wrażenie jest fajnie i wygląda ładnie, no ale to jednak łóżeczko za 250 zł z przesyłką, więc w sumie mogłam się spodziewać, że nie będzie idealne. Zastanawiam się jeszcze, czy nie zrobić zdjęć tych mankamentów i wysłać sprzedawcy. W odsyłanie chyba nie chce mi się bawić.. Jak możecie chodzić po sklepach i oglądać, to warto. Ja musiałam online szukać
A w temacie łóżeczka - zamawiałyście może komplety pościeli? Chodzi mi o takie kilkunasto-elementowe z przybornikiem, falbanką, ochraniaczem. Na razie nie zamierzam używać kołderki czy poduszki, ale w zestawie wychodzi chyba korzystniej, a i tak się później przyda. Możecie polecić jakieś sklepy internetowe, ew. sprzedawców na allegro?
Chodzi mi mniej więcej o coś takiego (chociaż akurat baldachim jakoś do mnie nie przemawia ; )
http://allegro.pl/14-cz-posciel-baldachim-rozek-przybornik-falbanka-i5739764772.html
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.