Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:Z chęcią bym wrzuciła fotki ale aparat w moim telefonie woła o pomstę do nieba ;p jutro wezmę telefon od siostry albo męża to zrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 22:47
kamaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmeiva wrote:a to chodzi moze o taka paczuszke? http://mama-testerka.blogspot.com/2015/06/bebiklub.html
W środku tego albumu są takie przeurocze strony...
m.in gdzie się poznali rodzice, jest drzewko genealogiczne, miejsce na wklejenie gazet dziennych z dnia urodzenia dziecka itp
Ameiva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do pampersów to na razie mam 1x newborny, 2x rozm 2 i 1x rozm 3 (ta niewielka różnica w kg mnie jakoś przekonała po czym siostra uświadomiła mnie, że oprócz kg one tez mają inna wielkość xd) oczywiście wszystkie z Dada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 22:55
-
dziewczyny poruszony temat był becikowego a jak jest z tym niby macierzyńskim dla osób bezrobotnych,studentów itd.weszła ustawa i podobno od pierwszego stycznia osoby bezrobotne dostają po 1000zł przez 12mcy...czy któraś z was się orientuje w temacie?ania0141
-
Wiem, że kiedyś już ten temat poruszałyśmy, ale zapomniałam co ustaliłyśmy... Pampers Premium Care czy Pampers New Baby Dry? Chcę już zacząć pieluszkowe zapasy robić i nie wiem w co inwestować
ania0141, http://wyborcza.pl/1,97654,18622312,rewolucja-w-zasilkach-macierzynskich.html tu jest wszystko ładnie opisaneWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 23:04
ania0141 lubi tę wiadomość
-
Ja 1 kupiłam Premium Care a 2 w mega boxie ( niechcący) baby dry więc wypróbuję i te i te opinie mają super i jedne i drugie z tym że Premium są delikatniejsze ale znowu mają jakąś siateczke która przykleja się do pupy... trzeba próbować...
ania0141 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf ja również bardzo proszę o listę
Ja dzisiaj zaczęłam robić listę na gemini, najpierw rzeczy które jestem pewna jakie mam kupić, potem na forum u lutówek poczytałam o podkładach na łóżko, ale nadal nie wiem jakie kosmetyki kupić do kąpieli i smarowania dziecka. Macie jakieś propozycje?
Gdzieś przeczytałam, żeby dzieciom od razu nie wlewać do wanienki emolientów, a dopiero jak coś się zacznie dziać ze skórą. No, a ja byłam na emolium lub Oilatum zdecydowana. I co wybrać teraz? -
Cześć dziewczynki. U mnie lista wyprakowa też już sie zapełnia i powoli robię zamówienia. Wózek już zamówiłam. Wybraliśmy Quinny Mood szary. Co do pampersów to kupiłam w Rossmanie Pampers 1 Premium Care 88 szt, Pampers 2 Premium Care 80 szt i Pampers New Baby Dry 2 tez 80 szt i za całość zapłaciłam 119 zł z kartą Rossnę także myśle ze sie opłacało
Co do kosmetyków dla dziecka to kupuję z firmy Hipp, takie dość fajne opinie miały te kosmetyki na tym blogu Srokao.
Ja mimo że nie odzywam się zbyt często to staram się czytać na bieżąco, dzisiaj przeczytałam chyba z 10 stron jak nie wiecej i dopiero dowiedziałam się o Dziewussi. Gratuluje jej serdecznie i życzę wszystkiego dobrego dla mamusi i duzo siły dla Michałka. Wierzę że bedzie dobrze, maluszek na pewno odziedziczył waleczność po swojej mamie.
Pozdrawiam
ps. Śliczne macie pokoiki dla dzieci, ja też jestem na etapie przygotowywania pokoju dla mojej OliwkiDobson, ania0141, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość