Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja fryzjerka już przyzwyczajona i jakoś ogarnia ha,ha Za to ja zanim nie zaczęłam profesjonalnych odżywek i preparatów do prostowania włosów używać, nie byłam w stanie poprawnie wyprostować włosów ha,ha no godzinka lekko w łazience a afekt hmm włosy spięte spinką ha,ha Teraz jest lepiej, ten olejek mi je ujarzmił, mimo że mam końcówki teraz lekko rozjaśniane. Czasem tylko je lekko podprostuję i do połowy długości na najgrubszej lokówce i jest git czasem nawet na dwa dni
-
Człowiek raz polezy sobie w łózku do 10 to później was nadrobic sie nie da, naskrobalyscie od rana chyba z 4 strony
U nas znow masakryczna noc, maly ciagle sie budzil az 0 4:30 postanowil wstac i sie pobawic ;/ dopiero ok 6 mezowi udalo sie go uspic w tuli, juz dawno nie wyciagalismy tego nosidla bo mi z brzuchem ciezko a jak widac malemu bardzo pomaga sie wyciszyc. Dzieki tej przerwie w spaniu dal polezec do 10.
Mi po ciazy tez strasznie wlosy wypadaly, zaczelo sie tak mniej wiecej 3 miesiace po porodzie i przez kolejne 3 nie dawalam sobie rady. Moje klaki byly wszedzie, na podlodze,w lozku, na ubraniach, a nawet w pampersie malego...masakraw pewnym momencie mialam az przeswity na glowie. Na szczescie odrosly
Do pepuszka tez uzywalismy octsnisept w przeciwienstwie do spirytusu nie szczypieuzywamy go do tej pory na rozne ranki.
Mi spanie na lewym boku pomaga na zgage, jak sie poloze na prawym od razu czuje jak mnie pali ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 10:30
-
Wyczekany, wymarzony 30tc!!!
Ja tez staram sie spac na lewym i tak mi w sumie najwygodniej, ale nie daje sie zwariowac i zmieniam pozycje w nocy jak mi wygodnieod rana bylam na pobraniu krwii brrr nie lubie tego, ale jeszcze tylko troche, mam nadzieje ze jedno gora dwa do konca ciazy
-
Część wam, ja leże jak mi wygodnie, w nocy to w sumie na zmianę raz na jednym raz na drugim boku. Mam teraz patent na wysypianie się biorę cala koldre i wtulam się w nią tak ze mam ja miedzy nogami lekko pod brzuszkiem i pod głową a resztę ciała przykrywam moim kocykiem i spie ładnie cala noc czasami z jedną przerwa na siku
Mi czesto się robi słabo na lewym boku a na prawym dobrze, wiec to chyba nie jest jakaś reguła
-
nick nieaktualnyKaratka81 wrote:Rotenkopf my mamy nowe dowody osobiste, te bez adresu (jak oni coś wymyślą...) to chyba akt notarialny mieszkania w którym jesteśmy zameldowani starczy? Nie wiem, czy mam gdzieś zaświadczenie z um, pewnie gdzieś jest
Do pępka też kupiłam Octenisept.
Też staram się leżeć na lewym boku ale nie przeginam z tym
Mnie czasami boli brzuch jak sie przekręcam na bok ale sądzę, że to z racji ułożenia się Hani
Co do chcicy - też mam często ale strach robi swoje ;(
A włosy - ja mam gęste, grube i kręcone dlatego ścinam je na krótko i używam szamponu z Ziaji (pokrzywowego) i do tego kupuję takie maski w plastikowych słojach dostępne w hurtowniach kosmetycznych i drogerii HeBe - w żadnej zwykłej drogerii w moim mieście ich nie widziałam. Kiedyś używałam jakiegoś serum w małej, szklanej, zielonej buteleczce z Avonu ale musiałam bardzo często myć włosy, jedwab się sprawdził ale na krótko więc zostały mi te maski -
Karatka81 wrote:Kajka a mocno śmierdzi? w sensie materac ha,ha
Mania wypróbuję odżywkę z tej firmy, jeszcze nie miałam takiej, a jestem akurat na kupnie
Karatka, rzeczywiście, jak wyjęłam cały z folii, to jest taki chemiczny zapach. Na razie będzie się wietrzył, ale i tak zamierzałam wyprać pokrowiec, więc mam nadzieję, że to pomoże.
A jeszcze muszę pochwalić ten sklep KrainaMateracy, bo dostaliśmy do naszego gratis poduszkę ergonomiczną z pianki memory (http://krainamateracy.pl/poduszka-ortopedyczna-hevea-50x33-p-435.html) - idealna do spania na boku (a propos naszych perypetii pozycjo-sennych ; )[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Dziewczyny kiedy wizytujecie??
Ja dopiero za tydzień. Jestem strasznie ciekawa ile waży moja księżna!!
Jak patrzę na Wasze suwaczki to ojejfabdorota i Andrea20 już ponad 31 tydzień
Co do włosów, to ja polecam szampon matrix do wygładzenia włosa. Jest mega wydajny, więc jak dla mnie ilość myć jest większa niż tradycyjnym szamponem. Do tego serum pantene (zielone) i naprawdę włosy są o wiele bardziej "ujarzmione".Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 11:53
-
Ja mam wizytę 09.02 więc jeszcze trochę, a też jestem ciekawa jak tam moja maleńka, ciekawe czy dużo przybrała :p w piątek zaczynam 32 tydzień. Chciałabym już 40, nie mogę się doczekać tego małego skrzata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 11:59
Rotenkopf, ania0141 lubią tę wiadomość
-
Też śpię z poduchą między nogami, a rogala używam do odpoczynku w dzień (w nocy mi jakoś za dużo tego wszystkiego ; )
A to my z wczoraj, czyli ostatniego dnia 30tc : )
Edit: usunęłam zdjęcie - już większość widziałaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 15:25
Rotenkopf, fabdorota, Straciatellaa, ania0141, Justyna Es, wiecznie, Karatka81, jaskra, Dobson, jamniczakuchnia, Endzis, Lanusia93, Ameiva, Andrea20, _Saszka_, agulas, Larisa, Kinga., Aleksandrakili lubią tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
nick nieaktualny