Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wizytuje 2.02 i chętnie rodziłabym po 37 tyg na Wielkanoc
No ale, to niestety nie ode mnie zależy
Próba generalna wstawienia zdjęcia:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:43
28latkaa, paprotka30, Karatka81, jamniczakuchnia, Kajka, wiecznie, Endzis, mania, malala, Dobson, Lanusia93, Andrea20, Ameiva, fabdorota, _Saszka_, agulas, Olina, Larisa, Aleksandrakili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySukienka i ciążowe rajty to super zestaw
Szkoda tylko że mam dwie sukienki, z tego tylko ta nadaje się po domu i na wyjście, a drugą nosiłam w Wigilię
Ja jeszcze lubię leginsy lub spodnie dresowe z h&m i jakąś fajną bluzkę do tego - nie czuję się jak żul, tylko całkiem spoko no i mogę w tym wyjść z psem, do sklepu lub z kimś się spotkać :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie wszyscy się dziwią i robią wielki oczy jak im mówię, w którym tygodniu jestem ;p sama moja mama jest w szoku, że mam tak mały brzuszek ;] ale mam szerokie biodra od zawsze może tam Hania się spokojnie mieści ?
Kuuurde, zazdroszczę Wam już tych pokoików i kącików, moja mama robi sprzeciw temu żeby w marcu skręcić łóżeczko "Rafał skręci jak będziesz w szpitalu". Pewnie chodzi o zabobony jakieś...
I tak zrobię jak będę chciała aczkolwiek nie chcę jakoś urazić mamy..sama już nie wiem.
A pisałam Wam o hormonach? Ostatnimi dniami płaczę o wszystko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:38
-
kredeczka91 wrote:Ja wizytuje 2.02 i chętnie rodziłabym po 37 tyg na Wielkanoc
No ale, to niestety nie ode mnie zależy
Próba generalna wstawienia zdjęcia:
Ale fajne fotki! Muszę męża zmusić (i siebie - do makijażu ;P), żeby mi porobił zdjęcia porządnym aparatem, bo mam same selfie z okresu ciąży ; Dkredeczka91 lubi tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
To ja Wam pokażę co moja Dzidzia robi z moim brzuszkiem
tu i tak delikatne wypchnięcie
udało mi się ją złapać bo jak chcę ja nagrać albo zrobić zdjecie to dziecko się grzeczne robiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 07:23
Endzis, Karatka81, kredeczka91, Rotenkopf, wiecznie, Ameiva, jamniczakuchnia, Lanusia93, _Saszka_, agulas, ania0141, Aleksandrakili lubią tę wiadomość
-
Ja w cyckach mam rozmiar więcej
pewnie po porodzie jeszcze o jeden mi podskoczy, tak czuję
na plusie 10 kg, ale tak jak mówisz Karatka dużo seksu i będzie dobrze
Kupiliśmy z mężem nowy aparat, żeby bąbel miał super focie, więc przy okazji i ja zaliczyłam sesję ^^ moja ulubiona funkcja aparatu to robienie ze zdjęcia rysunku
(wybaczcie że zarzucam Was zdjęciami, ale podniecenie z nowego zakupu jeszcze nie minęło)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:41
Karatka81, 28latkaa, mania, Rotenkopf, Kajka, Endzis, Andrea20, jamniczakuchnia, Lanusia93, _Saszka_, Kinga., paprotka30, ania0141, Aleksandrakili lubią tę wiadomość
-
Mania, moja mała ostatnio przeszła samą siebie, tak mi wypchnęła jeden bok o parę centymetrów do góry! Ale, jak zwykle w takich sytuacjach, za późno ogarnęłam telefon.
Nie wiem, czy widziałyście, jaki fajny dokument mają Marcówki (link na pierwszej stronie). Jest tam kilka zakładek z listami wyprawkowymi i przydatnymi informacjami. Mam nadzieję, że koleżanki się nie obrażą, że zaglądam ; )
Wiem, że to wcześnie, ale zastanawiałyście się, w co ubrać maluchy na wyjście ze szpitala? Mam trzy różne kombinezony w rozm. 56-62, w zależności od pogody (dostałam dwa w spadku), ale tak się zastanawiam, czy pod spód wystarczy pajacyk czy może śpiochy i body? Czy jeszcze jakaś warstwa?[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Kajka wrote:Mania, moja mała ostatnio przeszła samą siebie, tak mi wypchnęła jeden bok o parę centymetrów do góry! Ale, jak zwykle w takich sytuacjach, za późno ogarnęłam telefon.
ja mam kilka filmików głównie z rana jak tatuś wstaje do pracy i nas obudzi to wtedy Mała zaczyna ale muszę tel pod kołdrę wsadzić i włączyć lampę to jeszcze coś tam mi sie uda nagrać a jak tylko odkryje brzuch to spokój
chyba jej zimno wtedy
-
Kajka, piękny brzusio
Ja chyba jestem trochę przewrażliwiona na punkcie brzusia, albo ludzie się nie potrafią zachować. Wczoraj przy moim rozpłaszczaniu się koleżanka wyleciała z tekstem- "Bożee, jak ty będziesz wyglądać w 9. miesiącu? Już teraz Cię ledwo widać zza tego brzucha.." W myślach dostała butem w twarzPrzesadzam, że aż tak mnie denerwują takie teksty?
Ja wizytuję jutroCiekawa jestem, ile Marysia przybrała przez ten tydzień..
W ogóle od wczoraj tak ciężko mi się oddycha. Nie umiem sobie znaleźć pozycji.
A to ja i Marysia w domowym wydaniu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/91e95cd153e0.jpgEndzis, Kajka, malala, kredeczka91, Karatka81, wiecznie, Ameiva, Lanusia93, jamniczakuchnia, Rotenkopf, _Saszka_, agulas, Andrea20, Larisa, Kinga., paprotka30, ania0141, mania, Dobson lubią tę wiadomość
-
Wow ale dziś już stron zrobiłyście!
Kajka to chyba jednak sie skuszę na tego miętuska bi cena atrakcyjna i ten kolor a chce już powoli ten kącik robić małemu jak tak patrzę na wasze cuda:)
O a ja zapomnialam o tym octasepcie czy jak mu tam wiec dopisuje do listy.
Ja zwykle spie na prawym boku i nie moge sie do tego lewego przyzwyczaic.
Brzuszki macie piękne i juz tskie konkretne.
Jaskra ślicznie wyglądasz i nie przejmuj sie takimi komentarzami wg mjie one są nie na miejscu dla kobiet w ciąży bo chyba nie o to cjodzi by robic konkurs na najmniejszy brzuszek.
Jutro namowie mojego co by mi zrobil kilka fotek to wstawię jakas swojego bebolka bo powiem wam że już wszyscy zauważają i to pod kurtką a pamietam jak sie martwilam ze taki mały mam:P
Ja wizytuje jutro u ciekawa hestem jak dzidzio urósł. I też bym chciała urodzic przed swietami niż całe swieta siedziec na szpilkach bo ani gdzies pojechac bo strach że urodze i z takim brzuchem juz sobie nie wyobrazam swietowania. Ja mam termin na 8.04 ale syn zawsze ponad tydzien wiekszy jest to przeciez po 37tyg mozna rodzic juz:)
Wy tu piszecie o chccicy a ja wrecz przeciwnie libido zerowe a do tego jakas psychiczna blokada ze go poturbujemyw ogole jestem jakims odwrotowcem bo gdzie wlosy powinny sie wzmicnic w ciazy tak moje sa coraz slabsze i coraz ich mniej jak to sie nie zmieni po porodzie to łysa calkiem bede. Chiciaz ostatnio kupilas mydlo agaffi miodowe i troche mniej wypadają.
Mania tez mam ciagle wrazenie na siku a jak juz siade to ledwo krople chyba nasze dzieci sobie upodobały nasse pecherze do zabaw. A w nocy jak chodze te kilks razy to normalnie zasypiam w łazience:P ja nie wiem jak dam rade wstawac do małego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:57
jaskra lubi tę wiadomość
-
ja wczoraj nagrałam filmik, wygląda jakby jakies karate tam w brzuchu uprawiała
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fea2db25283.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:55
Karatka81, wiecznie, Endzis, jamniczakuchnia, Lanusia93, Ameiva, Rotenkopf, agulas, Olina, Kinga., ania0141, kredeczka91, mania lubią tę wiadomość
Julia
-
jaskra przestań! ja normalnie chodzę po domu w dresie, nie umalowana, zdjęcia robię sobie głównie przed jakims wyjściem z domu
a tu tak od 5 sekundy zaczyna się rozkręcać mała akrobatka: https://youtu.be/wHxmj9BZ5P4Karatka81, Endzis, Lanusia93, mania, _Saszka_, Aleksandrakili, Mynia lubią tę wiadomość
Julia