WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • mania Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam taką granice gdzie przestane schizować własnie ten 34 tydz skończony.

Jamniczakuchnia fajna z Ciebie "Kulka" :P

jamniczakuchnia lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę jakie laski :-) Brzuchatki zdecydowanie najlepiej w kiecuniach wyglądają jak dla mnie :-)

• kredeczka91 Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wizytuje 2.02 i chętnie rodziłabym po 37 tyg na Wielkanoc :D No ale, to niestety nie ode mnie zależy ;)
    Próba generalna wstawienia zdjęcia :P :

8a27fda45c9d520dmed.jpg

ec00c803d495bfa2med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:43

28latkaa, paprotka30, Karatka81, jamniczakuchnia, Kajka, wiecznie, Endzis, mania, malala, Dobson, Lanusia93, Andrea20, Ameiva, fabdorota, _Saszka_, agulas, Olina, Larisa, Aleksandrakili lubią tę wiadomość

• paprotka30 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredeczka ale z Ciebie laska :P

Mi to bliżej wieloryba i nie będę Was swoimi zdjęciami katować hihi

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizytę 4.02, jadę sama bo M na szkoleniu będzie... Mam lekkiego dołka, no ale lepiej ze teraz jedzie niż później, albo jak już Ala by się urodziła. W sumie i tak fajnie wyszło, ale wiadomo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sukienka i ciążowe rajty to super zestaw :D Szkoda tylko że mam dwie sukienki, z tego tylko ta nadaje się po domu i na wyjście, a drugą nosiłam w Wigilię :P

Ja jeszcze lubię leginsy lub spodnie dresowe z h&m i jakąś fajną bluzkę do tego - nie czuję się jak żul, tylko całkiem spoko no i mogę w tym wyjść z psem, do sklepu lub z kimś się spotkać :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, Paprotka30, Karatka81 i reszta dziewczyn, dawajcie foty :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:30

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredeczka super :-) mi to trochę w tyłek poszło ha,ha w cycki też troszkę, dla równowagi :-) Ale damy radę, dużo seksu ;-) i nieprzespanych nocy ha,ha tyłek wróci do formy ha,ha

kredeczka91, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Mania, Paprotka30, Karatka81 i reszta dziewczyn, dawajcie foty :D
    Ja mam z poprzedniej ciąży na kompie, może być? ha,ha Ja nie widzę różnicy ha,ha Kg prawie te same ;-)

jamniczakuchnia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszyscy się dziwią i robią wielki oczy jak im mówię, w którym tygodniu jestem ;p sama moja mama jest w szoku, że mam tak mały brzuszek ;] ale mam szerokie biodra od zawsze może tam Hania się spokojnie mieści ? :D

Kuuurde, zazdroszczę Wam już tych pokoików i kącików, moja mama robi sprzeciw temu żeby w marcu skręcić łóżeczko "Rafał skręci jak będziesz w szpitalu". Pewnie chodzi o zabobony jakieś...
    I tak zrobię jak będę chciała aczkolwiek nie chcę jakoś urazić mamy..sama już nie wiem.

A pisałam Wam o hormonach? Ostatnimi dniami płaczę o wszystko... :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:38

• Kajka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredeczka91 wrote:
    Ja wizytuje 2.02 i chętnie rodziłabym po 37 tyg na Wielkanoc :D No ale, to niestety nie ode mnie zależy ;)
    Próba generalna wstawienia zdjęcia :P :
    Ale fajne fotki! Muszę męża zmusić (i siebie - do makijażu ;P), żeby mi porobił zdjęcia porządnym aparatem, bo mam same selfie z okresu ciąży ; D

kredeczka91 lubi tę wiadomość

hchysek2bqhy3qiu.png[/url]
    ---
    One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
    Okruszek (*) 12 tc.
  • mania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Wam pokażę co moja Dzidzia robi z moim brzuszkiem :-) tu i tak delikatne wypchnięcie :-)

udało mi się ją złapać bo jak chcę ja nagrać albo zrobić zdjecie to dziecko się grzeczne robi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 07:23

Endzis, Karatka81, kredeczka91, Rotenkopf, wiecznie, Ameiva, jamniczakuchnia, Lanusia93, _Saszka_, agulas, ania0141, Aleksandrakili lubią tę wiadomość

w57vyx8do68si190.png
  • kredeczka91 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w cyckach mam rozmiar więcej :P pewnie po porodzie jeszcze o jeden mi podskoczy, tak czuję :D na plusie 10 kg, ale tak jak mówisz Karatka dużo seksu i będzie dobrze ;)

Kupiliśmy z mężem nowy aparat, żeby bąbel miał super focie, więc przy okazji i ja zaliczyłam sesję ^^ moja ulubiona funkcja aparatu to robienie ze zdjęcia rysunku
    (wybaczcie że zarzucam Was zdjęciami, ale podniecenie z nowego zakupu jeszcze nie minęło :P)

5a9453ba337f6e56med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:41

Karatka81, 28latkaa, mania, Rotenkopf, Kajka, Endzis, Andrea20, jamniczakuchnia, Lanusia93, _Saszka_, Kinga., paprotka30, ania0141, Aleksandrakili lubią tę wiadomość

• Kajka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, moja mała ostatnio przeszła samą siebie, tak mi wypchnęła jeden bok o parę centymetrów do góry! Ale, jak zwykle w takich sytuacjach, za późno ogarnęłam telefon.
    Nie wiem, czy widziałyście, jaki fajny dokument mają Marcówki (link na pierwszej stronie). Jest tam kilka zakładek z listami wyprawkowymi i przydatnymi informacjami. Mam nadzieję, że koleżanki się nie obrażą, że zaglądam ; )

Wiem, że to wcześnie, ale zastanawiałyście się, w co ubrać maluchy na wyjście ze szpitala? Mam trzy różne kombinezony w rozm. 56-62, w zależności od pogody (dostałam dwa w spadku), ale tak się zastanawiam, czy pod spód wystarczy pajacyk czy może śpiochy i body? Czy jeszcze jakaś warstwa?

hchysek2bqhy3qiu.png[/url]
    ---
    One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
    Okruszek (*) 12 tc.
  • mania Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajka wrote:
    Mania, moja mała ostatnio przeszła samą siebie, tak mi wypchnęła jeden bok o parę centymetrów do góry! Ale, jak zwykle w takich sytuacjach, za późno ogarnęłam telefon.
    no ja mam podobnie nie wiem czy te dzieci wyczuwają, że chcemy je nagrać czy co :) ja mam kilka filmików głównie z rana jak tatuś wstaje do pracy i nas obudzi to wtedy Mała zaczyna ale muszę tel pod kołdrę wsadzić i włączyć lampę to jeszcze coś tam mi sie uda nagrać a jak tylko odkryje brzuch to spokój :) chyba jej zimno wtedy :)

w57vyx8do68si190.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajka, piękny brzusio ;)

Ja chyba jestem trochę przewrażliwiona na punkcie brzusia, albo ludzie się nie potrafią zachować. Wczoraj przy moim rozpłaszczaniu się koleżanka wyleciała z tekstem- "Bożee, jak ty będziesz wyglądać w 9. miesiącu? Już teraz Cię ledwo widać zza tego brzucha.." W myślach dostała butem w twarz ;) Przesadzam, że aż tak mnie denerwują takie teksty?

Ja wizytuję jutro :) Ciekawa jestem, ile Marysia przybrała przez ten tydzień..

W ogóle od wczoraj tak ciężko mi się oddycha. Nie umiem sobie znaleźć pozycji.

A to ja i Marysia w domowym wydaniu ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/91e95cd153e0.jpg

Endzis, Kajka, malala, kredeczka91, Karatka81, wiecznie, Ameiva, Lanusia93, jamniczakuchnia, Rotenkopf, _Saszka_, agulas, Andrea20, Larisa, Kinga., paprotka30, ania0141, mania, Dobson lubią tę wiadomość

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow ale dziś już stron zrobiłyście!
    Kajka to chyba jednak sie skuszę na tego miętuska bi cena atrakcyjna i ten kolor a chce już powoli ten kącik robić małemu jak tak patrzę na wasze cuda:)

O a ja zapomnialam o tym octasepcie czy jak mu tam wiec dopisuje do listy.

Ja zwykle spie na prawym boku i nie moge sie do tego lewego przyzwyczaic.

Brzuszki macie piękne i juz tskie konkretne.
    Jaskra ślicznie wyglądasz i nie przejmuj sie takimi komentarzami wg mjie one są nie na miejscu dla kobiet w ciąży bo chyba nie o to cjodzi by robic konkurs na najmniejszy brzuszek.

Jutro namowie mojego co by mi zrobil kilka fotek to wstawię jakas swojego bebolka bo powiem wam że już wszyscy zauważają i to pod kurtką a pamietam jak sie martwilam ze taki mały mam:P

Ja wizytuje jutro u ciekawa hestem jak dzidzio urósł. I też bym chciała urodzic przed swietami niż całe swieta siedziec na szpilkach bo ani gdzies pojechac bo strach że urodze i z takim brzuchem juz sobie nie wyobrazam swietowania. Ja mam termin na 8.04 ale syn zawsze ponad tydzien wiekszy jest to przeciez po 37tyg mozna rodzic juz:)

Wy tu piszecie o chccicy a ja wrecz przeciwnie libido zerowe a do tego jakas psychiczna blokada ze go poturbujemy :( w ogole jestem jakims odwrotowcem bo gdzie wlosy powinny sie wzmicnic w ciazy tak moje sa coraz slabsze i coraz ich mniej jak to sie nie zmieni po porodzie to łysa calkiem bede. Chiciaz ostatnio kupilas mydlo agaffi miodowe i troche mniej wypadają.

Mania tez mam ciagle wrazenie na siku a jak juz siade to ledwo krople chyba nasze dzieci sobie upodobały nasse pecherze do zabaw. A w nocy jak chodze te kilks razy to normalnie zasypiam w łazience:P ja nie wiem jak dam rade wstawac do małego..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:57

jaskra lubi tę wiadomość

f2w3s65gpeorv80s.png
  • malala Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj nagrałam filmik, wygląda jakby jakies karate tam w brzuchu uprawiała :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fea2db25283.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:55

Karatka81, wiecznie, Endzis, jamniczakuchnia, Lanusia93, Ameiva, Rotenkopf, agulas, Olina, Kinga., ania0141, kredeczka91, mania lubią tę wiadomość

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejciu dziewczyny, jak pięknie wszystkie wyglądacie :) Ja to chyba usunę to moje żulerskie zdjęcie w dresie, bo tylko się kompleksów nabawię :P

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • malala Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra przestań! ja normalnie chodzę po domu w dresie, nie umalowana, zdjęcia robię sobie głównie przed jakims wyjściem z domu :D

a tu tak od 5 sekundy zaczyna się rozkręcać mała akrobatka: https://youtu.be/wHxmj9BZ5P4

Karatka81, Endzis, Lanusia93, mania, _Saszka_, Aleksandrakili, Mynia lubią tę wiadomość

Julia <3
    f2w3rjjgs14uz5pa.png
‹‹ 717 718 719 720 721 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ