Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiolcia1405 wrote:Oby to nie było to co myślisz !! 3 mam strasznie mocno kciuki !! :-*
Gratuluję wizyt udanych! :*
Powiem tylko tyle, że w 1 ciąży co usg to inaczej wyliczalo termin porodu. W szpitalu i tak patrzą na OM
Ja wizyta dopiero 30tymczasem szykuje się do Karpacza
jamniczakuchnia a ty nie miałaś jechać tez 14 ? :p a teraz wizyta ? :p
Dzisiaj miałam wizytę, przeczytaj stronę wcześniejW sobotę ślub, a Karpacz 14 w pon, a przed Karpaczem usg prenatalne
-
Anastazjaaa wrote:Hej dziewczyny, dziś po południu zaczęłam krwawic, mocno że skrzepami, na razie ustalo, nie chce mnie zbadać od razu Każą przyjść jutro na zaplanowana wizytę. Ale ja już wiem co to jest, już tyle razy to przechodzilam że wiem........ Żyć mi się nie chce....
-
Anastazja, wszystkie tu trzymamy kciuki za Twoje Maleństwo! I za siłę dla Ciebie!
Ewcia21k, ostrożnie z tymi oknami. Na chyba pierwszej wizycie już moja gin mi powiedziała, że nie powinnam w ciąży myć okien i wieszać firan...
Ja teraz też trochę w strachu, bo na spacerze znów mnie tak pies wyszarpal, że mnie teraz brzuch bardzo boli:( Ja już nie wiem, co zrobić, żeby go trochę uspokoić. On nigdy taki nie był... -
Dziewczyny ja powoli je myję
4 okna od rana do teraz,okna mam nisko bo domek parterowy to łatwo idzie,wiem,że nie wolno mi się przemęczać,le dziś jakiś zastrzyk energii dostałam i chciałam to wykorzystać
W niedzielę mam gości bo młody ma 11 urodziny to trzeba trochę ogarnąć bo na święta już za duży brzuszek będzie żeby myć
-
nick nieaktualnyAnastazja, trzymam kciuki! Nie nastawiaj się na najgorsze ;*
Moja ciocia ostatnio mi powiedziała, że jak była w ciąży z moim kuzynem (na początku to było jakoś) wręcz zalała się krwią! Spodnie, krzesło, wszystko było we krwi i co? Kuzyn dziś ma prawie 2 metry wzrostu i skończył w tym roku lat 20
Daj znać ;**Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
jamniczakuchnia wrote:Dzisiaj miałam wizytę, przeczytaj stronę wcześniej
W sobotę ślub, a Karpacz 14 w pon, a przed Karpaczem usg prenatalne
po prostu się zapytałam , myślałam że odłożyliscie wyjazd po prostu o kilka dni
-
nick nieaktualny