Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
fabdorota wrote:Cześć
dzisiaj wyczekiwane usg. Ale mam stres, aż się cała trzese:/
Trzymam kciuki!Wszystko będzie dobrze, maluch już będzie bardzo duży
U mnie też ładna pogoda, ale mała od wczoraj jest nie do zniesienia. Chyba wychodzą jej górne czwórki, bo ryczy CAŁYMI DNIAMINie mam nawet ochoty do niej wstawać jak słyszę ten ciągły jęk
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
fabdorota trzymam kciuki za wizytę
Co do ubrań ciążowych to jeszcze nie kupujęa jak już to pewnie zacznę poszukiwania w ciucholandach, teraz nie mam takiej potrzeby bo brzuszek ledwo widoczny. Zaczynam jedynie powoli rozglądać się za wyprawką, w tym miesiącu planuję kupić kocyk minky
no i muszę zacząć szydełkować; szare trampki już zrobione
-
Lanusia93 wrote:Trzymam kciuki!
Wszystko będzie dobrze, maluch już będzie bardzo duży
U mnie też ładna pogoda, ale mała od wczoraj jest nie do zniesienia. Chyba wychodzą jej górne czwórki, bo ryczy CAŁYMI DNIAMINie mam nawet ochoty do niej wstawać jak słyszę ten ciągły jęk
o jeny.. znam ten ból.. zęby to masakra..
mój od pierwszego ząbka jest strasznie kapryśny rozpłakany , dodam ze dostal 1 jak miał 3 miesiace.. teraz idą nam trojki, to jest tragedia, z czwórkami zreszta tez wesoło nie było. Pomaga nam nurofen forte na noc ( wtedy przespi cala noc ) a w dzien maść baby orajel - jest rewelacyjna. Żadna homeopatia czyli viburcole czy camille nie działają niestetyno ale cóż, trzeba to przetrwać.
Co do usg i słuchania serca, ja co usg słyszałam serce były sprawdzane szmery, przepływy itp moj gin twierdzi ze nie wpływa to na dzieckoi ja tego sie trzymam
-
Straciatellaa wrote:Trzymam kciuki!
Aaaaaa musze się pochwalić - wczoraj kupiłam sobie spodnie ciążowe na szelkach w C&A 149 zł. Zastanawiałam się nad tymi i nad zwykłymi ciazowymi z wysokim stanem, ale te na szelkach wygrały, można je później sobie opuszczać jak brzuchol rośnie no i mają z boku guziki, więc w razie co można je zrobić szersze w bioderkach. polecam
Ja poluje na ogrodniczki ciążowe !!mam na krótkie nogawki a chce na zimę dlugie, są mega wygodne
! Byłam w galerii a do c&a nie zaszłam i juz żałuję a nadrobie i zobaczę te na szelkach, dzięki za info !:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 10:17
-
nick nieaktualny
-
Witam Was Dziewczyny :*
Jestem po wizycie wg USG 9t2d Maluch ma 2,5 cm i bijące serduszko
Co do USG w pierwsze miałam dopochwowe, dzisiaj już przez brzuchxpatiiix3, Lanusia93, Olina, Rotenkopf, Endzis, jamniczakuchnia, ewcia21k lubią tę wiadomość
[/url]
-
Witam
Dzisiaj weszlam w 9 tydzien ciazy czas na nowy wpis w kalendarzu jak sie rozwija dzidzius uwielbiam czytac co tydzien nowe informacje w kazdej ciazy to robie
U Nas wczoraj dwie górne 4 wyszły tez wrzaskunka się zrobiłapewnie niedługo przejdzie synowi 4 i 3 w ciągu 2 tyg wyszły także liczę na szybkie rozegranie się akcji i ze do roczki wróci moja cudowna spokojna dziewczyna
Super wieści z wizyt ale już duże dzieciaczki
U mnie od paru dni mdłości brak no i od wczoraj tak nieciążowo się czuje i cera lepsza i włosy się tak nie przetluszczaja i nie wypada już tyle
Co do porodów dla porównania syna rodziłam 1h 25min a córkę 20htakże reguła ze drugi jest szybszy u mnie się nie sprawdziła oby w druga stronę to nie szło
hehe
Tez dzisiaj mam wizytę, ale u dentysty na przegląd tylko
Miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 11:14
Livia
Nela
Marcel
-
Hej dzięki za wsparcie, wczoraj bylam strasznie słaba, polezalam popłakałam i zasnelam.
Dziś po wizycie mam dobrą i zła wiadomość.
Dobra jest taka że widziałam mojego bobaska, pięknie stukalo mu serduszko i ciąża o dwa dni starsza niż na kalendarzu.
Zła jest taka że wczoraj poronilam bliźniaka mojej fasolki
Jestem cała roztrzesiona smutna i szczęśliwa zarazem, dziwne uczucie cieszę się z mojej kochanej kropki ale mimo to trochę smutku w związku ze stratą drugiego maluszka też mam.
Trochę się wkurzylam bo nie dostałam zwolnienia fuck co za kraj.
Jutrojestem umówiona z polską księgowa, chce zapytać w jaki inny sposób mogę dostać zwolnienie lekarskie....dziewussia, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Anastazja, przykro mi z powodu straty blizniaka.. Ale najwazniejsze, ze druga fasoleczks ma sie swietnie!
Uwazam, ze powinnas zadzwonic na chorobowe i zostac w domu!! Musisz teraz dbac o Was!!
Macie racje, ze to dopochwowo to nie kolo dziecka i na zasadzie uprawiania seksunie wiem czemu mialam takie wyobrazenie, hehe. Ja i tak zero seksu przez tego krwiaka..
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ana kochana tak mi przykro z powodu drugiej fasolki
Brak słów!
Ty po takich juz przejściach to musisz zostać w domu. Nie możesz biegać do roboty tylko musisz leżeć i odpoczywać bo to dla Ciebie teraz potrzebne najbardziej!
Cholera nie możesz iść do doktora pierwszego kontaktu?
Cieszę sie z drugiej fasolki,wszystko będzie dobrze. Tylko się kochana oszczędzaj:*Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Gratuluję udanych wizyt. Ja jeszcze się naczekam, bo wizyta dopiero za 2 tygodnie
Anastazjaaa, przykro mi z powodu tej kruszynki, która się nie utrzymała. Ale teraz musisz mieć dużo siły dla tej drugiej walecznej :*. Paranoja z tą służbą zdrowia u Was
Anastazjaaa, Olina lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Hej dzięki za wsparcie, wczoraj bylam strasznie słaba, polezalam popłakałam i zasnelam.
Dziś po wizycie mam dobrą i zła wiadomość.
Dobra jest taka że widziałam mojego bobaska, pięknie stukalo mu serduszko i ciąża o dwa dni starsza niż na kalendarzu.
Zła jest taka że wczoraj poronilam bliźniaka mojej fasolki
Jestem cała roztrzesiona smutna i szczęśliwa zarazem, dziwne uczucie cieszę się z mojej kochanej kropki ale mimo to trochę smutku w związku ze stratą drugiego maluszka też mam.
Trochę się wkurzylam bo nie dostałam zwolnienia fuck co za kraj.
Jutrojestem umówiona z polską księgowa, chce zapytać w jaki inny sposób mogę dostać zwolnienie lekarskie....
Bardzo się cieszę, że z dzidziusiem wszystko dobrze... :* Co do bliźniaka ...Przykro mi. Najważniejsze że z jednym bąbelkiem spotkasz się w kwietniu, to jest łatwiejsze do przetrwania, bo nie nastąpiło najgorsze!
Powinnaś odpoczywać teraz bardzo dużo w domku!! Dużo zdrówka dla Was
Ja już zjadłam tosty, spaghetti i czaję się na zrobienie czerwonego barszczu, ale najzwyczajniej w świecie jeszcze nigdy nie robiłam i nie mam pojęcia czy to się robi na rosole czy jakWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 11:54
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm