WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez pilam.juz pare razy radlerka,to mnie tez zlunczowac poprosze hehe i jem wszystko tez,tatara nie nawidze a reszte wciagam smialo:) jak wszystkie to wszystkie tez wrzucam foto,spuchnieta na Papce jestem,worki pod oczami ale co tam ;)wogole zaczely mi puchnac rece i.nogi,myslalm,ze mnie.ominie tym razem,miestety :( lenisia co za pipa(sorry ale inaczej i.delikatniej sie nie.da nazwac kogos kto takie bzdury piepszy ) http://iv.pl/images/98276041464895402762_thumb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 18:37

ania0141, kredeczka91, mania, Endzis, Rotenkopf, _Saszka_, Andrea20, malala, Lanusia93, jamniczakuchnia, Wilka lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia, aż mi słów zabrakło! Nie wiem, jak bym zareagowała...

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf nie masz żadnych wieści od Dziewussi?

ania0141
  • mania Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Rety, serio nie można tuńczyka?
    Ja też tuńczyka jadłam fakt, że nie jest to najzdrowsza ryba w ciąży ale bez przesady nie jemy go niewiadomo ile.
    Też ostatnio ktoś mi zwrócił uwagę czy nie boję się jeść tuńczyka w ciąży :-D
    Ja mówię jakby słuchać wszystkich zakazów ciążowych to byśmy 9miechów na wodzie z cytryną musiały przeżyć :-)

Rotenkopf, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na szczęście pomimo młodego wieku jak zaszlam z córką w ciążę zawsze miałam wsparcie rodziców... przy rozwodzie który brałam mając 22 lata też mnie wspierali a teraz bardzo cieszą się na kolejnego wnuka... jedyne co ciągle gadka ze ślub niepotrzebnie dołożyliśmy na czas po urodzeniu dziecka... teraz też żałuję ale już kasy nie ma na to bo trzeba wyprawkę czynić.... szkoda...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w koncu zrobiłam listę z wyprawką :)
    Sporo tego ale teraz jestem spokojniejsza jak to wszystko w końcu uporządkowałam! Jestem z siebie dumna.
    Na kolacje mam ochote na makaron chiński z kurczakiem, znów :/

Lanusia ja to bym sie obawiała ze wlasnie pierwsza wnuczka pojdzie w odstawkę jak Nela sie pojawi a tu odwrotnie? Dziwne..ale nie denerwuj się, pokochaja tez druga wnuczkę :) jestem pewna

A co do nerwów, mnie tez dzisiaj nosi. Babcia usiłuje mnie we wszystkim wyręczać ale przesadza bo calkowicie odbiera mi samodzielność, poucza co i gdzie ustawić (chodzi o remont). Zarzeka sie ze Np to moja kuchnia ( mamy swoja oddzielnie na piętrze) a i tak najchętniej by rozporzadzila gdzie jakie szklanki poukładać w szafce :/ oszaleć można

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 18:43

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa czasu nie cofniesz,ale przynajmniej nikt wam nie powie,że ślub wzięliście ze względu na ciąże...ogarniecie się po porodzie i wrócicie do tematu...

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie podkładów poporodowych na łóżko,trzeba je mieć na porodówce czy tylko na sali?ile sztuk bierzecie?mąż mi kupił w aptece seni w paczce jest 5sztuk ale ile to miejsca zajmuje!

ania0141
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po porodzie jak już z sali poporodowej przewioza na salę to tam savpotrzebne no i ciagle oczyszczanie wymaga podkładów mi dużo szło po naturalnym także podkład co rusz zmienialam tylko ze miałam nieduże nie pamiętam jaki rozmiar tak tylko pod pupę

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania to bardzo smutne co opoiwadasz;( naprawde przykro bardzo:( ehhhh

my tez nie jestsmy po slubie i mama ost cos mi napomyka, ze moze po narodzinach bysmy wzieli itp, ale mnie jakos slub koscielny nie rajcuje i ona tego nie rozumi :-)

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te moje maja 60x90 ale ich paczka plus podpaski to jest pół torby

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://babyonline.pl/torba-do-szpitala-do-porodu-co-wziac-na-porodowke-dla-mamy-co-dla-dziecka-lista-do-druku,wyprawka-dla-mamy-i-dziecka-artykul,16197,r1p1.html.MOŻE SIĘ COŚ Z TEGO PRZYDA

ania0141
  • mania Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku słyszałyście o tym wirusie przenoszonym przez komary? Dobrze, że rodzimy w kwietniu...ja się boję takich rzeczy...

ania0141 lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zuzylam 3,ale to zależy jak bardzo będzie leciała krew i niestety zdarza się,że się pobrudzi podkład. Używałam tylko na sali po porodowej. Wcześniej mają swoje plastiki jakieś ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 19:23

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Jejku słyszałyście o tym wirusie przenoszonym przez komary? Dobrze, że rodzimy w kwietniu...ja się boję takich rzeczy...
    to jesteśmy we dwie ,mój mąż mówi że musi odłączyć mi internet i telewizję ,ja też boję się takich rzeczy,ale te komary boją się zimna i nas nie dopadną

mania lubi tę wiadomość

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurier przywiózł dziś moje koszule ,zamawiałam s/m przyszły m ale jakieś dziwne,wg wymiarów podanych przez sprzedajacego s by była dobra a tymczasem m ogólnie jest luźna a na brzuszku akurat no i jak brzusio urośnie to będzie problem...kurcze mam troche tego brzusia,ale chyba nie ma tragedii skoro noszę spodnie sprzed ciąży jeansy i mnie nic nie uwiera

ania0141
  • Aleksandra19 Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwaliłyście się brzuszkami to i ja się pochwalę,
    oto mój malutki brzuszek

http://iv.pl/images/57223949234230735642.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 19:34

Olina, Iwonkaaa, Aleksandrakili, Endzis, Rotenkopf, _Saszka_, Andrea20, Dobson, ania0141, malala, Lanusia93, jamniczakuchnia, jaskra, wiecznie, kredeczka91, Wilka lubią tę wiadomość

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina ja kościelnego nie mogę bo jestem pobrozwodzie ale nawet cywilnego nie mamy...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaależ naskrobałyście :p przeczytałam wszystko :p

Błagam nie zostawiajcie mnie samej jak Wy już urodzicie a ja jeszcze się męczyć z brzuchem będę hihi :p gdzie tam do 17 kwietnia :p a jeszcze mąż ciągle mi mówi, że mam przenosić do 23 kwietnia do jego urodzin hahaha :p ale oczywście tylko się śmiejemy z tego :p

Lanusia współczuje, że musiałaś takie coś usłyszeć.. mam nadzieję, że babcia nie to do końca miała na myśli ale sama bym się wściekła..

Ja dziś byłam ściągnąć holter i w końcu mogłam się umyć hehe :p
    Szczerze to myśle, że na tym holterze głupoty wyjdą, ciągle się czymś stresowałam i wkurzałam a rano... no myślałam, że pozabijam...
    Śpie sobie smacznie a tu nagle huk jakby ktoś się włamać miał i napierda... za przeproszeniem do drzwi jakby butem kopał.. Ja wystraszona, łzy w oczach, że zaraz się ktoś włamie i mnie zabije (sama byłam w domu) pies szczeka jakby chciał zagryźć.. Chciałam się schować gdzieś ale stwierdziłam, że jednak przyczaje się i po cichu zeszłam na dół do okienka zobaczyć kto to..(minęło jakieś 5 min zanim zeszłam )dalej walili w drzwi.. Patrze a to kurwa znajomi od rodziców... Jak wyparzyłam do tych drzwi to myślałam, że ze schodów debili zrzucę!! dre się do nich, że są nienormalni żeby tak walić i że przez nich zawału dostane już 2 raz( kiedyś byłam sama w domu a akurat drzwi otwarte a oni sobie weszli jak go siebie.. no kurwa...)
    a ta stara baba do mnie eeeee ty młoda jesteś to zdrowe serce masz.. a ja że właśnie nie mam kurwa młodego serca i już jeden zabieg miałam... Zadzwoniłam do mamy że ma przyjechać i też ich na szczęście zjebała, że im się coś w łbach pojebało debilom... :/
    Przepraszam ale taka zła byłam... :/

Idę zaraz zjeść zupkę cebulową z grzanką z serem bo dziś na obiadek zrobiłam :D

• fabiola Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny współczuję Wam tej niechęci wobec Waszych dzieci, ja jestem taka że odrazu odciełabym od jakiegokolwiek kontaktu z dzieckiem. Ktoś może powiedzieć że lepiej zacisnąć zęby bo babcia/dziadek lub ktokolwiek inny jest ważny w życiu dziecka ale wydaje mi się że jeżeli ktoś potrafi tak przedmiotowo potraktować dziecko to na pewno niczego wartościowego nie wniesie w jego życie.

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
‹‹ 721 722 723 724 725 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ