Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haaha no ja też pod prysznicem
a mina mojego męża jak mu kazałam lusterko przynieść-bezcenna
następnym razem to on chyba będzie to robił
Rotenkopf, Olina, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonkaaa wrote:Ja bez lusterka na dotyk jadę i to pod prysznicem bo wanny nie mam... Masakra jakaś...
Córka ma jutro bal karnawałowy i robiłam jej pasemka bordowa bibuła i nie mogę rąk niczym domyc... wyglądają jakbym z rzeźni wyszła... grrr.. a jutro kuriera się spodziewam... to się facet zdziwi jak będę podpisywala odbiór paczki...Olina lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja mam wanne, ale zzdecydowanie wolałabym prysznic, bo nie moge sobie dac rady z myciem, porażka,chociaz przynam ze golenie nog jest znosne w wannie, ale golenie reszty daje wiele do zyczenia i nie robie tego sama hehhhehe :< jeszcze miesiac temu mieszkałam z prysznicem i bylo miluiso, a teraz kapanie jest bardzo bee
(
hehehhheWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 22:12
-
Witajcie dziewczyny,
nie było mnie znowu 1,5 dnia i tyle do nadrobieniaPrzeczytałam wszystko i Rotenkopf jeśli będziesz jeszcze miała chęć, to proszę prześlij mi te info o becikowym.
Wiecznie, niestety nie widziałam tego zdjęcia. Nie wiem czy jest coś nie tak z moim kompem, ale któraś z dziewczyn też nie wdziała. No cóż...pozostaje mi nacieszyć się zachwytem innych dziewczyn
Dzisiaj byliśmy na drugich zajęciach szkoły rodzenia i było sporo o krwi pępowinowej. Czy macie już jakieś rozeznanie w tym temacie? Co sądzicie? Będziecie oddawać krew do banku? My z mężem się zastanawiamy.
Pisałyście też o pieluchach, to dopiero dylemat. Ile tego kupić, jakie itd... Ciekawa jestem czy maluszek będzie znosił inne pieluszki czy tylko Pampers będzie wchodził w grę.
Iwonka, jaki zestaw do wózka zamówiłaś? Przez allegro?
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Rotenkopf wrote:Dziewczyny, teraz widzę, że na rossmann.pl jest promocja na produkty Lovela
17,99 zamiast 24,99
kamaaa ja pamiętam z córką miałam w 33 tc szyjke chyba 1,5 cm i mała była już wciśnięta w kanał, gin mowila ze ledwo wklada palce i czuje jej głowkę. Skierowanie do szpitala dostałąm, tam leżałam z podniesionym łóżkiem na ukos. Byłam w szpitalu tydzien i mnie wypuścili, nie pamitam co wtedy mówili, ale wiem że Zuze urodziłam w 42 tygodniu i to jeszcze tydzien szybciej miałam podaną oxy która nie zadziałała. Jeśli chodzi o wagę, przepływy to oczywiście bym się skonsultowała, ja mimo że ufam mojej gin to na usg III wybrałam się do innego ginekologa a później jeszcze raz do mojej (usg mam w cenie wizyty nawet te trymestru).
Dotarł przewijak i torbapiękne!
Mój sąsiad mnie zirytował? zdenerwował? typ takiego żulka około 60 lat co kolegów na picie codziennie zaprasza. Przyszedł kurier otwieram drzwi a tam on też drzwi otwiera i stoi na gaciach i sie patrzy. Nic nie mowi tylko się gapi jak odbieram paczkę. Spojrzałam na niego wymownie, ale on bez reakcji. Jak zamknęłam drzwi to chwile jeszcze stał i też zamknął. Nie wiem o co mu chodziło ;/ dziwny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwonkaaa wrote:http://allegro.pl/komplet-minky-light-kocyk-75x100-poduszka-miko-i5458774469.html
Ten zestaw w kolorze polka dot biały w kropeczki...
Zobaczyłam jakie ładne są te kocyki, potem spojrzałam, że mają też rożki i będę becik zamawiaćIwonkaaa lubi tę wiadomość