Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czytam i czytam o tej luteinie teraz i już sama nie wiem
zła na siebie jestem, że od razu po odebraniu recepty nie zauważyłam, ale z drgiej strony skąd miałam wiedzieć, że opakowania po 60szt są niedostepne i że powinien wypisać 2x30
no i moja wina, że nie wykupiłam ze starej recepty w porę tylko kombinacje z nową receptą.
Julia
-
malala wrote:czytam i czytam o tej luteinie teraz i już sama nie wiem
zła na siebie jestem, że od razu po odebraniu recepty nie zauważyłam, ale z drgiej strony skąd miałam wiedzieć, że opakowania po 60szt są niedostepne i że powinien wypisać 2x30
no i moja wina, że nie wykupiłam ze starej recepty w porę tylko kombinacje z nową receptą.
-
nick nieaktualny
-
Ja też brałam magne b6.
Rotenkopf bodziak super u mnie w pepco nie było chyba, że teraz coś dowiezli.
Lanusia byłam w tesco i kupiłam tą samą bluze dla Zosi co Ty dla Neli dałam całe 12zł tzn bardziej tatuś kupił bo bardzo mu się spodobała i powiedział, że muszę ją wziąć
Malala spróbuj tak jak.radzi Kinga ja nie raz coś brałam z apteki i później donosiłam receptę ale fakt, że moja mama znała tam farmaceutkę może dlatego nie było problemu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 19:24
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Kinga. wrote:Spróbuj w innej aptece, ewentualnie powiedz ze doniesiesz własciwą receptę.Julia
-
a co do ciuszków w Pepco to jest spora nowa kolekcja, ja oglądałam jakoś przedwczoraj, ale to co mi się podobało to niestety nie bawełna tylko jakieś mieszanki.. także odpuściłam zakupy.
podobnie ze skarpetkami, szukam takich 100% bawełna ale nigdzie nie widzę.. czy gdzieś Wam takie wpadły w oko, czy może ja przesadzam i nie sa potrzebne takie z samej bawełny?Julia
-
nick nieaktualny
-
Malala, jakbyś chciała, to mogę Ci nieco luteiny podarować, bo zawsze staram się mieć jakiś zapas. W jakiej dawce bierzesz?
Jakby co, to pisz na privmalala lubi tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
mania wrote:A i poszłam w ślady naszej forumowej mistrzyni SH i zajrzałam do jednego bo była dostawa. Tylko, że ja nigdy nie chodzę do sh i nie umiem tam szukać ale i tak kilka łowów mam.
Wydałam całe 9zł
Ja właśnie uwielbiam nasze SH i to jest chyba jedyne co w tym mieście lubię
Co prawda teraz nie mam czasu się kręcić po wszystkich, ale pół wyprawki Lili to używane perełkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 19:54
mania lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
dzięki Kajka, jak jutro okaże się, że nie dostanę nigdzie to pewnie będę chętna choć na kilkudniową dawkę, aż nie zdobędę prawidłowej recepty. ja brałam 2x1 100mg dowcipnie. masz taką czy inną?
Szotka dziękuję, jestem z Poznania. no gapa ze mnie, okropna, że nie dopilnowałam. mam za swoje teraz bo sie niepotrzebnie denerwuję. na kilku forach pisały dziewczyny że jak nagle odstawiły to nic się nie działo, ale wiadomo że gdzieś z tyłu głowy siedzi, że jak coś się teraz wydarzy w najbliższych dniach to będę miała do siebie pretensje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 19:57
Julia
-
nick nieaktualny
-
Ale mam pompe mój mąż gada już pół godz z kolegą i wymieniają się doświadczeniami ciąży, wyprawki tamten daje mu cenne rady co do noworodków no jaja
A Wasi mężowie też mówią: "jesteśmy w 29tyg","rodzimy...", "mamy cukrzycę" itp ?? Bo mój tak gada jakby to on był w ciążyfajnie tak, zawsze mi się japa cieszy jak to słyszę. Bo przed ciążą to on zawsze wszystko sam tzn byliśmy razem w kinie a on zawsze opowiadał to mówił, że BYŁ w kinie itd
Lanusia93, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
Biorę teraz 100, a zostało mi trochę 50tki, ale na 100 mam receptę, którą jutro mogę wykupić. Jak coś, to śmiało pisz
malala lubi tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.