Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06b624a43a06.jpg
Mam już swoje cuda... pięknie estetycznie zapakowane... rozpakowalan i jestem pod wrażeniem jakie to delikatne... cudo !!!! Tylko nie wiem czy ten kocyk w wersji Light nie za cienki ko ale będę pewnie jeszcze jakieś kupować to kupię cieplejsze... jestem zachwycona... rożek jest na rzep plus są dyskretne sznureczki do zawiązania także super...polecam!!!Ameiva, Lanusia93, _Saszka_, Endzis, malala, mania, Funky09, ania0141, Larisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonkaaa wrote:Dziewczyny nie wiem czy słyszałyscie o nowości e smoczkach lovi... czekałam i jest mini smoczki 0-2 mies. Wygodniejsze dla noworodków
Ja tym razem nie kupuję smoczka, przez pierwsze kilka tygodni nie warto go podawać, bo zaburza laktację, a na to sobie tym razem nie pozwolę. Chyba że trafi mi się szczególny egzemplarz córci i będę zmuszona zapomnieć o swoim postanowieniuLarisa lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny a co mysliscie o masci Maltan, podobno mozna smarowac brodawki zeby je „hartowac” 2 miesiace przed porodem. ciekawa jestem czy to faktycznnie dziala, czy lepiej nie probowac bo to wkoncu chemia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 16:26
-
Z tym opuszczonym brzuchem to mąż też to zauważył
Całej dłoni między brzuch a cycki nie mieszczę, ale prawie, a zdjęcia teraz nie mogę wysłać, bo mam na kompie, a kilka dni nie będę mieć do niego dostępu, bo jedziemy do rodziców. Jak mi M powiedział, że on to kilka dni temu zaobserwowal, to mi się słabo zrobiło... Liczę, że Pola chociaż miesiąc jeszcze w brzuchu posiedzi
-
nick nieaktualnyPodobno któraś z tych maści na sutki może być też do dziecka w sensie, że nie trzeba jej zmywać przed karmieniem ale nie umiem sobie przypomnieć która to.
Cholera, szykuje się fajna noc. Wróciliśmy do domu z tego labka, zjadłam, poczytałam Was i puściłam sobie 'Wspaniałe Stulecie', a że leżałam w sypialni bo mąż zabrał się za panele w pokoju to ... zasnęłam. o 12.30 już spałam bo dzwonił mój telefon, który odebrał mąż i potem mi powiedział, obudziłam się dopiero 14.45 ;] zrobiłam obiad, zjedliśmy i znowu leże w łóżku...
Jak mnie BOLI i RWIE biodro i udo ...opisać się tego nie da ;/ -
28latkaa wrote:dziewczyny a co mysliscie o masci Maltan, podobno mozna smarowac brodawki zeby je „hartowac” 2 miesiace przed porodem. ciekawa jestem czy to faktycznnie dziala, czy lepiej nie probowac bo to wkoncu chemia...