Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06b624a43a06.jpg
Mam już swoje cuda... pięknie estetycznie zapakowane... rozpakowalan i jestem pod wrażeniem jakie to delikatne... cudo !!!! Tylko nie wiem czy ten kocyk w wersji Light nie za cienki ko ale będę pewnie jeszcze jakieś kupować to kupię cieplejsze... jestem zachwycona... rożek jest na rzep plus są dyskretne sznureczki do zawiązania także super...polecam!!!
Ameiva, Lanusia93, _Saszka_, Endzis, malala, mania, Funky09, ania0141, Larisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonkaaa wrote:Dziewczyny nie wiem czy słyszałyscie o nowości e smoczkach lovi... czekałam i jest mini smoczki 0-2 mies. Wygodniejsze dla noworodków
Ja tym razem nie kupuję smoczka, przez pierwsze kilka tygodni nie warto go podawać, bo zaburza laktację, a na to sobie tym razem nie pozwolę. Chyba że trafi mi się szczególny egzemplarz córci i będę zmuszona zapomnieć o swoim postanowieniu
Larisa lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014
3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016
3650 g, 55 cm -
nick nieaktualny
-
dziewczyny a co mysliscie o masci Maltan, podobno mozna smarowac brodawki zeby je „hartowac” 2 miesiace przed porodem. ciekawa jestem czy to faktycznnie dziala, czy lepiej nie probowac bo to wkoncu chemia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 16:26

-
Z tym opuszczonym brzuchem to mąż też to zauważył
Całej dłoni między brzuch a cycki nie mieszczę, ale prawie, a zdjęcia teraz nie mogę wysłać, bo mam na kompie, a kilka dni nie będę mieć do niego dostępu, bo jedziemy do rodziców. Jak mi M powiedział, że on to kilka dni temu zaobserwowal, to mi się słabo zrobiło... Liczę, że Pola chociaż miesiąc jeszcze w brzuchu posiedzi
-
nick nieaktualnyPodobno któraś z tych maści na sutki może być też do dziecka w sensie, że nie trzeba jej zmywać przed karmieniem ale nie umiem sobie przypomnieć która to.
Cholera, szykuje się fajna noc. Wróciliśmy do domu z tego labka, zjadłam, poczytałam Was i puściłam sobie 'Wspaniałe Stulecie', a że leżałam w sypialni bo mąż zabrał się za panele w pokoju to ... zasnęłam. o 12.30 już spałam bo dzwonił mój telefon, który odebrał mąż i potem mi powiedział, obudziłam się dopiero 14.45 ;] zrobiłam obiad, zjedliśmy i znowu leże w łóżku...
Jak mnie BOLI i RWIE biodro i udo ...opisać się tego nie da ;/ -
Ja się w niego zaopatrzylam przy okazji zakupów w aptece Gemini. Szczerze mówiąc razem z resztą rzeczy czeka w kartonie na swój czas ale gdzieś na forum czytałam o tym hartowaniu skutków wcześniej ale w temat się nie wglebialam na razie.28latkaa wrote:dziewczyny a co mysliscie o masci Maltan, podobno mozna smarowac brodawki zeby je „hartowac” 2 miesiace przed porodem. ciekawa jestem czy to faktycznnie dziala, czy lepiej nie probowac bo to wkoncu chemia...

16.04.2016