Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania a te magne b6 miałaś zalecane przez lekarza? Bo w ulotce pisze chyba że można brać do 8 dziennie ale mam trochę stracha żeby nie przegiac. Biorę od wczoraj 3x1 no ale na razie skurcze mam czasami jak wstaje na siku...
Haha to niezły masz ubaw na pewno. Mój niestety nie gada w liczbie mnogiej a szkoda bo to jest ekstra
-
Poszłam na poszukiwania do łazienki bo wcześniej brałam luteine 50 i znalazłam 1,5 listka więc jestem uratowana na weekend, po prostu będę brala 2x2 tabletki, uff! Może w międzyczasie gdzies dostane to co mam na recepcie. Ale mi ulzylo
Szotka, Kajka, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
Julia
-
nick nieaktualnyKurde a mi się przypomniało, że też mam cał opakowanie nieruszonej luteiny no ale ze śląska jestem to już lipa bo zanim by doszło:(
Mania mój mąż przed ciaża zawsze mówił, że coś razem robilismy albo gdzieś byliśmy ale o ciąży nigdy tak nie powiedział hehe :p a szkoda też mi się to podoba :p
Zjadłam właśnie ryż z bananami i jogurtem ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj się nie dziwiłam, ze mam go twardy bo sprzątałam dużo na dodatek w nerwach więc okej, ale dzisiaj właściwie nic takiego nie zrobiłam i większość dnia leże...dobrze, że w pon mam wizytę.
Mąż czasami mówi "Moja Hanulka" a czasami "Nasza Hanusia" w zależności od humoru chyba -
kamaaa wrote:Mania a te magne b6 miałaś zalecane przez lekarza? Bo w ulotce pisze chyba że można brać do 8 dziennie ale mam trochę stracha żeby nie przegiac. Biorę od wczoraj 3x1 no ale na razie skurcze mam czasami jak wstaje na siku...
Haha to niezły masz ubaw na pewno. Mój niestety nie gada w liczbie mnogiej a szkoda bo to jest ekstra
-
malala wrote:czytam i czytam o tej luteinie teraz i już sama nie wiem
zła na siebie jestem, że od razu po odebraniu recepty nie zauważyłam, ale z drgiej strony skąd miałam wiedzieć, że opakowania po 60szt są niedostepne i że powinien wypisać 2x30
no i moja wina, że nie wykupiłam ze starej recepty w porę tylko kombinacje z nową receptą.
malala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! mój termin to 23 kwietnia, więc jeszcze trochę przede mną. Ale czekam już na moją kochaną dziewczynkę
Będzie Karolinka. Jestem ze Śląska.
Olina, Ameiva, Larisa, Dobson, jamniczakuchnia, _Saszka_, ania0141, wiecznie, Lanusia93, Rotenkopf lubią tę wiadomość
sysuncia -
Rotenkopf wrote:Wczoraj się nie dziwiłam, ze mam go twardy bo sprzątałam dużo na dodatek w nerwach więc okej, ale dzisiaj właściwie nic takiego nie zrobiłam i większość dnia leże...dobrze, że w pon mam wizytę.
Mąż czasami mówi "Moja Hanulka" a czasami "Nasza Hanusia" w zależności od humoru chyba
Sysuncia witaj
Co do magnezu to mi Każą pić tylko jak mam surczowy dzień ale właśnie z b6 bo ponoć ta witamina pomaga się mu lepiej wchłaniac do organizmu