Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania a te magne b6 miałaś zalecane przez lekarza? Bo w ulotce pisze chyba że można brać do 8 dziennie ale mam trochę stracha żeby nie przegiac. Biorę od wczoraj 3x1 no ale na razie skurcze mam czasami jak wstaje na siku...
Haha to niezły masz ubaw na pewno
. Mój niestety nie gada w liczbie mnogiej a szkoda bo to jest ekstra 
-
Poszłam na poszukiwania do łazienki bo wcześniej brałam luteine 50 i znalazłam 1,5 listka więc jestem uratowana na weekend, po prostu będę brala 2x2 tabletki, uff! Może w międzyczasie gdzies dostane to co mam na recepcie. Ale mi ulzylo
Szotka, Kajka, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
Julia

-
nick nieaktualnyKurde a mi się przypomniało, że też mam cał opakowanie nieruszonej luteiny no ale ze śląska jestem to już lipa bo zanim by doszło:(
Mania mój mąż przed ciaża zawsze mówił, że coś razem robilismy albo gdzieś byliśmy ale o ciąży nigdy tak nie powiedział hehe :p a szkoda też mi się to podoba :p
Zjadłam właśnie ryż z bananami i jogurtem ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj się nie dziwiłam, ze mam go twardy bo sprzątałam dużo na dodatek w nerwach więc okej, ale dzisiaj właściwie nic takiego nie zrobiłam i większość dnia leże...dobrze, że w pon mam wizytę.
Mąż czasami mówi "Moja Hanulka" a czasami "Nasza Hanusia" w zależności od humoru chyba
-
Kupiłam sobie sama bo mi w aptece pani poleciła ale mój dr wiedział, że to biorę i nic nie mówił więc można, ja brałam 2x1kamaaa wrote:Mania a te magne b6 miałaś zalecane przez lekarza? Bo w ulotce pisze chyba że można brać do 8 dziennie ale mam trochę stracha żeby nie przegiac. Biorę od wczoraj 3x1 no ale na razie skurcze mam czasami jak wstaje na siku...
Haha to niezły masz ubaw na pewno
. Mój niestety nie gada w liczbie mnogiej a szkoda bo to jest ekstra 
-
mój A mówi, że są takie opakowanie, ale tylko na zamowienie np u niego w aptece, bo ogolnie lekarze tak nie wypisuja. Zawsze 2x30. Może jutro sie przejdz do jakiejs apteki i Ci zamówia,bo on mowi ze jest na 100% bo nieraz juz komus zamawiał.malala wrote:czytam i czytam o tej luteinie teraz i już sama nie wiem
zła na siebie jestem, że od razu po odebraniu recepty nie zauważyłam, ale z drgiej strony skąd miałam wiedzieć, że opakowania po 60szt są niedostepne i że powinien wypisać 2x30
no i moja wina, że nie wykupiłam ze starej recepty w porę tylko kombinacje z nową receptą.
malala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! mój termin to 23 kwietnia, więc jeszcze trochę przede mną. Ale czekam już na moją kochaną dziewczynkę
Będzie Karolinka. Jestem ze Śląska.
Olina, Ameiva, Larisa, Dobson, jamniczakuchnia, _Saszka_, ania0141, wiecznie, Lanusia93, Rotenkopf lubią tę wiadomość
sysuncia -
Może jeszcze po wczorajszym cie trzyma.Rotenkopf wrote:Wczoraj się nie dziwiłam, ze mam go twardy bo sprzątałam dużo na dodatek w nerwach więc okej, ale dzisiaj właściwie nic takiego nie zrobiłam i większość dnia leże...dobrze, że w pon mam wizytę.
Mąż czasami mówi "Moja Hanulka" a czasami "Nasza Hanusia" w zależności od humoru chyba
Sysuncia witaj
Co do magnezu to mi Każą pić tylko jak mam surczowy dzień ale właśnie z b6 bo ponoć ta witamina pomaga się mu lepiej wchłaniac do organizmu

bo u mnie nedejszła zmiana i termin mi wychodzi na 6