Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
28latkaa wrote:Zbieram wszystkie rzeczy do szpitala w jedno miejsce i potem tylko kwestia przełożenia wszystkiego do torby + rzeczy których teraz używam jak np ładowarka do tel.
-
nick nieaktualnyHej
ja na zaliczeniu dziś byłam z angielskiego
a teraz mam wykad z neurologii i sie nudze :p
Faceci są naprawdę dziwni :p Wiecie co mój wczoraj powiedział? hahahah
Przychodzi z pracy i z euforią mówi ide na imprezę z kolegami z pracya ja co niego co?? gdzie idziesz?? chyba do dupki ;p a on: no weź proszę przeciez on nigdzie nie chodzi (to akurat prawda) i raz by mogl isc
i w koncu po 5 min sie zgodzilam ale powiedzialam ze absolutnie nie bede kierowcą i sie zgodzil ehhe
Słuchajcie teraz: pytam no to kiedy na tą imprezę idziesz? hahh a ona do mnie że w MAJU!!! HAHAHAHAH Zaczęłam płakać ze śmiechu haha źe takie plany robi hahaha i juź teraz pyta czy może! ! :p buhaha28latkaa, Rotenkopf, Rotenkopf, jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny :*
Rotenkopf ja polecam tantum Rosa w saszetkach, trzeba rozpuścić go w małej butelce wody, takiej z dziubkiem i po każdym skorzystaniu z toalety oblewałam miejsca intymne i tylko delikatnie osuszałam papierem. Teź mi to ktoś doradził przed porodem i jestem mu ogromnie wdzięczna.jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyLarisa, dopisany wózek
Fabiola, dzięki za radę
A teraz patrzcie jakie cudowne wzorki!
http://allegro.pl/75x100-cienki-lekki-kocyk-do-lozeczka-wozka-minky-i5897653350.html
Papugi wymiatają!Larisa lubi tę wiadomość
-
Ja kupowałam kocyk tutaj:
http://allegro.pl/kocyk-minky-ocieplana-kolderka-do-wozka-100x75-hit-i5664027690.html jestem bardzo zadowolona (wypełnienie letnie)
Mój drugi kocyk to: http://www.mamamuminka.pl/oferta/produkt/247/29934
Chcę jeszcze kupić w chmurki, kilka typów już mam ale dalej szukammania lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAch, te kobiece przeczucie.
Po południu zamówiłam sobie na godzinę 18.40 pizzę18.50 Pan w końcu dojechał! Coś mnie podkusiło i przy nim otwarłam pudełko i zostałam bez słowa. Pizza wyglądała jak by nią rzucali albo robiła fikołki. Zamknęłam i grzecznie poprosiłam żeby przywiózł nową, nienaruszoną...
Mają szczęście, że nie jestem jakoś MEGA głodna bo bym aferę zrobiła. Żeby było śmieszniej jakieś ponad 2 lata temu pracowałam chwilę w tej pizzeri i wiem, że gdyby się o tym szefostwo dowiedziało to kurz a wiater tam by był. Zawsze mogłam zadzwonić o jakieś 'zadość uczynienie' ale chyba tak wredna nie jestem ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 19:10
-
nick nieaktualny
-
U mnie wczoraj pizza była Ale zamawiamy a kochany sam przywozi
A dzisiaj jestem sama w domu i wyspalam się w dzień też nie wiem co będę robila w nocy... już tęsknię za córeczką a jeszcze pięć dni bez niej i przez to mam za dużo czasu na rozmyślania i tęsknoty za ukochanym i córcia... okropne są takie dni... -
hej, polecam Wam na facebooku profil zwariowane szydełko, siostra mojej koleżanki robi piękne rzeczy z minky, bawełny i oczywiście na szydełku
Zamawiam u niej 2 kpl poscieli, ochraniacz, poszewke na poduszke klin i jakąś maskotkę dla Adasia, ale zamawiam doopiero pod koniec lutego jak juz bede wiedziala czy lozeczko 140 czy 120
Za komplet poscieli 120x90 35 zł więc super cena
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
Prawie godzinę spędziłam w łazience doprowadzając sie do porządku przed jutrzejsza wizytą. Uff
Rotenkopf tez masz jutro wizytę tak?
Dziewczyny jak nie możecie spac to polecam blog Rysiowej mamy:
http://krystynoniedenerwujmatki.pl/rankig-dziesieciu-punktow-w-pigulce-dlaczego-warto-zrozumiec-bezdzietnych-znajomych/
Mozna sie pośmiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 20:56
Larisa lubi tę wiadomość
-
Co do torby do szpitala też chciałabym już mieć spakowana tak dla spokoju ducha, no ale muszę jeszcze dokupić kilka rzeczy.
Dzięki za narobienie smaka na pizze, dzisiaj na wczesna kolacje była.
Paprotka ja też jutro wizytuje , mam nadzieję że same dobre wieści usłyszę.
Pisalyscie o tamtum Rosa, tez się zaopatrzylam i mam nadzieję że będzie pomocne.
Też mam ciężkie noce, budzę się wyspana o 5 o koniec spania... Coraz ciężej znaleźć dobrą pozycję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 21:07