X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tantum Rosa też zakupiłam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, Pucek ;)
    Tak, Paprotka, też jutro wizytuję ;)

• paprotka30 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jutro będą same świeżutkie wiadomości o dzieciaczkach.
    Nie mogę sie doczekać. :P
    Zawsze tak sie ekscytuję i spać nie mogę...

• kamaaa Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed jutrzejszą wizyta wyjątkowego stracha mam...
    Aa bloga podpatrzylam ostatnio gdzieś na forum. Ekstra ma wpisy, bardzo poprawiają humor :-D

f2w3csqv1ok8ev24.png
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paprotka tez mi się juz podoba blog! Ostatnio potrzebuje wsparcia,ze innym mamom tez jest ciężko ;)

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie na marcówkach albo lutówkach widzialam tego bloga :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz usiądę i rozpłaczę się jak małe dziecko!
    Mam wrażenie, że z każdym dniem staję się bardziej niezdecydowana i czuję się totalnym debilem z poczuciem, że nie nadaję się na matkę ;/
    Nie potrafię się zdecydować jaki kocyk kupić (cienki czy gruby) a co dopiero wybrać wzór pościeli.
    Nawet nad głupią pizzą zastanawiałam się dobre 15 minut.

Ot, takie smęty z wieczora.
    Wybaczcie.

• Funky09 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf nie przejmuj się :* ja też jak wybierałam rożek to na koniec wysłałam linka do siostry, żeby podjęła za mnie decyzję :P a dzisiaj oglądałam kury babci Dany i patrzę na ilość i mówię do siostry "znowu tyle kolorów i nie będę umiała się zdecydować" ;) nad kocykami też się zastanawiałam i na koniec nie kupiłam żadnego... Także z podejmowaniem decyzji nie masz jako jedyna ciężko :P

W ogóle jakby było tego mało to wszystko leci mi z rąk. WSZYSTKO. Chodzę wiecznie ubrudzona jedzeniem, a dzisiaj nawet oblałam się piciem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli jestem psychicznie zdrowa? ;p

Coś w tym wszystkim musi być bo mi też wypada wszystko z rąk, a jak nie wypada to się gdzieś poobijam ;/

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to chyba hormony w nas buzuja też tak mam na nic się nie mogę zdecydować

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Funky09 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowa, zdrowa. O ile ta ciąża nie sprawia, że trochę wariujemy ;) haha.

• Andrea20 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ostatnio czuje się strasznie jak w 1 trymestrze, ciągle bym spala leżała, nie mam na nic siły, podbrzusze juz tak boli przy chodzeniu, przewracaniu sie z boku na bok i podnoszeniu. Jeszcze te skurcze bh coraz częstsze, dziś wgl mam od południa jakieś rewolucje, rwanie, pulsowanie, spinanie podbrzusza, ledwo chodze ;/

dqpr3e5e7c3z43yz.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z podjęciem decyzji wyprawkowych jest masakra... z rąk leci wszystko to fakt...
    A żeby było mało to wczoraj po cudownym seksie z ukochanym poplakalam się bo przez to że dopuscilam do orgazmu czułam pod ręką (zawsze w trakcie masuje dzifziusia żeby wiedział że wszystko ok... Ukochany zawsze przedni po całuje brzuszek) jakie skurcze działy się w środku i miałam wyrzut czy malusxkowi nic nie zaszkodziłam... straszne uczucie...

Hormony biorą górę...
    W czwartek wizyta... Nie mogę się doczekać...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ból podbrzusza i krocza jest masakryczny najbardziej dla mnie jak próbuje przewrócić się z boku na bok... muszę usiąść i delikatnie przełożyć nogi żeby się obrócić...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • niunia26 Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zdecydowałam sie na tą pościel dokładnie wzór nr 6 :)
    http://allegro.pl/baby-love-14-cz-posciel-dla-dzieci-100-x135-minky-i5371278693.html

wózek też już zamówiony tako moonlight carbon :) i łóżeczko dojdzie w tygodniu z materacem :) do szpitala wszystko mam, dla małego też(ubranka i kosmetyki)tylko pózniej kupie wanienkę i termometr :) i chyba wszytskoo :) w tydzień się z wszystkim wyrobiłam hehe

mania lubi tę wiadomość

• Funky09 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa ja też mam chwile, że chce mi się ryczeć z byle powodu. A takie orgazmowe bujanie to podobno przyjemność dla dziecka, przynajmniej tak wyczytałam w "W oczekiwaniu na dziecko" :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O seksie to nawet nie gadajcie. Ostatnio często mam ochotę ale strach robi swoje ;/ dlatego bardzo rzadko pozwalam sobie na takie chwile...

• 28latkaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w 1 dzien lutego :) jeszcze 2miechy i rodzimy :P nie śpię od 4, do łazienki latałam 10razy :( Man ogromny ból pachwin,w dodatku poszłam wczoraj do piwnicy i po tej wycieczce znowu stawia mi sie brzuch wiec dzisiaj tylko leżę a było już tak dobrze :( dobrze ze przygotowałam już ubranka bo teraz Man słabszy okres i każdy wysiłek kończy sie twardnieniem brzucha. Także dziewczynki nie czekajcie z tym tylko jak jesteście jeszcze w miarę sprawne ogarnijcie grubsze przygotowania teraz. A miałam iść dzisiaj do Lidla po prześcieradła ...

km5smg7yv4tozota.png
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    Dzien dobry w 1 dzien lutego :) jeszcze 2miechy i rodzimy :P nie śpię od 4, do łazienki latałam 10razy :( Man ogromny ból pachwin,w dodatku poszłam wczoraj do piwnicy i po tej wycieczce znowu stawia mi sie brzuch wiec dzisiaj tylko leżę a było już tak dobrze :( dobrze ze przygotowałam już ubranka bo teraz Man słabszy okres i każdy wysiłek kończy sie twardnieniem brzucha. Także dziewczynki nie czekajcie z tym tylko jak jesteście jeszcze w miarę sprawne ogarnijcie grubsze przygotowania teraz. A miałam iść dzisiaj do Lidla po prześcieradła ...
    U mnie po magnezie się poprawiło, ale w sobotę poszliśmy na duże zakupy... No i od razu brzuch kamień (jak stwardnieje to też wydaje się być 2 razy wiekszy niż jest i normalnie... Ale powiem wam, że w knajpce turek ustąpił mi miejsca bo trzeba było poczekać na miejsce. Bardzo to było miłe. Szkoda, że jak stałam w olbrzymich kolejkach, to wszyscy to mięli w nosie... Ale i tak się cieszę z tych zakupów, bo zaczęłam kompletować wyprawkę do szpitala i już prawie wszystko mam.

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana
    Rotenkopf wrote:
    O seksie to nawet nie gadajcie. Ostatnio często mam ochotę ale strach robi swoje ;/ dlatego bardzo rzadko pozwalam sobie na takie chwile...
    Seks a co to jest? Od czasu krwotoku w 8tc mam zakaz, już nie pamiętam ja to było się seksic :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 744 745 746 747 748 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ