WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Funky09 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecznie bardzo mi się podoba ten szlafrok :) można wiedzieć z jakiej to firmy?

Pucek zaciskaj nogi, a my będziemy zaciskać kciuki.

ania0141 lubi tę wiadomość

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Funky09 wrote:
    Wiecznie bardzo mi się podoba ten szlafrok :) można wiedzieć z jakiej to firmy?
    Jasne :). Kupiłam go w Oysho :)

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie da sie calkowicie uniknąć różu czy niebieskiego w wypadku chłopców.
    Jak juz musze kupic różowy to staram sie kupic taki stonowany odcień a nie dający po oczach :P tak samo przy wyborze pościeli czy innych elementów wyprawki bede sie starać unikać nadmiaru wzorów czy kolorów. Taki mam plan ale zobaczymy jak z realizacją :)

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek trzymamy kciuki a ty zaciskaj nogi i leż na maksa,jestem pewna że w szpitalu spokojnie to wyleżysz,mój gin.zawsze powtarza,że na szyjkę tylko leżenie i zero stresu jest najlepszym lekarstwem.w miarę możliwości zaglądaj do nas...

ania0141
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mocno puchniecie? U mnie do tej pory był spokój, zero opuchlizny, a dzisiaj zniknęły mi kostki i nie mogłam dopiąć butów ;/ Mam nogi jak paróweczki :D

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rano mam jakoś dłonie opuchnięte,ale później dochodzą do siebie

ania0141
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mega opuchnięte nogi i to od rana a wieczorem to już masakra... idę w czwartek do gin to podpytam czy to norma na tym etapie...

Córki nie ma więc wzięłam się za porządki u niej w pokoju ale mecze się strasznie i co chwilę siadam... słabo to idzie... grrr

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie mogę sobie dać rady z tą sennością chyba zaczynają się dolegliwości III trymestru...koleżanki mi o tym odpowiadały ale żeby aż tyle spać i ciągle być spiacym no masakra...też tak macie ?? Jest godz 18 a ja ledwo na.oczy patrzę a jestem po drzemce w dzień...

Ja tfu tfu nie puchnę tzn palce u rąk mi trochę puchną ale to raczej normalne.

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka, to daj znać, co Ci gin powie, bo ja teraz wizytę dopiero 18.02 mam.
    Mania, u mnie z sennością podobnie, tylko jak się na drzemkę położę, to zasnąć nie mogę... I męczę się caaaaały dzień już od rana.

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie wrażenie, że im wieksze miśki tym mniej kopniakow a więcej wypinania?

f2wlcbxmqludqper.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie maluszek z tego co czuje to nadal poprzecznie ułożone także czuje kopniaki ale faktycznie cudownie się wypina :) można fajnie wyczuć ciałko maluszka...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie nie mam problemu z zaśnięciem...wczoraj spałam pół dnia później normalnie w nocy i dziś w dzień od nowa...ja nie wiem jak Wy mamusie mające już małe dzieci ogarniacie to bo ja nie mam siły nic ze sobą zrobić a jak miałabym jeszcze maluchem się zająć to nie wiem...a ja chciałabym drugie dziecko zaraz hahaha :-)

Moja się i wypina i wali kopniaki i majstruje mi właśnie coś w bebechach takie dziwne uczucie jakby mi tam w środku coś chciała poprzemieszczać bo jej nie pasi :-)

Kawuszka lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 10:54

Kinga., Dobson, Endzis lubią tę wiadomość

• Aleksandra19 Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie;) mam jutro usg na 15.30, w końcu po 10 tygodniach zobaczę moją Michasie już nie mogę sie doczekać, ale oczywiscie stresik jest.

28latkaa, paprotka30, Kinga., Larisa, jamniczakuchnia, _Saszka_, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• 28latkaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra19 wrote:
    Hej mamusie;) mam jutro usg na 15.30, w końcu po 10 tygodniach zobaczę moją Michasie już nie mogę sie doczekać, ale oczywiscie stresik jest.
    powodzenia i spokojnie bedzie wszystko dobrze i zobaczysz swoją dzidzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 20:23

km5smg7yv4tozota.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam problem Ze spaniem :( zazdroszczę Wam. Malutka tak sie wypina mocno , kopie az czasami mnie zaboli ale ja tak to kocham <3

agulas lubi tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki kochane , witam się z Wami po długiej nieobecności .. i przede wszystkim Mam nadzieje ze u Was i Waszych skarbów wszystko okej! :)

2 miesiące prawie mnie nie było. . Przez ten czas musieliśmy z mężem i misiem wyprowadzić się z domu i zamieszkać chwilowo u moich rodziców gdzie nie miałam internetu,a na nowy telefon czekałam do teraz bo stary mi ukradli..

Nie owijajac w bawełnę mieliśmy włamanie do domu.. złodzieje zabrali wszystko co cenne i mniej. Zabrali Wszystko.. dewastujac przy tym cały dom.. porabali mi kuchnie aby zabrać nawet sprzet pod zabudowę, wynieśli wszystko co się dało nic prawie nie zostawiając.. jakby tego było mało otruli mi psy i podpalili pomieszczenie gospodarcze wcześniej zabierajac z niego cały sprzęt męża. Musiałam dojść do siebie musieliśmy remontować dom ale po malu dochodzę do siebie i jest ok. Dobrze ze nas nie było w domu i nikomu się nic nie stało. .

Jeśli ktoś się o mnie martwił , wspominał to dziękuję i przepraszam raz jeszcze

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze wiolcia1405 ogromnie ci współczuję,jak ty się czujesz?jak maleństwo?rozumiem,że sprawą zajęła się policja,stanęli na wysokości zadania?jesteście bezpieczni?naprawdę ciężko sobie nawet wyobrazić przez co musieliście przejść,brak słów...

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.calisia.pl/articles/wojtus-walczy-o-zycie-byc-moze-on-kiedys-uratuje-was
    DZIEWCZYNY MYŚLĘ,ŻE DO JAK NAJWIĘKSZEJ ILOŚCI OSÓB POWINNO TO DOTRZEĆ,ALE MOŻE LEPIEJ PRZECZYTAJCIE TO RANO BO JA NOCKĘ MAM JUŻ Z GŁOWY,więc przed snem nie polecam

ania0141
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia współczuję! Co za ludzie chodzą po tym świecie, to sie w glowie nie mieści! Myslalam ze wlamania to tylko w telewizji pokazuja:/

Ania, znam ta historie bo jestem z wielkopolski i tu ta sprawa jest nagłośniona...na fb bardzo dużo akcji zorganizowanych jest dla tego malca.

‹‹ 748 749 750 751 752 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ