WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania0141 wrote:
    hejka ,odebrałam wyniki niby wszystko ok,pani w laboratorium powiedziała,że są w porządku,ale niepokoją mnie liczne kryształy szczawianu wapnia w moczu,co o tym myślicie?
    Ja tez to mam i mi lekarka mowila ze to nic groznego tylko abym wiecej pila zeby to wyplukac i np. ze przejadlam sie slodyczy lub slodkich napojow ;)

ania0141 lubi tę wiadomość

f2w3s65gpeorv80s.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Was :) jestem na etapie poszukiwania kocyków i mimo że te minky są śliczne i wybór jest ogromny to wolałabym jednak bawełniane. Ma któraś z Was może namiar na jakiegoś fajnego sprzedawcę? Takiego, który nie rujnuje kieszeni a ma duży wybór? będę baaaaaaardzo wdzięczna :)

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatella i jak tam? Moze faktycznie to szptotka Cie skopala i od tego ten bol?

A ja upolowalam tez swoje sloniki. Idealne na wiosne te zestawy boo leciutka bawelna i latwo zakladac bodziaka i takie geterki;)
    062c381923f235ddmed.jpg

Olina, paprotka30, wiecznie, mania, Dobson, Lanusia93, _Saszka_ lubią tę wiadomość

f2w3s65gpeorv80s.png
  • pucek Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania tez takmialam. Wecej pic trzeba.
    Ja juz po wizycie. Szyjka 2,3; zaczyna się cyba robic rozwarcie. Skierowanie do szpital...

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Ja juz po wizycie. Szyjka 2,3; zaczyna się cyba robic rozwarcie. Skierowanie do szpital...
    Ooo... Trzymam kciuki, by udało ci się ją trzymać w ryzach. Bo coś za szybko zaczyna się otwierac

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • Funky09 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    witam Was :) jestem na etapie poszukiwania kocyków i mimo że te minky są śliczne i wybór jest ogromny to wolałabym jednak bawełniane. Ma któraś z Was może namiar na jakiegoś fajnego sprzedawcę? Takiego, który nie rujnuje kieszeni a ma duży wybór? będę baaaaaaardzo wdzięczna :)

Jak masz gdzieś blisko SMYKA to tam były przecenione różne kocyki :) warto zobaczyć czy jakieś jeszcze są w Twojej okolicy. Ja przez internet nie kupuję takich rzeczy, bo właśnie boję się o jakość, wolę wszystko podotykać ;)

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff ja dopiero wróciłam do domu. Takie kilkugodzinne wypady już chyba nie są dla mnie, bo padam na twarz :P. W Lidlu oczywiście pustki. Z biustonoszy zostały same wielkie rozmiary i to w ilości 3 szt. Wszystko porozrywane, porozrzucane - czasem się zastanawiam czy to ludzie robią tam zakupy czy zwierzęta :P. Ale nie ma tego złego :P, bo zajechałam do galerii i kupiłam dla Hani czapkę, bluzę za całe 18 zł :D i 3 szt bodziaków za 25 zł :D. Dla siebie też coś znalazłam, ale nie wiem czy szlafrok który kupiłam nie będzie za ciepły (nie jest z tych misiowatych, w których idzie się zagotować, ani z tych leciutkich jak narzutka - jest taki pomiędzy). Kosztował 180 zł, a wyczaiłam go za 60 zł, więc cena też nie jest zła, bo jakbym na allegro zamawiała to i tak pewnie by podobnie wyszło. Boszzz jak ciężko decyzje podejmować teraz :P. Zerknijcie proszę na ten szlafrok i oceńcie czy jest sensowny :P.

eec8bdac584f9f98gen.jpg

9f531971a06bb8d2gen.jpg

Endzis, agulas, ania0141, Lanusia93, _Saszka_ lubią tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • mania Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecznie, fajny ten szlafrok taki inny :-) ja też chcę taki cieńszy kupić bo misiowe mam 3 ale w szpitalu było mi w nich za gorąco choć są różnej grubości.

Hahaha fajnie brzucho wkradł się w kadr, śliczny :-)

Pucek powodzenia zaciskaj nogi żeby szyjka dała radę!

wiecznie, Olina, ania0141 lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja juz tez po wizycie i po kilkugodzinnym rajdzie po miescie. Kilka spraw urzędowych musialam zalatwic a jeszcze z kolezanka na kawie bylam i tak mi pól dnia zeszło :)

U nas wszystko dobrze! Szyjka dluga na 4,4. Mała ważyła 1640g więc podwoiła swoja wagę od poprzedniej wizyty. Leży juz główka w dół. Widzialam przez chwilę ujęcie buźki w 3d i wydawala mi sie taka pyzowata juz :P
    Nastepna wizyta za 3tygodnie i wtedy będziemy juz pobierać wymaz GBS.

W lidlu bylam i tylko wzielam skarpetki dla Małej a dla siebie stanik. Bodziaki i spodenki byly ale wszystko rozmiary na 86/92 wiec sobie darowałam.

Co do boli jak menstruacyjne to ja miewam ale rzadko i zwykle nospa pomaga wiec nie wiem co Wam moge doradzić :/

Pucek trzymaj sie. Na pewno Wam pomogą :)

wiecznie, Endzis, Dobson, agulas, mania, Lanusia93, _Saszka_ lubią tę wiadomość

• jaskra Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek, powodzenia w szpitalu! Niech maluszek siedzi jeszcze grzecznie u mamusi w brzuszku :)

wiecznie, świetny szlafrok. Szczerze mówiąc w pierwszej chwili zanim przeczytałam Twój post, rzucił mi się w oczy, ale tak na szybko sobie pomyślałam, że świetna narzutka :)

wiecznie lubi tę wiadomość

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie wrote:
    Ufff ja dopiero wróciłam do domu. Takie kilkugodzinne wypady już chyba nie są dla mnie, bo padam na twarz :P. W Lidlu oczywiście pustki. Z biustonoszy zostały same wielkie rozmiary i to w ilości 3 szt. Wszystko porozrywane, porozrzucane - czasem się zastanawiam czy to ludzie robią tam zakupy czy zwierzęta :P. Ale nie ma tego złego :P, bo zajechałam do galerii i kupiłam dla Hani czapkę, bluzę za całe 18 zł :D i 3 szt bodziaków za 25 zł :D. Dla siebie też coś znalazłam, ale nie wiem czy szlafrok który kupiłam nie będzie za ciepły (nie jest z tych misiowatych, w których idzie się zagotować, ani z tych leciutkich jak narzutka - jest taki pomiędzy). Kosztował 180 zł, a wyczaiłam go za 60 zł, więc cena też nie jest zła, bo jakbym na allegro zamawiała to i tak pewnie by podobnie wyszło. Boszzz jak ciężko decyzje podejmować teraz :P. Zerknijcie proszę na ten szlafrok i oceńcie czy jest sensowny :P.

eec8bdac584f9f98gen.jpg

9f531971a06bb8d2gen.jpg

Hahah teraz dopiero zauwazylam ze te pasiaki na zdjęciu to Twój brzuszek :D

A w pepco zakupiłam pajacyk szaro granatowy w paski a rekawki czerwone. Typowo chyba dedykowany chłopcu ale juz dosc tego różu ;P fajny w dotyku i 100% bawełny wiec chyba bedzie ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 16:16

wiecznie lubi tę wiadomość

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka30 wrote:
    Hahah teraz dopiero zauwazylam ze te pasiaki na zdjęciu to Twój brzuszek :D

A w pepco zakupiłam pajacyk szaro granatowy w paski a rekawki czerwone. Typowo chyba dedykowany chłopcu ale juz dosc tego różu ;P fajny w dotyku i 100% bawełny wiec chyba bedzie ok
    Mam podobnie. Dla dziewczynek wszystko jest w 90% różowe, no ale ileż można. Ja uwielbiam szarości, granaty, takie stłumione kolory i też wzięłam te body z działu chłopięcego i sporo takich rzeczy już mam dla Hanki, ale co tam :P
    jaskra wrote:
    pucek, powodzenia w szpitalu! Niech maluszek siedzi jeszcze grzecznie u mamusi w brzuszku :)

wiecznie, świetny szlafrok. Szczerze mówiąc w pierwszej chwili zanim przeczytałam Twój post, rzucił mi się w oczy, ale tak na szybko sobie pomyślałam, że świetna narzutka :)
    No właśnie jak wróciłam do domu to pomyślałam, że w sumie po porodzie mogę go używać jako narzutki :P

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
  • jaskra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka30, ale długa szyjka! Zazdroszczę i gratuluję ;) ja to nigdy takiej nie miałam.. Pierwszy pomiar miałam miesiąc temu i miała 3,5 cm a teraz już 2,8.. Ty to jeszcze możesz śmigać spokojnie :D

i ja także mam dla córeczki kilka rzeczy z działu chłopięcego. Różu mam generalnie relatywnie mało, bo starałam się go unikać, ale tak całkowicie się nie dało ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 16:24

paprotka30 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • paprotka30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Funky09 mam takiej samej grubości kombinezon na wyjście. Identyczny materiał tyle ze gladki, taki misiowy. A jak bedzie cieplo to mam cieńszy.:-)

Jaskra, ja wlasnie skracania tej szyjki sie najbardziej bałam bo tyle się naczytałam o tych krążkach...ale prawda jest taka ze dużo leżakuje tak "na zapas" i z polecenia lekarza tez trochę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 16:28

• Larisa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucek trzymam kciuki!!!
    Ja zaraz idę do lidla i zobaczymy...ledwo żyje bo sama jestem chora :(

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie troche nie rozumiem tego szału rozowego dla dziewczynek..body, pajace, spodnie...troche jednak przesada...w pepco to wgl jak sie wchodzi na dzial dziewczynski to wali po oczach ehhehehehhe

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucek powodzenia. Trzymam kciuki żeby maluszek jeszcze siedzial grzecznie w brzuszku!

f2w3s65gpeorv80s.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Niech maluszek sobie jeszcze grzecznie siedzi w brzuszku. Powodzenia w szpitalu.

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamaaa jak po wizycie?

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas będzie różowa księżniczka :P Bardzo dużo ubranek ma różowych, ale nie tylko oczywiście. Biorę też beże, ma trochę jakichś szarych, zielonych, żółtych, no ale róż na pierwszym miejscu :D
    Zapisałam nas do szkoły rodzenia, udało się już na ten weekend :) Strasznie się cieszę.

Pucek, bądź dzielna! Trzymam kciuki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 17:05

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
‹‹ 747 748 749 750 751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ