Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytanie do dziewczyn, które chodzą na NFZ
Na jakie badania dostałyście skierowanie ?
Ja mam na Morfologie, Mocz, Glukoza,WR i grupa krwi.
Doktorka powiedziała,że jeszcze toksoplazmoza ale za to będę musiała zapłacić
i mówiła,że dobrze by było jakbym zrobiła jeszcze HCV I HIV to za te też muszę płacić ? -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b03f00190b0.jpg
Moje szczęścieAnastazjaaa, jamniczakuchnia, jamniczakuchnia, dziewussia, Malinkowe oczekiwanie, Rotenkopf, Lanusia93, Funky09, Olina, ewcia21k, Larisa, AnnaKliwijska, agulas lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Hej dzięki za wsparcie, wczoraj bylam strasznie słaba, polezalam popłakałam i zasnelam.
Dziś po wizycie mam dobrą i zła wiadomość.
Dobra jest taka że widziałam mojego bobaska, pięknie stukalo mu serduszko i ciąża o dwa dni starsza niż na kalendarzu.
Zła jest taka że wczoraj poronilam bliźniaka mojej fasolki
Jestem cała roztrzesiona smutna i szczęśliwa zarazem, dziwne uczucie cieszę się z mojej kochanej kropki ale mimo to trochę smutku w związku ze stratą drugiego maluszka też mam.
Trochę się wkurzylam bo nie dostałam zwolnienia fuck co za kraj.
Jutrojestem umówiona z polską księgowa, chce zapytać w jaki inny sposób mogę dostać zwolnienie lekarskie....Trzymaj się! Musisz być silna dla drugiego okruszka. mocno cie ściskam.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Andrea20 wrote:Witam serdecznie wszystkie forumowiczki i wasze maluszki, trochę spóźniona jestem ale nigdy nie kozystalam z forum i wkońcu się przełamałam. Mam do was kobitki pytanie, od zawsze mam niskie ciśnienie w ciąży zrobiło się jeszcze niższe 80/40 przez co brak siły na wszystko, nigdy nie mogłam patrzeć na kawę lecz teraz jak jestem w ciąży to słaba rozpuszczalna na pół z mlekiem rano to dla mnie wybawienie, czy któraś z was pije kawę (ma ochotę) boje się żeby nie zaszkodzić maluszkowi bo przecież jego serduszko bije o wiele szybciej niż moje ale z drugiej strony zachcianki nie są bez powodu chyba
Od 6 tc tak nie odrzuciło od kawy, że nie piję teraz jej wcale, a jak spróbowałam to miałam takie mdłości, że myślałam że spotkam się z kibelkiem. -
nick nieaktualny
-
Aleksandra19 wrote:Pytanie do dziewczyn, które chodzą na NFZ
Na jakie badania dostałyście skierowanie ?
Ja mam na Morfologie, Mocz, Glukoza,WR i grupa krwi.
Doktorka powiedziała,że jeszcze toksoplazmoza ale za to będę musiała zapłacić
i mówiła,że dobrze by było jakbym zrobiła jeszcze HCV I HIV to za te też muszę płacić ?
morfologię
badanie ogólne moczu
wirus zapalenia wątroby typ B
toxoplazmoza :przeciwciała IgG i IgM
wirus hiv
wirus różyczki
hcv
glukoza
grupa krwi
odczyn Coombsa
dostałam skierowanie na badanie USG prenatalne z testem PAPPA- zadowolona jestem z leczenia
-
jamniczakuchnia wrote:Ja piję kawę rzadko, bo jakoś teraz nie czuję potrzeby i przed ciążą też tak było
U nas jutro znowu intensywny przedślubny dzień! Dzisiaj relaksowałam się u kosmetyczki na pazurkach
wszystko uszykowane już?? -
nick nieaktualnydziewussia wrote:o której godzinie macie ślub??
wszystko uszykowane już??
W sobotę o 15:00Wszystko prawie gotowe, jeszcze trochę rzeczy trzeba pozawozić do restauracji, zabrać wszystko do Piły, spowiedź, itp.
dziewussia, Malinkowe oczekiwanie lubią tę wiadomość
-
Madzialinda wrote:Hej dziewczyny! Ja tak z doskoku bo jestem tak słaba że śpię w każdej możliwej wolnej chwili, na dodatek jeszcze się przeziębiłam.Jakie witaminy bierzecie?
Magnez z wit B6
wit D
i mam 3 preparaty witaminowe
w jednym są kwasy omega3
w drugim mam mangan, selen i cynk,wapń,żelazo i cynk, magnez i miedź
w trzecim beta-karoten, żelazo, kwasu foliowego, błonnika, witaminy K, wapnia, magnezu i potasu.
odkąd zaczęłam brać to wszystko skończyły mi się problemy z wypadaniem włosów garściami i łamanie paznokci na potęgę.
Ja dzisiaj nadrobiłam Was, wczoraj czułam się źle, bolało mnie w brzuchu. pachwiny bolały, spałam prawie cały dzień.
Gratuluję udanych wizyt- cieszę się razem z Wami
-
jamniczakuchnia wrote:W sobotę o 15:00
Wszystko prawie gotowe, jeszcze trochę rzeczy trzeba pozawozić do restauracji, zabrać wszystko do Piły, spowiedź, itp.
U nas minie 18 września 5 lat
Bardzo miło wspominam ten czas, długo ze swoim przyszłym mężem jesteście razem?? -
jamniczakuchnia wrote:W sobotę o 15:00
Wszystko prawie gotowe, jeszcze trochę rzeczy trzeba pozawozić do restauracji, zabrać wszystko do Piły, spowiedź, itp.
Trzymam kciuki za dobre samopoczucie i udana zabawedichlieb lubi tę wiadomość
-
Iwonkaaa wrote:Mnie od kawy rowniez odrzucilo... pilam 3 czarne dziennie. Teraz jakas herbatka owocowa i woda albo sok. Na obiad... frytki i racuchy...
Nie mogę dużo przytyć teraz bo i tak już mam nadwagę nie małą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny