X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    To muszę się wybrac jutro do pepcko po koszule bo nie mam ank jednej :) Kurcze teraz jak będę miała cc to nie mam pojecia co mam brać ze sobią i ile w ogóle tych koszul ? heh muszę pogrzebać po internecie :)

Wczoraj lekarz mój mi powiedział, że dla dziecka ubrań nie muszę brać tylko ręcznik i kosmetyki bo resztę oni mają :)

Ja mialam cc i spedzilam tam w sumie 4 doby. [Przez 12 godz po operacji lezalam bez ubrania przykryta kołdrą, pozniej zmienialam koszule raz dziennie bo strasznie sie pocilam, mysle ze 3 wystarcza a jak dluzej polezysz (czego absolutnie ci nie życze) to najwyzej maz przepierze i dowiezie :)

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • Kajka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, napisałam w końcu do producenta mojego łóżeczka (Piętrus), że jestem trochę rozczarowana jakością wykończenia. Przede wszystkim chodziło mi o to, że listewki w dnie nie były gładkie, tylko miały jakieś zadziory. I dziś dostałam odpowiedź, że mi przyślą nowe dno : )
    Endzis, a Ty sobie też tego Dominika zamówiłaś?

Lanusia93 lubi tę wiadomość

hchysek2bqhy3qiu.png[/url]
    ---
    One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
    Okruszek (*) 12 tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nemera wrote:
    Te badania się robi tylko jak są wskazania bo inaczej szkoda kasy.
    Jakbyś miała jakąś swędzącą wysypkę albo uczulenie to wtedy się opłaca zrobić.
    Zawsze jest opcja podejścia do rodzinnego ;) mój wypisuje mi bez problemu takie badania na NFZ ;)

Dobrze, że mąż siedzi w pracy do 19 to zdążę zrobić obiad...bo na razie nic mi się nie chce. Opadłam z sił po tym sprzątaniu ;p

• mania Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam mega drzemkę :-) tzn przypadkiem bo wcale jej nie planowałam, dźwięki w tel miałam wyłączone więc nikt mnie nie obudził dobrze, że sama się już ocknełam :-D ale oczywiście 6 nieodebranych bo jak raz nie odbiorę od mamy to już siwieje ze strachu i dzwoni do skutku :-)
    No teraz mogę iść się wyszykować i na usg.

Trzymajcie kciuki żeby wszystko z Kluseńką było dobrze...

jamniczakuchnia, Olina, Lanusia93, ania0141 lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 10:59

Lanusia93, _Saszka_, Endzis, ania0141, fabdorota, Larisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, dacie radę ! ;**

Znajomy męża dostał powołanie do szkoły policyjnej na marzec, pół roku. Jego żona ma rodzić w czerwcu.

• Kinga. Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jupii przyszła poducha do karmienia i kosmetyki dla młodej. W końcu mogę się położyć bez obaw, że przegapię kuriera...

Lanusia93, ania0141 lubią tę wiadomość

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • małazłośnica Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc, mam pewien problem... od rana mam klucia chyba w okolicach jajników jak na okres, godzinę temu doszly bole krzyża... Nie to bardzo bolesne ale jest... Dzwonilam do lekarza jazal wziąć nospe i odczekać gdyby nie przeszla jechac na Ip... Teraz znowu zabolało w krzyżu. Nie chce wyjść na panikare bo raz juz byłam na ip i bylo ok... Doradźcie czy jechac czy jeszcze poczekać?

f2w3rjjg787he44v.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małazłośnica wrote:
    Czesc, mam pewien problem... od rana mam klucia chyba w okolicach jajników jak na okres, godzinę temu doszly bole krzyża... Nie to bardzo bolesne ale jest... Dzwonilam do lekarza jazal wziąć nospe i odczekać gdyby nie przeszla jechac na Ip... Teraz znowu zabolało w krzyżu. Nie chce wyjść na panikare bo raz juz byłam na ip i bylo ok... Doradźcie czy jechac czy jeszcze poczekać?
    Jechać. Ja na ip byłam już 3 razy. Lepiej sprawdzić co się dzieje. Będziesz spokojniejsza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 16:27

Rotenkopf lubi tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Dorotek1983 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Jaki wózek wybieracie dla dzieciaczka? Ja chcę opcję 3 w 1 i zastanawiam się nad Camarelo siron lub carera. Mam jednak wątpliwości czy ta gondola nie jest za duża, bo na zimę i tak chyba już nie będzie przydatna.
    Co wy wybieracie? Próbowałam tu na wątku coś znaleźć, ale za dużo tych stron;)

PCOS, azoospermia i biopsja TESE
    25.05.15 - punkcja i hiperstymulacja (transfer odroczony)
    23.07.15 criotransfer dwudniwego zarodka, brak śnieżynek
    HCG 50,3; betaHCG 143,0; HCG 3553
    https://www.maluchy.pl/li-72297.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, Dorotek. Widzę, że jesteś tu pierwszy raz ;) opowiesz Nam coś o sobie? Kogo nosisz pod serduchem i na kiedy masz termin ? :)

Ja wybrałam Camarelo Sevilla, na pierwszej stronie ciut poniżej mamy listę Kwietniówek a pod nią znajdziesz nasze wybory wózków ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małazłośnica, nikt nie ma prawa Ci wmówić, że panikujesz. Coś Cię martwi to masz prawo to sprawdzić! Ja bym pojechała na IP ;) daj znać jeśli pojedziesz i co tam Ci powiedzieli. ;**

• Dorotek1983 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Rotenkopf! Czekam na synusia, planowany termin to 15.04.2016. To moje pierwsze, mocno wystarane dziecko i przyznam szczerze, że jestem w sprawach z dziećmi zielona jak szczypiorek na wiosnę.
    Dopiero zaczynam szukać wyprawki, bałam się zapeszyć, bo od początku ciąży miałam trochę komplikacji. No ale chyba już można coś szukać:)

Lanusia93, panda80, Rotenkopf, jamniczakuchnia, _Saszka_, Dobson, ania0141, Olina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie już wybrane imię? :)

• Dorotek1983 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trwa debata, ja chcę Jasia, moje drugie preferowane to Stanisław. No ale mężusiowi się średnio podobają, więc póki co sprawa imienia wisi. Mój mąż uważa, że jeszcze na wszystko jest czas więc po co on w ogóle ma w tej chwili o tym myśleć;)

Larisa lubi tę wiadomość

• Endzis Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajka wrote:
    Dziewczyny, napisałam w końcu do producenta mojego łóżeczka (Piętrus), że jestem trochę rozczarowana jakością wykończenia. Przede wszystkim chodziło mi o to, że listewki w dnie nie były gładkie, tylko miały jakieś zadziory. I dziś dostałam odpowiedź, że mi przyślą nowe dno : )
    Endzis, a Ty sobie też tego Dominika zamówiłaś?
    Tak zamowilam tylko mietowe i juz wczoraj mi przyszlo i mialam 3 mankamenty. Zadre i 2 niedomalowania. Od razu zadzwonilam tam i tez mi dislą co jest nie tak. Wiec jestem bardzo zadowolona bo firma okazała sie solidna:) a kolor jest przepiękny wiec sie nie moge doczekac az przyjda te ekenenty i maz zlozy:)

Kajka lubi tę wiadomość

f2w3s65gpeorv80s.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malazlosnica ja bym jechała jesli nic Ci nie przechodzi.

Dziewczyny, szukam materaca. Ktos kupowal moze lateksowy Hevea?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domyślam się, że nie jest Ci łatwo ;( Zawsze masz Nas ;) A myślałaś może nad tym, żeby pojechać na ten czas do rodziców albo ściągnąć do siebie kogoś do pomocy? Wiem, że mąż to mąż ale może jednak ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 17:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

‹‹ 778 779 780 781 782 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ