Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aha i wizyty mam dalej co 3 tygodnie bez zmian,zrobił mi dzisiaj usg i powiedział,że to 3trymestru,że na specjalistyczne nie wysyła,bo jeśli pierwsze i drugie wyszło bez zastrzeżen to te trzecie jest tylko takie profilaktyczne i nie ma sensu płacicania0141
-
Kajka wrote:Ja się chyba spakuję w walizkę taką jak bagaż podręczny, ale nie wiem, czy wszystko zmieszczę.. U mnie w szpitalu dla dziecka nic nie potrzeba, więc tylko jak będziemy wychodzić, to mąż przywiezie fotelik, pieluszki i ubranka na wyjście
-
Rotenkopf wrote:No właśnie też to słyszałam i dlatego teraz mam mętlik
O, a jak by tak kupić osobno witaminę K i witaminę D?
https://www.doz.pl/apteka/p62020-Bioaron_D_400_j.m._krople_wyciskane_z_kapsulki_30_szt.
https://www.doz.pl/apteka/p62132-Bioaron_K_krople_z_witamina_K_30_szt.
Choleeera, właśnie zauważyłam, że nawet są różne dawki witaminy D ;/ i weź tu bądź człowieku mądry...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 19:36
-
Dobson wrote:Ja kupiłam te D+K ale one są chyba oddzielnie, znaczy w osobnych listkach z tego co widziałam...
Pragnę pasty jajecznej... Wysłałam tatę po wiejskie jajka, nie ma że boli, musi jechać, inaczej będę ryczeć
A we wtorek wizyta i usg III trymestru, już nie mogę się doczekaćMyślicie, że temperament dziecka z brzuszka będzie się przekładał na jego zachowanie już na zewnątrz? Bo gdzieś tak czytałam i przyznam, że byłoby fajnie, bo grzeczny jest
W przypadku mojej córki było wręcz odwrotnieW brzuchu szalała bez przerwy, praktycznie nie spała. Po narodzinach nie można jej było w nocy dobudzić na karmienie, czasem zjadła raz, czasem dwa razy
Ogólnie spała, zjadła, trochę aktywności i znowu sen
Za to teraz daje popalić!
A Nelka jest aktywna od 20 do 1-2, mam nadzieję że po porodzie jej się zmieniAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Jeej, co do koszul to w końcu oferta dla kurdupli xD Wysłałam mamę po te koszule i kupiła mi jedną ale z... 19.99 a nie 9.99, jutro jadę im zrobić aferę, ale taką małą
Lanusia, czyli dupa...a tak na to liczyłam xD Bo po charakterku mamusi patrząc... przesraneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 19:33
-
Ciocie moja Kluseczka (teraz już wiem, że to określenie do niej pasuje) waży 2kg! Wyprzedza termin o 2 tyg ale jest zdrowiusieńka i ułożona do wyjscia
I jest ślicznaOlina, Dobson, Kajka, Rotenkopf, triste, _Saszka_, Iwonkaaa, ania0141, jaskra, Endzis, ilonia1984, Karolina_Ina, jamniczakuchnia, wiecznie, Aleksandrakili, Funky09, panda80, Lanusia93, Larisa, malala, agulas lubią tę wiadomość
-
dobry wieczór
pojechaliśmy dziś po wózek i w końcu wybraliśmy zupełnie inny niż początkowo zakładaliśmy. Kupiliśmy Bebetto Holland. Nie udało mi się w dalszym ciągu wybrać fotelika, ale zawęziłam krąg wybrańców do Maxi Cosi Pebble, BeSafe Izi Go i Cybex Aton 4...
Na wózior trzeba czekać 3-4 tygodnie, a mnie już dopadły wątpliwości, czy dobrze wybraliśmy i czy kolorystyka dobra..
Gratuluję udanych wizyt. Mania, rzeczywiście kluseczuniaNic tylko się cieszyć.
A w ogóle czułam dzisiaj czkawkę 2 razy i za każdym razem powyżej pępka. Czyli to znaczy, że znowu jest pupką do dołu?mania lubi tę wiadomość
-
A Wy Iwonka jaki wybraliście? Fajne to Bebetto Murano, rzeczywiście.. Ja sobie myślę, że Roan Bass taki ładny.. Ale nie mieli do porównania na sklepie, a Bebetto w składaniu i użytkowaniu okazał się wygodniejszy niż Riko Brano.
karolajna91 lubi tę wiadomość
-
ja juz nie wiem jak mam rozumiec ułożenie...czsciej czuje dzidziusia po lewej, ale tez czuje ciagle takie falowanie po brzuchu...czaasami jak juz w nocy sie budze to az kołdra sie podnosi
Sama nie wiem jak to moje dziecko jest ułozone...babka na usg powiedziała, ze siedzi, a na kartce do ginekologa napisała, ze połozenie prawidłowe ...głupia ze mnie zrobiła czy co? pojde do lekrza powiem, ze powiedziała, ze pośladkowe anapisała co innego >Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 20:58
ania0141, jaskra lubią tę wiadomość