Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olina wrote:ja juz nie wiem jak mam rozumiec ułożenie...czsciej czuje dzidziusia po lewej, ale tez czuje ciagle takie falowanie po brzuchu...czaasami jak juz w nocy sie budze to az kołdra sie podnosi
Sama nie wiem jak to moje dziecko jest ułozone...babka na usg powiedziała, ze siedzi, a na kartce do ginekologa napisała, ze połozenie prawidłowe ...głupia ze mnie zrobiła czy co? pojde do lekrza powiem, ze powiedziała, ze pośladkowe anapisała co innego >ania0141 -
jaskra wrote:A Wy Iwonka jaki wybraliście? Fajne to Bebetto Murano, rzeczywiście.. Ja sobie myślę, że Roan Bass taki ładny.. Ale nie mieli do porównania na sklepie, a Bebetto w składaniu i użytkowaniu okazał się wygodniejszy niż Riko Brano.
Adbor ottis...
-
Wybrałam taką kolorystykę aby spacwrowka była funkcjonalna na jesień ale znowu na wiosnę wolałabym chyba inna gondole ale już po wszystkim... wózek jest super jeżeli chodzi o funkcjonalność no ale ze kolorystyka jest tak istotna to rozterki są tym bardziej że to nie tak jak np z kocykiem że kupię inny kolor jak się spodoba...ehh
Z córką jak byłam w ciąży też były rozterki a stało się tak że wcześniej urodziłam i kazalam owczesnemu kupić cokolwiek bo już miałam córkę przy sobie i kolor wózka był najmniej istotny ale jak zastalam w domu grafitowy wózek z pomarańczowym i dodatkami i masą kiesxonek... zalamka... Ale jeździłam...
jaskra, Olina lubią tę wiadomość
-
Pieszczoszek z tego mojego synusia... wypina się i jak tylko glaskam brzuszek ręką to się cudownie wije... KOCHAM :*
córci tydzień nie ma... wraca w niedzielę... tęsknię strasznie:( jeszcze tata obiecał ze zabierze ja w góry a dzisiaj dzwonię co i niej a ona ze jednak nie jada w góry... ku...wa nienawidzę jak z dziecka robi się idiote... No ale chciałam żeby dzisiaj przyjechała to nie bo ona chce jeszcze u taty pobyć... najgorzej ze ja też żadnych atrakcji jej nie zapewnienie
Grrrrrrrr spać nie mogę i głupie rozterki się uruchamiają... -
A to buziak mojej Pięknotkitradycyjnie najlepiej widoczny nonio
i oczka widać ale niestety 3d się popsuło i tylko takie zdjęcia mamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 07:20
Iwonkaaa, malika89, Olina, jaskra, Straciatellaa, 28latkaa, Dobson, Endzis, Aleksandrakili, ania0141, fabdorota, ilonia1984, Funky09, triste, Lanusia93, jamniczakuchnia, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o Holland to się na niego zdecydowałam bo jest naprawdę łatwy w obsłudze, składanie i zdejmowanie poszczególnych elementów to bułka z masłem. Spokojnie jak sama gdzieś z synkiem pojadę to sobie poradzę w minutkę z rozkładaniem ramy itd
Także myślę, że nie można za bardzo wtopić kupując to to, przynajmniej jeśli chodzi o funkcjonalność bo estetyka to już, wiadomo, jak kto lubi
-
Iwonkaaa wrote:... No ale ten murami z tym jaskrawym żółtym wymiata i lepiej abym na żywo nie zobaczyła u siebie w okolicy bo pekne z zazdrości... :p
-
Jaskra, chciałam kupić cabrio fix lub cybexa ale nie stać mnie na nowy więc pojechałam obejrzeć używkę i powiem ci że miałam poważne wątpliwości co do jego stanu/bezwypadkowości i się zraziłam, więc moja mama, która płaciła za całość stwierdziła, że lepiej wziąć 3 w 1, przynajmniej fotelik będzie nowy i przez to bezpieczniejszy... Sama już nie wiem, to ramatti mars, opinie są różne, ale na moje oko wydaje się być w porządku
jaskra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMania gratulacje udanej wizyty
Faktycznie spora ta twoja klusinka
:*
Aniu tobie też gratulacje udanej wizyty:* Maluszek się napewno jeszcze obróci :p
Co do wózka to my jesteśmy 100% zdecydowani na bebetto holland ale kupimy w marcu dopiero
A gotelik do tego maxi cosi jakiś ale nie wiem jeszcze jaki..
Hahaha mój mąż naiwnie myśli, że się zgodzę na fotelik "ferrari" :p bo dla syna to on taki chce :p hehe ahh Ci faceci
Noo koleżanki pojechały do domu ja zostałam sama z psem bo rodzice wyjechali na weekend a mąż w pracy... Trochę się boję ale jakoś dam radędobrze, że mam psa
Dobranoc mamusie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 01:27
ania0141, mania lubią tę wiadomość
-
Wszystkie śpią
ja mam oczy jak 5 zł od 1 w nocy i nie mogę spać
Widzę temat wózków więc się przyłączę.
Szukałam wózka dość długo bo w każdym zawsze coś mi nie pasowało... tak samo było z internetem - na stronie piękny a na żywo klapa wiec z doświadczenia wiedziałam, że w ciemno nie zamówię.
Pani ze sklepu zadzwoniła do mnie z informacja, że jest dostępny ten nowy model bebetto Murano 05 (a ten chciałam zobaczyć ) na żywo jest jeszcze ładniejszy niż na stronie
Także u nas wózek już stoi i czeka aby go wypróbowaćhttps://www.maluchy.pl/li-72361.png