X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina wrote:
    ja juz nie wiem jak mam rozumiec ułożenie...czsciej czuje dzidziusia po lewej, ale tez czuje ciagle takie falowanie po brzuchu...czaasami jak juz w nocy sie budze to az kołdra sie podnosi
    Sama nie wiem jak to moje dziecko jest ułozone...babka na usg powiedziała, ze siedzi, a na kartce do ginekologa napisała, ze połozenie prawidłowe ...głupia ze mnie zrobiła czy co? pojde do lekrza powiem, ze powiedziała, ze pośladkowe anapisała co innego >
    fajnie to ujęłaś sory ale się roześmiałam aż mi łzy poleciały...

ania0141
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    A Wy Iwonka jaki wybraliście? Fajne to Bebetto Murano, rzeczywiście.. Ja sobie myślę, że Roan Bass taki ładny.. Ale nie mieli do porównania na sklepie, a Bebetto w składaniu i użytkowaniu okazał się wygodniejszy niż Riko Brano.

Adbor ottis...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e59b299d760.jpg

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania0141 wrote:
    fajnie to ujęłaś sory ale się roześmiałam aż mi łzy poleciały...
    hheh :D

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybrałam taką kolorystykę aby spacwrowka była funkcjonalna na jesień ale znowu na wiosnę wolałabym chyba inna gondole ale już po wszystkim... wózek jest super jeżeli chodzi o funkcjonalność no ale ze kolorystyka jest tak istotna to rozterki są tym bardziej że to nie tak jak np z kocykiem że kupię inny kolor jak się spodoba...ehh

Z córką jak byłam w ciąży też były rozterki a stało się tak że wcześniej urodziłam i kazalam owczesnemu kupić cokolwiek bo już miałam córkę przy sobie i kolor wózka był najmniej istotny ale jak zastalam w domu grafitowy wózek z pomarańczowym i dodatkami i masą kiesxonek... zalamka... Ale jeździłam...

jaskra, Olina lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolorytyska super Iwonka :)

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieszczoszek z tego mojego synusia... wypina się i jak tylko glaskam brzuszek ręką to się cudownie wije... KOCHAM :*

córci tydzień nie ma... wraca w niedzielę... tęsknię strasznie:( jeszcze tata obiecał ze zabierze ja w góry a dzisiaj dzwonię co i niej a ona ze jednak nie jada w góry... ku...wa nienawidzę jak z dziecka robi się idiote... No ale chciałam żeby dzisiaj przyjechała to nie bo ona chce jeszcze u taty pobyć... najgorzej ze ja też żadnych atrakcji jej nie zapewnienie :(

Grrrrrrrr spać nie mogę i głupie rozterki się uruchamiają...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ... No ale ten murami z tym jaskrawym żółtym wymiata i lepiej abym na żywo nie zobaczyła u siebie w okolicy bo pekne z zazdrości... :p

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

A to buziak mojej Pięknotki <3 tradycyjnie najlepiej widoczny nonio :-D i oczka widać ale niestety 3d się popsuło i tylko takie zdjęcia mamy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 07:20

Iwonkaaa, malika89, Olina, jaskra, Straciatellaa, 28latkaa, Dobson, Endzis, Aleksandrakili, ania0141, fabdorota, ilonia1984, Funky09, triste, Lanusia93, jamniczakuchnia, Rotenkopf lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

my też myślimy nad bebetto holand :) ale jeszcze chwile czasu sobie dajemy na przemyślenie :P

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o Holland to się na niego zdecydowałam bo jest naprawdę łatwy w obsłudze, składanie i zdejmowanie poszczególnych elementów to bułka z masłem. Spokojnie jak sama gdzieś z synkiem pojadę to sobie poradzę w minutkę z rozkładaniem ramy itd :) Także myślę, że nie można za bardzo wtopić kupując to to, przynajmniej jeśli chodzi o funkcjonalność bo estetyka to już, wiadomo, jak kto lubi :D

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie może czy do małej wanienki z Ikei jest stelaż?

Funky09 lubi tę wiadomość

f2wlcbxmqludqper.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobson, dokładnie te cechy nas przekonały do niego :) a na żywo prezentował się dużo lepiej niż na zdjęciach. A jaki fotelik kupiliście?

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie przegladam lutówki było juz 9porodów w tym 6 CC

Larisa lubi tę wiadomość

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagSz, nie ma stelaża. Pytałam kiedyś o to pana w ikei. Mówił, że kiedyś mieli w ofercie, ale ze względów bezpieczeństwa został wycofany i że generalnie nie poleca wanienek na stelażu, bo niby mało stabilne.

Olina lubi tę wiadomość

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    ... No ale ten murami z tym jaskrawym żółtym wymiata i lepiej abym na żywo nie zobaczyła u siebie w okolicy bo pekne z zazdrości... :p
    Murano jest piękny, ostatnio widziałam jak po nasz poszliśmy:D Ale jest dość ciężki i masywny. I opcji ma mniej niż np Luca, a droższy. Płaci się za design :P

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaskra, chciałam kupić cabrio fix lub cybexa ale nie stać mnie na nowy więc pojechałam obejrzeć używkę i powiem ci że miałam poważne wątpliwości co do jego stanu/bezwypadkowości i się zraziłam, więc moja mama, która płaciła za całość stwierdziła, że lepiej wziąć 3 w 1, przynajmniej fotelik będzie nowy i przez to bezpieczniejszy... Sama już nie wiem, to ramatti mars, opinie są różne, ale na moje oko wydaje się być w porządku :)

jaskra lubi tę wiadomość

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania gratulacje udanej wizyty :) Faktycznie spora ta twoja klusinka :) :* <3
    Aniu tobie też gratulacje udanej wizyty :) :* Maluszek się napewno jeszcze obróci :p <3
    Co do wózka to my jesteśmy 100% zdecydowani na bebetto holland ale kupimy w marcu dopiero :)
    A gotelik do tego maxi cosi jakiś ale nie wiem jeszcze jaki..
    Hahaha mój mąż naiwnie myśli, że się zgodzę na fotelik "ferrari" :p bo dla syna to on taki chce :p hehe ahh Ci faceci :)

Noo koleżanki pojechały do domu ja zostałam sama z psem bo rodzice wyjechali na weekend a mąż w pracy... Trochę się boję ale jakoś dam radę :) dobrze, że mam psa :)
    Dobranoc mamusie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 01:27

ania0141, mania lubią tę wiadomość

• Bulimulia Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2016, 03:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie śpią:) ja mam oczy jak 5 zł od 1 w nocy i nie mogę spać :(
    Widzę temat wózków więc się przyłączę.
    Szukałam wózka dość długo bo w każdym zawsze coś mi nie pasowało... tak samo było z internetem - na stronie piękny a na żywo klapa wiec z doświadczenia wiedziałam, że w ciemno nie zamówię.
    Pani ze sklepu zadzwoniła do mnie z informacja, że jest dostępny ten nowy model bebetto Murano 05 (a ten chciałam zobaczyć ) na żywo jest jeszcze ładniejszy niż na stronie :)
    Także u nas wózek już stoi i czeka aby go wypróbować

https://www.maluchy.pl/li-72361.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 04:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie śpię...

ania0141
‹‹ 781 782 783 784 785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ