WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina wrote:
    ja juz nie wiem jak mam rozumiec ułożenie...czsciej czuje dzidziusia po lewej, ale tez czuje ciagle takie falowanie po brzuchu...czaasami jak juz w nocy sie budze to az kołdra sie podnosi
    Sama nie wiem jak to moje dziecko jest ułozone...babka na usg powiedziała, ze siedzi, a na kartce do ginekologa napisała, ze połozenie prawidłowe ...głupia ze mnie zrobiła czy co? pojde do lekrza powiem, ze powiedziała, ze pośladkowe anapisała co innego >
    fajnie to ujęłaś sory ale się roześmiałam aż mi łzy poleciały...

ania0141
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    A Wy Iwonka jaki wybraliście? Fajne to Bebetto Murano, rzeczywiście.. Ja sobie myślę, że Roan Bass taki ładny.. Ale nie mieli do porównania na sklepie, a Bebetto w składaniu i użytkowaniu okazał się wygodniejszy niż Riko Brano.

Adbor ottis...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e59b299d760.jpg

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania0141 wrote:
    fajnie to ujęłaś sory ale się roześmiałam aż mi łzy poleciały...
    hheh :D

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybrałam taką kolorystykę aby spacwrowka była funkcjonalna na jesień ale znowu na wiosnę wolałabym chyba inna gondole ale już po wszystkim... wózek jest super jeżeli chodzi o funkcjonalność no ale ze kolorystyka jest tak istotna to rozterki są tym bardziej że to nie tak jak np z kocykiem że kupię inny kolor jak się spodoba...ehh

Z córką jak byłam w ciąży też były rozterki a stało się tak że wcześniej urodziłam i kazalam owczesnemu kupić cokolwiek bo już miałam córkę przy sobie i kolor wózka był najmniej istotny ale jak zastalam w domu grafitowy wózek z pomarańczowym i dodatkami i masą kiesxonek... zalamka... Ale jeździłam...

jaskra, Olina lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolorytyska super Iwonka :)

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieszczoszek z tego mojego synusia... wypina się i jak tylko glaskam brzuszek ręką to się cudownie wije... KOCHAM :*

córci tydzień nie ma... wraca w niedzielę... tęsknię strasznie:( jeszcze tata obiecał ze zabierze ja w góry a dzisiaj dzwonię co i niej a ona ze jednak nie jada w góry... ku...wa nienawidzę jak z dziecka robi się idiote... No ale chciałam żeby dzisiaj przyjechała to nie bo ona chce jeszcze u taty pobyć... najgorzej ze ja też żadnych atrakcji jej nie zapewnienie :(

Grrrrrrrr spać nie mogę i głupie rozterki się uruchamiają...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ... No ale ten murami z tym jaskrawym żółtym wymiata i lepiej abym na żywo nie zobaczyła u siebie w okolicy bo pekne z zazdrości... :p

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

A to buziak mojej Pięknotki <3 tradycyjnie najlepiej widoczny nonio :-D i oczka widać ale niestety 3d się popsuło i tylko takie zdjęcia mamy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 07:20

Iwonkaaa, malika89, Olina, jaskra, Straciatellaa, 28latkaa, Dobson, Endzis, Aleksandrakili, ania0141, fabdorota, ilonia1984, Funky09, triste, Lanusia93, jamniczakuchnia, Rotenkopf lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

my też myślimy nad bebetto holand :) ale jeszcze chwile czasu sobie dajemy na przemyślenie :P

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o Holland to się na niego zdecydowałam bo jest naprawdę łatwy w obsłudze, składanie i zdejmowanie poszczególnych elementów to bułka z masłem. Spokojnie jak sama gdzieś z synkiem pojadę to sobie poradzę w minutkę z rozkładaniem ramy itd :) Także myślę, że nie można za bardzo wtopić kupując to to, przynajmniej jeśli chodzi o funkcjonalność bo estetyka to już, wiadomo, jak kto lubi :D

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie może czy do małej wanienki z Ikei jest stelaż?

Funky09 lubi tę wiadomość

f2wlcbxmqludqper.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobson, dokładnie te cechy nas przekonały do niego :) a na żywo prezentował się dużo lepiej niż na zdjęciach. A jaki fotelik kupiliście?

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie przegladam lutówki było juz 9porodów w tym 6 CC

Larisa lubi tę wiadomość

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagSz, nie ma stelaża. Pytałam kiedyś o to pana w ikei. Mówił, że kiedyś mieli w ofercie, ale ze względów bezpieczeństwa został wycofany i że generalnie nie poleca wanienek na stelażu, bo niby mało stabilne.

Olina lubi tę wiadomość

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    ... No ale ten murami z tym jaskrawym żółtym wymiata i lepiej abym na żywo nie zobaczyła u siebie w okolicy bo pekne z zazdrości... :p
    Murano jest piękny, ostatnio widziałam jak po nasz poszliśmy:D Ale jest dość ciężki i masywny. I opcji ma mniej niż np Luca, a droższy. Płaci się za design :P

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaskra, chciałam kupić cabrio fix lub cybexa ale nie stać mnie na nowy więc pojechałam obejrzeć używkę i powiem ci że miałam poważne wątpliwości co do jego stanu/bezwypadkowości i się zraziłam, więc moja mama, która płaciła za całość stwierdziła, że lepiej wziąć 3 w 1, przynajmniej fotelik będzie nowy i przez to bezpieczniejszy... Sama już nie wiem, to ramatti mars, opinie są różne, ale na moje oko wydaje się być w porządku :)

jaskra lubi tę wiadomość

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania gratulacje udanej wizyty :) Faktycznie spora ta twoja klusinka :) :* <3
    Aniu tobie też gratulacje udanej wizyty :) :* Maluszek się napewno jeszcze obróci :p <3
    Co do wózka to my jesteśmy 100% zdecydowani na bebetto holland ale kupimy w marcu dopiero :)
    A gotelik do tego maxi cosi jakiś ale nie wiem jeszcze jaki..
    Hahaha mój mąż naiwnie myśli, że się zgodzę na fotelik "ferrari" :p bo dla syna to on taki chce :p hehe ahh Ci faceci :)

Noo koleżanki pojechały do domu ja zostałam sama z psem bo rodzice wyjechali na weekend a mąż w pracy... Trochę się boję ale jakoś dam radę :) dobrze, że mam psa :)
    Dobranoc mamusie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 01:27

ania0141, mania lubią tę wiadomość

• Bulimulia Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2016, 03:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie śpią:) ja mam oczy jak 5 zł od 1 w nocy i nie mogę spać :(
    Widzę temat wózków więc się przyłączę.
    Szukałam wózka dość długo bo w każdym zawsze coś mi nie pasowało... tak samo było z internetem - na stronie piękny a na żywo klapa wiec z doświadczenia wiedziałam, że w ciemno nie zamówię.
    Pani ze sklepu zadzwoniła do mnie z informacja, że jest dostępny ten nowy model bebetto Murano 05 (a ten chciałam zobaczyć ) na żywo jest jeszcze ładniejszy niż na stronie :)
    Także u nas wózek już stoi i czeka aby go wypróbować

https://www.maluchy.pl/li-72361.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 04:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie śpię...

ania0141
‹‹ 781 782 783 784 785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ