WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cudowna wiosna :) wróciłam z zakupów kupiłam pełno chemi i biorę się za porządki... pościel na dworze... oby sił mi starczyło :) jutro już córcia wraca i ukochany też wraca z trasy... wkoncu dom się wypełni...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Ja te badanie III trymestru będę miała 26 lutego ;)

Dzisiaj w biedronce zauważyłam promocje na duże butle Loveli za 24,99 zł ;)
    Dobrze, że tata był ze mną na tych zakupach bo nie wiem jak bym sobie sama poradziła i bez auta. Teraz siedzę i chwilkę odpoczywam i muszę iść rozłożyć te zakupy i trochę posprzątać ;D

Jutro mam w planach zrobić te kotlety dewolaj czy jak to tam się piszę - zobaczymy co z tego mi wyjdzie :D

Miłej soboty! ;***
    ta lovela 3litry?u mnie tez devolaj,e

ania0141
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak robicie devolaje?. Nigdy nie robiłam a smaka mi zrobiłyście :p

• Olina Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zawsze robie zpiersi kurczaka. troszke rozbijam,, ale tam delikatnie i dodaje do srodka, ser, masło, pieczarki co kto woli, zawijam obtaczam w jajku z bułka tarta i na glebszym oleju w rondelku sie smaża :D mm zjadłabym jumiiii

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 12:14

jamniczakuchnia lubi tę wiadomość

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 11:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jutro na obiad devolay!! Smaka takie narobiłyście :p mam nadzieje, że mi wyjdzie :p

Rotenkopf lubi tę wiadomość

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jutro rosolek a później kochany pojedzie na basen z córcia ja w tym cZasie wypije kawę z koleżankami a później jakieś jedzonko na mieście :) frytek mi się chce...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj pomidorowa :D I keks, który właśnie siedzi w piekarniku :)

• Olina Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie obiad w polu gdzieś :Dmama dzwoniła, że robi zupe porową z klopsikami , ciekawee

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_Ina wrote:
    A ja ostatnio nie mam ochoty na jedzenie, jakoś mnie odrzuca. Jem bo wiem, że powinnam że względu na Babla. Jedyne co, to bym zjadła gołąbki, wiem, że ten temat już tu się pojawiał. Mam plan na przyszły tydzień to może je zrobię, tylko jeszcze nigdy ich nie robiłam :)

Ooo.. Ja tez nigdy sama gołąbków nie robiłam. Moja mama jest ich mistrzynią :) ale teraz mi przypomniałaś o takich kotletach mielonych z kapustą ktore tez sie podgotowuje w sosie pomidorowym.. Nawet sie na nie mowi oszukane gołąbki :)
    Wiem co bede gotowac w przyszłym tygodniu bo na jutro obiad juz zaplanowany. Mniam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 11:00

Rotenkopf lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania0141 wrote:
    ta lovela 3litry?u mnie tez devolaj,e
    Tak, ta trzy litrowa ;)
    Aleksandrakili wrote:
    Jeszcze nie wiem jak je robię bo będę pierwszy raz je robić :D Ale tak jak napisała Olina, pewnie je potłuczę, coś dam do środka i tyle :D

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    a ja robię tak jak olina tylko zamiast piersi,schab.jak odgrzewam to na wierz posypuję tartym serem-lubię taki ciagnący ciepły ser

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas w biedronce nie ma tej loveli,była jakieś 3tygodnie temu,kupiłam po butelce-te promocje często są,byłam w pepco te koszulki po9.99 co u nas są to są bardzo krótkie i wchodzą jako bluzka na krótki rękaw a koszule nocne są po 29.99 i tylko nie rozpinane ,za to widziałam ,że są fajne ciuszki dla maluszków body z napisami od 7zł,pajace 15zł półśpiochy od 9zł ale nic nie kupiłam bo byłam z mężem a on twierdzi,że połowy tego co już jest w domu i tak pewnie nie założę bo nie zdążę mały wyrośnie

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze klawiatura mi szwankuje i zjada literki:)

ania0141
  • triste Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanie koszule nocne (rozpinane) można kupić w sklepie http://txm24.pl/ - online lub poszukac w swoim mieście :) Na stronie są "misiowe" ale wiem że w sklepach są też takie normalne ;)
    Zrobiłyście mi smaka na gołąbki, sama nie robię więc pojechałam do sklepu gdzie sprzedawane jest pyszne domowe jedzenie i na szczęście udało mi się kupić :) ale to będzie na kolację, na obiad mamy pizzę - niby we wtorek jest światowy dzień pizzy ale uznaliśmy że sobota jest idealnym dniem ;)

ckai9jcg2r8f85gp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych koszul to byłam na razie w jednym pepco u siebie i już ich nie mieli, a do drugiego nie wiem kiedy uda mi się zajrzeć.

Poszłabym spać, ale co ja będę robić w nocy ? :D

• Olina Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania0141 wrote:
    a ja robię tak jak olina tylko zamiast piersi,schab.jak odgrzewam to na wierz posypuję tartym serem-lubię taki ciagnący ciepły ser
    mozna ze schabem tez :D tyle, że jak akzdy woli cyce too wiecie :P

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • karolajna91 Przyjaciółka

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    A Wy Iwonka jaki wybraliście? Fajne to Bebetto Murano, rzeczywiście.. Ja sobie myślę, że Roan Bass taki ładny.. Ale nie mieli do porównania na sklepie, a Bebetto w składaniu i użytkowaniu okazał się wygodniejszy niż Riko Brano.
    Ja biorę Roana Bass :)

jaskra lubi tę wiadomość

SYNUŚ!! <3
    zi13dqk3uzbpjrh2.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamki :-) My dzisiaj zakupowo, M wczoraj przyjechał więc mam banana na ustach :-) Byłam w pepco (tych koszulek nie było), były inne, droższe, niby fajne, ale pranie w 30 stopniach, dla mnie to dyskwalifikuje na starcie. Kupiłam 3 pieluchy bawełniane polskie 60 st więc ok. Miałam kupić misiowe półśpiochy, bo mi na wyjście ze szpitala brakowało i dobrze że nie wzięłam, bo w smyku chyba z 2 zeta droższe a dużo ładniejsze i w 40, a nie w 30... Trochę jeszcze było rzeczy poprzecenianych więc coś tam mamce do ręki się przykleiło :-) Któraś pytała o skarpetki bawełniane, są w smyku z szarym kartonikiem, 99 procent bawełny, te wzięłam najmniejsze, a większe wzięłam już z domieszkami.

‹‹ 783 784 785 786 787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ