Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rotenkopf wrote:Ja te badanie III trymestru będę miała 26 lutego
Dzisiaj w biedronce zauważyłam promocje na duże butle Loveli za 24,99 zł
Dobrze, że tata był ze mną na tych zakupach bo nie wiem jak bym sobie sama poradziła i bez auta. Teraz siedzę i chwilkę odpoczywam i muszę iść rozłożyć te zakupy i trochę posprzątać
Jutro mam w planach zrobić te kotlety dewolaj czy jak to tam się piszę - zobaczymy co z tego mi wyjdzie
Miłej soboty! ;***ania0141 -
nick nieaktualny
-
ja zawsze robie zpiersi kurczaka. troszke rozbijam,, ale tam delikatnie i dodaje do srodka, ser, masło, pieczarki co kto woli, zawijam obtaczam w jajku z bułka tarta i na glebszym oleju w rondelku sie smaża
mm zjadłabym jumiiii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 12:14
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina_Ina wrote:A ja ostatnio nie mam ochoty na jedzenie, jakoś mnie odrzuca. Jem bo wiem, że powinnam że względu na Babla. Jedyne co, to bym zjadła gołąbki, wiem, że ten temat już tu się pojawiał. Mam plan na przyszły tydzień to może je zrobię, tylko jeszcze nigdy ich nie robiłam
Ooo.. Ja tez nigdy sama gołąbków nie robiłam. Moja mama jest ich mistrzyniąale teraz mi przypomniałaś o takich kotletach mielonych z kapustą ktore tez sie podgotowuje w sosie pomidorowym.. Nawet sie na nie mowi oszukane gołąbki
Wiem co bede gotowac w przyszłym tygodniu bo na jutro obiad juz zaplanowany. Mniam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania0141 wrote:ta lovela 3litry?u mnie tez devolaj,e
Aleksandrakili wrote:Jak robicie devolaje?. Nigdy nie robiłam a smaka mi zrobiłyście :pAle tak jak napisała Olina, pewnie je potłuczę, coś dam do środka i tyle
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
-
Aleksandrakili wrote:Jak robicie devolaje?. Nigdy nie robiłam a smaka mi zrobiłyście :p
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
ania0141 -
u nas w biedronce nie ma tej loveli,była jakieś 3tygodnie temu,kupiłam po butelce-te promocje często są,byłam w pepco te koszulki po9.99 co u nas są to są bardzo krótkie i wchodzą jako bluzka na krótki rękaw a koszule nocne są po 29.99 i tylko nie rozpinane ,za to widziałam ,że są fajne ciuszki dla maluszków body z napisami od 7zł,pajace 15zł półśpiochy od 9zł ale nic nie kupiłam bo byłam z mężem a on twierdzi,że połowy tego co już jest w domu i tak pewnie nie założę bo nie zdążę mały wyrośnieania0141
-
Tanie koszule nocne (rozpinane) można kupić w sklepie http://txm24.pl/ - online lub poszukac w swoim mieście
Na stronie są "misiowe" ale wiem że w sklepach są też takie normalne
Zrobiłyście mi smaka na gołąbki, sama nie robię więc pojechałam do sklepu gdzie sprzedawane jest pyszne domowe jedzenie i na szczęście udało mi się kupićale to będzie na kolację, na obiad mamy pizzę - niby we wtorek jest światowy dzień pizzy ale uznaliśmy że sobota jest idealnym dniem
-
nick nieaktualny
-
jaskra wrote:A Wy Iwonka jaki wybraliście? Fajne to Bebetto Murano, rzeczywiście.. Ja sobie myślę, że Roan Bass taki ładny.. Ale nie mieli do porównania na sklepie, a Bebetto w składaniu i użytkowaniu okazał się wygodniejszy niż Riko Brano.
jaskra lubi tę wiadomość
-
Hej Mamki
My dzisiaj zakupowo, M wczoraj przyjechał więc mam banana na ustach
Byłam w pepco (tych koszulek nie było), były inne, droższe, niby fajne, ale pranie w 30 stopniach, dla mnie to dyskwalifikuje na starcie. Kupiłam 3 pieluchy bawełniane polskie 60 st więc ok. Miałam kupić misiowe półśpiochy, bo mi na wyjście ze szpitala brakowało i dobrze że nie wzięłam, bo w smyku chyba z 2 zeta droższe a dużo ładniejsze i w 40, a nie w 30... Trochę jeszcze było rzeczy poprzecenianych więc coś tam mamce do ręki się przykleiło
Któraś pytała o skarpetki bawełniane, są w smyku z szarym kartonikiem, 99 procent bawełny, te wzięłam najmniejsze, a większe wzięłam już z domieszkami.