WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    Taka herbatę znajdę w aptece czy są tez w marketach ?

W markecie raczej nie, ja kupowałam w sklepie zielarskim.

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia, trzymaj się :) Na pewno im się uda zatrzymać rozwarcie, a szyjkę masz długą dość, więc wszystko powinno pójść dobrze. Jak się czujesz w ogóle?

Ja dzisiaj w nocy prawie dostałam zawału. Ktoś o 3.50 dobijał się do nas domofonem.. Gówniarstwo jakieś sobie chyba zabawy urządzało. Mąż zasnął prawie od razu a mi tak serce waliło, że się męczyłam z godzinę z zaśnięciem..

Obejrzałam drugi odcinek porodów i ten drugi poród naturalny podobał mi się dużo bardziej :) Fajna para :)

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia powodzonka ! Wszystko sie ulozy i jeszcze przenosisz ciąże:)

Dzis wstawilam pierwsze pranie małego bo kiedy to potem wyprasowac te kilka pralek :)

A w kuchni rosnie warkocz nutellowy z polecenia Jamniczejkuchni mniamm.

Miłej niedzieli:)

jamniczakuchnia lubi tę wiadomość

f2w3s65gpeorv80s.png
  • Andrea20 Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny, ja wczoraj robiłam dewolaje. Mój kochany tak rzadko juz pije, ze jak wczoraj przyjechali znajomi i pili, to dziś cały ranek biegał co chwile do łazienki, na poczatku byłam zła ze tak się urządził, ale później zrobiło mi się go szkoda, bo w sumie dużo nie wypił :)

Jeżeli chodzi o wyprawke, to mimo ze z niego dość młody tatuś będzie to we wszystko się wzorowo angażował, przebierał te ubranka, układał, normalnie sie cieszył do nich, lozeczko wybierał pościel tez ze mną wybierał, zabawki sam z siebie szuka, wózek wybrał ze mną, a teraz mówi mi ciągle ze nie może się doczekać naszego synka :)

Niunia trzymaj się, będzie wszystko dobrze :)

Aaaa dziś 34 tydzień, jak się cieszę! :))

Miłej niedzieli dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 15:41

dqpr3e5e7c3z43yz.png
  • niunia26 Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za mile slowa dziewczyny;)a czujemy sie dobrze maly bryka caly czas;) buziaki i milej niedzieli wam zycze;)

Aleksandrakili, agulas, Larisa lubią tę wiadomość

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukochany z kuzynem wzięli córeczki i śmigaja na basenie ja w formie rekreacji czekam przy kawce...

Jutro odbieramy wózek :):):)

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dzisiaj tu cisza...ja złapałam znowu jakiegoś doła ach te moje humorki-mąż próbuje mnie pocieszyć i robi naleśniki z serem,chyba myśli,że przysłużył mi się do takiego nastroju

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia na pewno będzie wszystko dobrze,jesteś w dobrych rekach więc nie może być inaczej...

ania0141
  • dichlieb Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia trzymaj się. Będzie dobrze.

Co do udziału mojego męża w wyprawke to jestem w szoku. Nigdy.nie był wylewny emocjonalnie a tu angażuje się przy każdym zakupie. Sam szuka i proponuje inne opcję. Chyba włączył mu się syndrom wiciawicia gniazdka. Z drugiej strony bardzo mnie to cieszy i imponuje. Tylko zastanawia się do kiedy będzie taki zaangażowany.

Dzisiaj dzień lenistwa. Aż nogi mnie bolą, bo ciągle leżę. Za niedługo kolacyjka - naleśniki z warzywami i gyrosem. Mniam :)

dqpr3e5eehj9ssyv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 11:00

• asia099 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, witam się po długiej ptrzerwie. Niestety straciłam swojego synka Mikołaja w 22 tc :( Już 2,5 mca temu.

relgh371qq47owdh.png
    wwgzvfxmrhda6ta8.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dichlieb, no to pozazdrościć :)

Czy Wy też macie takie uczucie ciągnięcia do dołu brzuszka jak sobie trochę pochodzicie?

Mimo że jutro egzamin postanowiłam upiec ciacho- na kruchym spodzie, z pianką budyniową i malinami. Jak wyjdzie dobre to się pochwalę ;) Wszystko przez to, że chodzi za mną od paru dni tiramisu z białą czekoladą i malinami z wedla..

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninia trzymam kciuki wszystko bedzie oki.

Dziewczyny moj lubny też nie ogarnia ywprawek jak wszystko kupiłam, dzis pojechalismy po dobiór lóżeczka, a on ''jakie ładne'' ahhaha myslałam, ze padne, ale tacy sa chyba faceci , wazne zeby sie dzidziusiami dobrze zajmowali no nie;))))

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia099 przykro mi i jak zawsze w takiej sytuacji brakuje słów...miło że do nas zajrzałaś

ania0141
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia099 wrote:
    Hej, witam się po długiej ptrzerwie. Niestety straciłam swojego synka Mikołaja w 22 tc :( Już 2,5 mca temu.

Wyrazy współczucia :( co się stało jeśli mogę spytać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 18:52

f2wlcbxmqludqper.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 11:01

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia, tak jak piszą dziewczyny, musi być dobrze. Łatwo mówić, ale najwazniejsze to się teraz nie stresować. Jesteś w dobrych rękach:*

Asia, nigdy nie wiem, co powiedziec w takich sytuacjach. Ogromnie Ci współczuję i przytulam :*

My dziś mieliśmy mega aktywny dzień. 6h w szkole rodzenia, zakupy, gotowanie obiadu i padlam trupem. Właśnie się obudziłam. Kręgosłup mi pęka, boli mnie krzyż ogonowa, a brzuch ciągnie w dół, jakbym w nim miała cegły. Trochę przegielam i już nie dla mnie takie maratony, ale jest satysfakcja.
    Ps: kiedyś się pojawił temat masażu krocza. Położna ze szkoły bardzo poleca po 35tc, po konsultacji z lekarzem. Ponoć działa cuda;) Ja spróbuję, o ile dostanę zielone światło.

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co z tymi facetami to chyba już tak jest,że może nawet chcą,ale nie potrafią się takimi rzeczami zajmować...mój sam z siebie to nawet palcem nie kiwnął w kierunku wyprawki,ale też nigdy nie odmówił jak o coś poprosiłam...wiele razy tłumaczyłam,że wystarczy odrobina zainteresowania tak samemu z siebie żeby sprawić kobiecie przyjemność ale on uważa ,że ja wiem najlepiej co jest potrzebne,żebym kupiła co uważam...jak dobrze pamiętam to zaskoczył mnie tylko zakupem wózka ,ale to ja go wybrałam

ania0141
  • Olina Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia099 bardzo mi przykro:(((( tule Cie;(

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Pół dnia u teściowej siedziałam tym razem się nie miałam jak wywinąć :-\
    Miałam robić tartę z jabłkami ale mi się już nie chce jutro zrobię-chyba...

Niunia trzymaj się tam w tym szpitalu i zaciskaj nogi żeby maluszek jeszcze trochę w brzuszku posiedział.

Asia bardzo mi przykro, współczuję to straszne co Cię spotkało...brak słów...

Mój chłop też się nie angażuje za bardzo tzn pyta co tam wybrałam itd ale jakby miał mi się w cokolwiek wtrącać, że coś mu się nie podoba itd to chyba bym zabiła :-) ja sama też go o wiele rzeczy pytam bo mam problem z podjęciem decyzji a że gust raczej podobny mamy to tylko potwierdza mój wybór. Ja też uważam, że najważniejsze żeby interesował się opieką na dzieckiem jak się urodzi a nie wybieraniem zasłon ;-)

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
‹‹ 787 788 789 790 791 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ