Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsia bardzo mi przykro
Brak słów
Moje dziecko od godziny czasu wypycha mi głowę pod lewe żebra... Tak mnie to boli już, że nie mogę nawet usiąść, tylko leże ciągle... aaahhh uparciuch mały.. Czuje jakbg chciał górą wyjść..
Ania właśnie mi przypomniałaś, że miałam się kocykiem i kostką od Makaszki "kolorowodosnu.pl" pochwalić dla mojego misiaka
Z jednej strony sówki a z drugiej milusi minkyNa kostce też jest minky
i duuuużo metek :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:32
ania0141, malala, wiecznie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiadomość od Dziewussi:
"hejka! Michaś waży 1005g Emotikon wink mierzył w pn 39cm, stan jest stabilny, nic się nie zmienia na szczęście, badania wychodzą ok, ściągam mleczko, dostaje, ładnie trawi. trochę odżyłam, codziennie jeździmy do niego,"ania0141, jamniczakuchnia, fabdorota, Aleksandrakili, paprotka30, Olina, Lanusia93, Endzis, _Saszka_, Dobson, Ameiva, Andrea20, Funky09, MagSz, panda80, malala, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzielny ten Michał Dziewussi
Super, oby tak dalej!
Asia, w 22 tc?Współczuję strasznie.
Ale dzisiaj piękna pogoda była, pojechałam z mężem na uczelnię, bo miał egzamin, a potem wjechaliśmy do Smyka - on nawet pieluszki i przewijaki oglądał i dziwił się że to wszystko takie drogie, a ja w necie zamówiłam wszystko o wiele taniejHaha, faceci nawet nie wiedzą że kobiety to łowczynie zakupowe
Jakby oni mieli kupować, to wyprawka by chyba wyszła dwa razy wiecej, bo by brali pierwsze lepsze... Ale przynajmniej nie zastanawialiby się tydzień nad kolorem kocyka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 20:19
jaskra, fabdorota, Aleksandrakili, Niuninka, Andrea20, panda80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina_Ina wrote:Super ten komplecik. Dzisiaj właśnie przeglądałam co robi Makaszka
tylko się zastanawiam, czy ten Minky nie będzie wkurzać dziecka, bo nie jest jednolity.
Zobaczymy czy dziecko się denerwować nie będzie ale bardzo w to watpie bo jest naprawde miły i delikatny w dotyku(wydaje mi się ze te minky są specjalnie dla dzieci robione) :p Sama sobie taki kupię ale nie teraz bo drogi jest taki duży
-
Asia bardzo Ci współczuję. Wiem co przeżywasz.
Dziewussia, super wiadomości!
U nas remont rozpoczęty. Pierwszy etap zrobiony ale nie wiem kiedy następny.
Bylismy na chwile w mieście dzisiaj. Tez zaszliśmy do smyka, potem Tesco, chwile do bratowej doslownie i tez wrocilam padnieta.
-
28latkaa wrote:Dziewczynki czy jak wasze maleństwo sie przekręca to tez Was to boli ?
ja dzis ogladałam poordy i babka urodzila dziewczynke 62cm i wazyla prawie 5kg :o ale jak wyszła ze srodka to juz widac było jaka kluska , moje zdziwinie nie do opisania hahaahaa -
nick nieaktualny
-
Olina wrote:o jezusiu nie wiem w sumie , bo na polsat cafe patrzyłam, a teraz mam awarie w tv
oka sprawdziałam na netach 11 odcinek
http://www.telemagazyn.pl/polsat_cafe/5 kg będzie miała
Super wieści od Dziewusi pozdrowienia dla nich i buziole.
Moja się raczej nie przekręca tylko wierci okropnie np terazale jak majstruje coś tam na dole to dziś aż krzyknęłam tak mnie zabolało w szyjce.